Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Blaise #79595 üzenetére
Kinek mi a 10/10, nem? Nekem az asszony az, pedig mentes mindenféle mostani menő, felületes tulajdonságtól testileg is, lelkileg is (Nincsenek ótvar nagy mellei, nem öltözik úgy, mint egy ribanc, nem buta, stb). Hála Istennek! Okos, van véleménye a dolgokról, lehet beszélgetni vele mindenről, és még sorolhatnám. Nekem Ő a 10/10.
Ettől még nem írok le senki más lányt, akire rákérdeztem, szerintem "rendben van", de mivel nem ismerem, í]y csak külső alapján mondhatok véleményt.
-
Blaise
veterán
Úgy látszik itt mindenkit egy 10/10-es szupermodell vár otthon, ennyi finnyás embert
-
nagyúr
Őööö. kiről van szó? Ez a neve, hogy "H.ndras csaja"?
-
whitezo88
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #79583 üzenetére
ja elég hirtelen szakítottak.
gonosz on:
biztos elég volt hogy huszonévesen van egy "pénzes" palija Z4-el mindennel aki még főnök is, aztán másfele ment (persze miután utazgattak ide oda), Handrasnak meg volt egy vékony fiatal szép nője (-15 év kb), mert az előző szerintem annyira nem volt azmod: de az szerintem más volt.. elég sokat szerepelt benne közbe meg 8 órázott iStyleban is lófasz pénzért?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Handras-t dobta a csaja? Fészen egy ismerősöm képen ott volt ez a csaj, mondom rámegyek olyan ismerős...Láttam ő az, megnéztem a képeit, és már egy másik palival van...
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lacy86
addikt
Helymeghatarozo ikon miert van meg ott mikor mar ujrainditottam es futo alkalmazas sincsen!
-
törölt tag
Ja, hogy itt meg mindig vita megy.. Akkor beoffolok.
Par honapja kb. csak remalmaim vannak. Az utobbi hetekben heti otszor biztos. Nagyon rossz. Ami meggazabb, hogy van 2 visszatero. Es ujra es ujra ugyan az. Tudom, hogy ez mar volt de ugyan ugy zajlik le mindig.
Nem kotheto ez ossze valamivel? -
kenny123
addikt
Na, sziasztok.
Aki a következő cuccost megfejti nekem, vendégem 2 sörre!!
Adott egy 5s Silver, illetve egy 5s Gold. Silver enyém.Pár hete rendeltem ebayről egy bumpert, majd megérkezett. A cucc hibátlan csomagban jött, nem volt meghajolva, patent volt, de a saját (ezüst) 5s-re az istenért sem ment rá, egyszerűen nem éri körbe a pánt, 0.1-2mm híján. Már több ember is megpróbálta, de egyszerűen nem pattan rá. Balhét kivertem az eladónál, hibás termék, kérnék egy másikat, mert az istenért sem megy fel. Ok, küld másikat (még nem jött meg. )
Erre ma bnőmnek megjött az arany 5s, amire GOND ÉS ERŐLKÖDÉS NÉLKÜL CAKK-PAKK felpattan, és rajt is marad, még az enyémre továbbra SEM.
Wtf, hiba a mátrixban, vagy mi a bré van már?
Egyik telefon sincs meghajolva, mindegyik eredeti, eredeti alkatrészekkel (első tulajok vagyunk, semmi kokány.)wtf.
yo
-
legenda
válasz Cyberpunk #79556 üzenetére
sokszor úgy állok hozzá egy filmhez, hogy ha folytatás, akkor jellemzően nem sikerül jobban a második...stb rész, mint az első, de most (is) kellemesen csalódtam.
Zjunior; neked is bejött ez a film?
legiaap; a pókember minden módozata csak egyszer nézős volt eddig részemről, de az általad említettet részt nem láttam még, nem erőltettem eddig, de majd rászánom/rászánjuk az időt, hátha...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Jojo5
őstag
A Galaxis Őrzői is nagyon jó!
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
legenda
elég jó film az amerika kapitány 2, pláne 3d-ben!
-
Zjunior
veterán
Innen volt már vki Münchenben kocsival?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
legiaap
félisten
Bakker kemény!
[link]
Ki tudja ezeket megcsinálni?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Zjunior
veterán
Le vagy maradva egy evszazaddal...
1 eve megvan az ipad, apple tv-t megvarjuk meg frissul,macbook retinat vettem 360ert 8gb rammal 256ssdd vel magyar billel bontatlanul...(jah, h 100k val olcsobb mint a boltba...)
Nem azt mondtam h tudatos, hanem lehet okosan csinalni!
Ha mar így nyomon kovetsz.200k ert adtam el végül...
Béke![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
legiaap
félisten
Nézegetem az okosórákat még mindig és csak oda lyukadok ki, hogy az iWatch a legjobb okosóra bakker leszámítva az akksiját. Mind amit eddig néztem ronda.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Jojo5
őstag
Iphone-ra és Ipad-re is világ gari van amit itthon is lehet érvényesíteni ha arról van szó?
Ha igen, lehet, hogy Bangkok-ból tudna ismerősöm hozni.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vasinger! #79525 üzenetére
Ez ember függő, nem arról van szó hogy unalmamba nem tudok mit kezdeni, hanem egyszerűen évek óta az van hogy pár hónap után lecserélem a készülékemet mert kell az újdonság...Éppen azért írtam hogy most +110 ezret nem fogok rádobni erre, mert annyival nem fog többet nyújtani hogy megérje a cserét...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Vasinger! #79518 üzenetére
Azt nem mondtam hogy szeretet szolgálat vagyok és ingyen oda adom. Azért ennyire tele én sem vagyok, mindig próbálok tudatosan vásárolni, ezen is nagyon minimálisat fogok bukni. Viszont tényleg unom, pedig imádom, ez az eddigi legjobb telefonom, de szeretek azért pár havonta beújítani...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Zjunior #79517 üzenetére
A casio klasszikus G-shock óra forma, a pebble meg egy játékvacaknak tűnik ránézésre. A steel szexi, de az meg drága.
EZ elég furcsa nekem így.
"Mivel a tökéletes @3x felbontást a 2208 x 1242 jelentené, ezért ebből kell az 1920 x 1080 képpontnak megfelelőt alkotni. Azaz 1920 / 1080 = 1080 / 1242 = 20 / 23. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 6 Plus a 23 pixelből automatikusan 20 pixelt generál, ami körülbelül egy 87 százalékos tömörítésnek felel meg."
Nagyon nem Apple-ös...
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolkoztam ezen az i6-on megérné e nekem.
Ami miatt megérte volna:
- Értesítő led az előlapra (nem raktak bele)
- Vízállóság (nem lett az)
- Zafír kijelző (nem lett az)
- Jobb kamera (ez pipa)Még a nagyságával meg is barátkoznék, azzal talán nem lenne gond, de jelenleg +110 ezret a kamera nem ér. Oké hogy jobb erősebb proci, jobb vga, de az 5S-t sem lehet kihasználni még, nemhogy az i6-ot. Aksija hogy kicsivel jobb lesz az se nagyon érdekel...Viszont pár hónapig tudok megmaradni egy készüléknél, az 5S már 5 hónapja van meg így is. Azaz már túlszárnyalta bőven a váltási időt, viszont akkor így nincs mire váltani...Fél év múlva szerintem jöhet az i6, de csak is kényszerből, mert tényleg unom az 5S-t, na meg értelmes áron lesz az i6 is...
kali: Inkább a cigiző szomszédok elpaterolása...
-
legiaap
félisten
Ha már okosóra, akkor olyat mondjatok ami most elérhető a piacon vagy még idén elérhető lesz, működik 5S-el és nem baráti a mérete. Amiket az előbb láttam azok nagynak tűnnek.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
B-L-A-C-K
titán
Nekünk csak az ablakon jön be, máshol nekünk is van szellőző ugyan úgy, de ott semmi negatív szag nem jön be. Ablakok műanyagok, azaz jó szigetelnek. De arra jutottam hogy a redőny felhúzókájánál jöhet be ha zárva van minden, az a baj elég egy kicsi cigi szag, allergiás vagyok rá és egyből megérzem. Ja meg a másik ami még negatív, hogy csak egyik oldalt van a lakás, azaz huzatot nem tudunk csinálni...
-
nagyúr
Nálunk a kis és nagyszoba el van választva egy fallal, de csak ajtókeret van ott pipákkal, ajtó nincs. Nem az a keskeny ajtó, mint a panelekben, ide 90x205-ös ajtó kellene. Szóval ha hirtelen hangos lenne az a szomszéd, akivel a legvékonyabb fal választ el, vagy költöznének oda mások, csak valahol vennem kellene egy ajtót, és akkor éjjel már nem jönne át a nappaliba akkora zaj,hogy ne tudjunk aludni,hisz 2 fal választana el minket arról is.
-
legenda
válasz icecave #79497 üzenetére
nem tudom, de amikor egy konkrét lakásban hónapokon át - és szinte minden áldott nap, hosszú órákon át - van mit fúrni/vésni, az már tényleg érdekes...
ebben a lakásban is teljesen eltüntettek anno egy kis falat teljesen, bár csak az egyik tárolóé volt, amin gyárilag kivágva az ajtó, szóval nem sok merevítést tettek semmivé, de még így is érdekes, bár láttam már olyan lakást, ahol nagyobb falat is teljesen kibontottak, vagy hatalmas boltívet vágtak rá.
az üvegpalota jut eszembe, ahol az emeletekre szándékozták betenni az irodákba a megszámlálhatatlanul sok, régi nagy páncélszekrényeket, de át kellett értékelniük a dolgot...B-L-A-C-K; mind a négy irányból szomszéd, de mint a példa mutatja, elég egy problémás is.
itt mind a két szoba terasza beépítve, ott aztán nem jön be semmi a dupla ablakon, ha azok nincsenek kinyitva, legfeljebb a fürdőszoba hibalehetőség, mert kivágva két luk az aknában, ahol a csövek futnak, hogy a vízórákat látni lehessen, ott aztán jön fel a kaja illata meg a cigi füstje - az alsó szomszédok gyakorta a fürdőben dohányoznak, gondolom a gyerkőcök miatt -, de vágtam bele jó vastag szivacsot, ami szűr, így már jobb egy fokkal.
panelban amúgy is jellemző, hogy függőleges irányban minden emeleten tudják, hogy ki mit főz...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest