Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #60197 üzenetére
Ettől függetlenül komoly bajnokságokat rendeznek belőlük
-
manchester85
veterán
Az se.
De kit érdekeknek ezek a dolgok? Az hogy megterhelő, egy dolog, de az autó sebessége is kell a sikerhez. Túl fejlett eszköz all a "sportoló" elott. A teniszben egy ütő van, a fociban egy labda, ezek alatt meg százmilliós gépek, autószerelők, diszpécser. Kit erdekel ez?
Nem lenezem valaki teljesítményét, hanem számomra nem illik bele a tradicionális sportokba. Az autóversenyzesben túl modern eszközhasználat van, igy hiába megterhelő fizikailag, NEM AZT MÉRI.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #60195 üzenetére
Volt olyan, aki szerint az autóversenyzés se sport. Na, aki ezt vallja, annak ezt a cikket mindenképp el kell olvasnia!
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #60195 üzenetére
Nem értelek csigusz. Se az erő nem számít, se a gyorsaság, a technika es a koncentráció mondjuk igen, de a labda is csak gurul, nem pattan, nincs közvetlen párbaj a két fel kozott (mint mondjuk a teniszben), állóhelyzetben ütik meg a labdát. Ezek mind objektív tényezők, amik azt igazolják, hogy a természetes labdajátékoktól vagy az egyéb, fizikai teljesítményre épülő sportoktól messzebb állnak, mint a gombfocitol.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #60188 üzenetére
Azért megnéznélek pár óra billiárd vagy curling után, 2+2-t nem tudnál összeadni
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #60190 üzenetére
Hala Madrid
Azért azt mondani az angol bajnokságra,h színvonaltalan, hááááát... Bár az utóbbi 1-2évben valóban elég érdekesen alakulnak az eredmények és az angol csapatok nem játszanak valami jól, azért még mindig ott vannak a világ legjobbjai között elég nagy létszámban...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #60188 üzenetére
Van akai sportot csinál a diploma gyűjtésből is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #60185 üzenetére
Miert? Nem azt mondtam, hogy a szellemi munka nem er semmit, hanem, hogy az nem sport. En nem tartom magam sportolónak 2 diplomával.
R3dsnake, Ragnar95, köszi, bar nem akarnék sokat áldozni a dologra. Na majd meglátom mi legyen.
Cyberpunk!
Jaja. De azt bármibol lehet. Te pl. telefoncserélgetésből.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #60161 üzenetére
Nálam foci (főleg BBVA, néha Premier League is), tenisz, illetve időnként NFL. Olimpia idején szoktam nézni még sok mindent, főleg, ha épp indul magyar is
manchester85: MacBook White-ot már inkább ne a Mavericks hiánya + a topcase repedése miatt, egy 2008-as MBP-val jobban járszPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #60184 üzenetére
Akkor a felső suli amit elvegeztel lófszt sem ér, a szakmunkás a tuti
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #60183 üzenetére
De miért, akkor az activity is sport? Az agytorna kevés hozzá, valamilyen fizikai teljesítmény is szükséges szerintem.
Nord!
Itt kicsit több dologról van szó, mint ízlésről. Ha azt mondom, a snooker egy szar, arra írhatnád ezt a latin szólást. Én azonban azt írtam, szerintem ezek nem sportok. Valaki valahogy anno annak könyvelte el, amiben sok szempont (hatalom, politika) dönthetett, de ezzel az erővel egy óvodai napközis játékból is lehetne sportot csinálni, vagy az egy perc és nyersz számos feladatából. És bizony 10-ból 9 ember biztosan húzná kicsit a száját, hogy a snooker sport, mert éreznék a megnevezés pontatlanságát. Inkább játék az, mint sport. És hogy jó vagy rossz? Na erre jöhet az idézeted.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #60181 üzenetére
Agy torna nem sport? Csak azt ismered el amihez fizikai erő kell?
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #60181 üzenetére
-
manchester85
veterán
Egy cirkuszi mutatvány is lehet nehéz, 5 naranccsal meg 3 tojással, attól még nem tartom sportnak. Egy szóval se mondtam, hogy biztosan könnyű. Egyszerűen bizonyos sportok számomra nem sportok, ilyenek a darts, snooker, sakk meg még ki tudja hány van. Ezzel az erővel a gombfoci is sport, meg nézzük azt is. Ugyanmár, komédia, nézzék a kocsmában akik unatkoznak, de ne egy fél világ a Föld minden pontjáról.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #60176 üzenetére
Próbáld ki, milyen könnyű. De mindegy is, nekem tetszik.
Egy picit más jellegű golyógurigatás, érdemes megnézni! -
manchester85
veterán
-
Cyberpunk
félisten
Ja nem túl megerőltető sport. Csak a sakk jobb.
-
vadászcsiga
félisten
Akkor te a curlingen felvagnad az ereidet
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #60168 üzenetére
Ej, ezek a kommersz sportok - senki nem néz snookert, esetleg így télvíz idején curlinget?
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #60169 üzenetére
Mavericks nelkul inkabb ne. Azok raadasul repedeznek is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #60171 üzenetére
Ha nincsenek nagy igényeid, és a gép is jó állapotban van akkor jó.
-
manchester85
veterán
válasz Totheground #60170 üzenetére
Az lehet, de még a 2009-es jó fehér Macbook is jó választás lenne vajon?
i6 Silver
-
Totheground
addikt
válasz manchester85 #60169 üzenetére
Óvatosan, mert utana nem nagyon akarsz többet win-t látni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
manchester85
veterán
Na csak kacérkodok a Mac-kel. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy beszerzek viszonylag olcsón egy 2009-es fehér macbookot. Mennyire lenne az jó/rossz választás. Nagyjából 90 ezerre jönne ki, így úgy érzem, viszonylag olcsón kipróbálhatnék egy új rendszert. A jelenlegi laptopom 2008-as, döglődik, folyamatosan csíkozódik a kép (szalagkábel vagy kijelző hiba, már volt javítva) úgyhogy jó eséllyel a váltás is időszerű lassan. Szerintetek?
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Nálam tenisz es boksz. Van egy kozos képem is Roy Jones juniorral, akinek mond valamit ez a nev.
i6 Silver
-
nagyúr
Én az NBA-t szoktam követni, 1-1 meccset letöltök, aztán megnézem esti kikapcsolódásként. Eddig 2 csapatot követtem, a Lakers-t és a Miami Heat-et, de előbbit már nem annyira, Kobe sérülése miatt nagyon szétesett az egész, viszont jövőre kíváncsi vagyok, mit alkotnak, akkor az előszezontól követni fogom az eseményeket.
-
Bling95
őstag
Nalam pl a foci az amibol csak a vb-t nezem, nemigazan kot le
-
joey04
titán
válasz Cyberpunk #60158 üzenetére
foci, f1, kézi, amrikai foci néha egy kis kerékpár. a többi sport részemről mehet a kukába. fociból csak férfi, kéziből csak női meccsek érdekelnek (ez nem tudom miért alakult így...). viszont fociból még a mennyei bajnokságot is nézem. Olimpia idején nézem a többi sportágat is, de pl mindenféle vívást gyűlölök, hiába vagyunk (voltunk) jók benne. Ott max a döntőt, ha van magyar.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Skacok!
Van valami PH! app iOS-ra?!
-
Bling95
őstag
válasz GeGexx #60148 üzenetére
Persze , de attol meg lehet erdekes es kedvelt egy sport hogy nem vagyunk bemne sehol
Egyebkent teny , ha nem tudod nagyjabol a szabalyokat , akkor elegge erthetetlen az amerikai foci. Es mivel baromi hosszu boven megunod, ha csak pislogsz hogy mivan. De egyebkent egy teljesen jo sport.
Baseballhoz mondjuk en is analfabeta vagyok , bar nem is kozvetitik tudtommal.
-
whitezo88
nagyúr
tipikus hétfő reggel: elfogyott a melóhelyen megosztott mobilnet forgalma (mivel rendes net a gépeken van amik szarok, én meg laposról vagyok), van tartalék stick, de a MBP kialakítása miatt nem fér be egyszerre a stick és az egér. juhuu!
munkatársam meg 1,5 óra alvás után jött be dolgozni (ő is nézte a meccset)
-
GeGexx
aktív tag
válasz Bling95 #60146 üzenetére
Persze lehet érdekes, csak nagy a hype. Bár én személy szerint úgy vagyok ezzel az amerikai focival (ha ez az) mint a baseball-al, fingom sincs, hogy mi történik éppen de elbambulom ha nincs más... Ha már annyira amerikanizálódunk akkor inkább nézek NBA-t azt legalább tudom hova rakni.
A téli olimpia más tészta mert ahhoz, hogy ott legyünk valahol adottnak kéne lennie a körülményeknek de hát nagyon nem adott semmi hozzá. Míg pl. amerikai focihoz, labdarúgáshoz van minden,
főleg most, köszi Vikiés mindenki ért is hozzá csak mégse. -
Bling95
őstag
válasz GeGexx #60139 üzenetére
Attol hogy sehol nem vagyunk benne meg lehet erdekes, megiscsak ez az ev talan legnagyobb sportesemenye. ( bar most ugye az olimpia viszi a primet)
Vagy akkor szerinted a teli olimpiat se szabad nezni mert sehol nem vagyunk a teli sportokban?
Ettol fuggetlenul ugy bealudtam hogy kb 3 percet lattam az egeszbol
Whitezo : na ja az MB1, arra inkabb nem mondok semmit
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz GeGexx #60139 üzenetére
ugye? majd ha ott is az MB1-től van megőrülve, engem is érdekelni fog az ő kupájuk. tényleg nem értem. vagy tessék Rugbyt nézni, az majdnem ugyanaz de ott nem 40 kg védőfelszerelésbe játszanak. van is rendesen sérülés.
tele van a FB falam ezzel a remek eseménnyel.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
GeGexx
aktív tag
Eszem megáll, hogy a csapból is a super bowl folyik. Nincs bajom a sporttal de már megint egy olyan sportért kezd rajongani az ország amiben sehol nem vagyunk. Tiszta identitás zavar.
-
Totheground
addikt
Kicsivel 11 előtt rájöttem, hogy sütit akarok enni.
[link]Az egy kicsit megsütött tojáshab a tetején.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
Napizene simply the best! Az egyszerű zene a legjobb.
-
nagyúr
válasz r3dsnake #60127 üzenetére
Ahogy öregszik az ember, persze nő az esélye, hogy elpatkol, de ettől függetlenül bárki, bármikor feldobhatja a pacskert. Ha tetszik, ha nem, még senki sem maradt életben.
"Ha lemegy a párzási időszak, személyesen is lehet találkozni a farkasokkal".: Miért, addig nem? Félő,hogy megfarkalnak (ha már farkasok), aztán már wolverine nick-el térsz vissza?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #60124 üzenetére
Jó, hát nem így értve gondoltam. De nah, azért valjuk be, elég szép kort megért, és ha évekig halogatom, akkor esélyes, hogy nem is lesz már lehetőség találkozni vele. (Vagy ha esetleg ágynak dönti betegség vagy akármi.) Elképesztő fazon lehet, és öröm lenne legalább pár mondatot váltani vele. Élménynek és fotótémának sem lenne utolsó.
icecave: Persze, főleg a farkasok érdekelnének, de nem lenne rossz az alfahímmel is találkozni.
Amúgy írtam mailt a veresegyházi medvepark-nak, mert náluk vannak farkasok is. Ha lemegy a párzási időszak, személyesen is lehet találkozni a farkasokkal, konkrétan közéjük lehet menni, simogatni őket, úgyhogy tavasszal lesz egy utam arra.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Most nézem, hogy a tegnap linkelt farkascsávónak szabadon látogatható a rezervátuma: facebook
Nem lenne rossz eljutni, amíg még él. Ha sikerülne megszervezni pár ismerőssel a kirándulást, akkor össze is lehetne hozni.
-
GALARDO
addikt
Na és ki nézi majd, a meccset?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Nézitek az Arrow-t? A legutóbbi rész odavágott rendesen, sokkal jobban bejön ez az évad, mint az első.
-
Tim82
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Nézegettem az 5S hirdetéseket, ezen kicsit megakadt a szememe....
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #60106 üzenetére
Az asszony ridiküljében.
-
Totheground
addikt
-
máyköl
veterán
Fiúk!
Van olyan, aki nem használja az earpod -ot, és eladná? -
SÖ
addikt
válasz Totheground #60100 üzenetére
Hova jársz, jártál? Nekem csak a magyar hejesírás nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest