Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz vadászcsiga #30899 üzenetére
Naja, de az Apple-t már korábban is vádolta pl. a Greenpeace a szén tüzelésű erőművekből nyert energiát felhasználó iCloud-dal[link]. És nem törte magát a cég, hogy alátámassza adatokkal, hogy márpedig ők igyekeznek ez ellen tenni. Ugyanakkor azt is tudom, hogy az egész energia fogyasztásunk nagyon összetett, mert pl. a "felhőből" visszanézzük a képeinket iPhone-on, de nem kapcsoljuk be a számítógépünket, ami ugyanakkor több áramot fogyasztana.
Valószínűleg tényleg nincsenek olyan jellegű részletek, amelyek az újrahasznosítás problémáját körüljárnák, legfeljebb marketing bullshit.meg
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #30897 üzenetére
Afrika közepén végzik egy szemétdombon ahova fehér ember szeme nem lát el, tehát nincs is
-
peugeotmate
őstag
Húú, véletlenül nem tudtok valami jó cikket, vagy leírást, ahol részletesen le van írva, hogy miként hasznosítja újra a garanciában cserélt készülékeket az Apple? Tudom, refurbished készülékként újat tákolnak belőlük, de pl. a használt elő és hátlapok, gombok stb. sorsa mi lesz? Miként oldja meg őket?
Néha belegondolok, hogy hány készüléket cserélhetnek az emberek egy-egy nap szerte a világban. Brutális mennyiség lehet, de vajon milyen komoly környezetszennyezéssel...meg
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #30892 üzenetére
zsír. mert reggel kelnem kell
-
Ragnar95
félisten
-
bigdady
nagyúr
iPhone átáll éjszaka auto nyári időszámításra? Nem emlékszem.
-
-Ben-
veterán
-
Möhe
addikt
retrófíling uzsgyival pörgetve
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #30882 üzenetére
-
agabe
addikt
válasz Cyberpunk #30879 üzenetére
A higulas sajna termeszetes folyamat. Egyre tobben engedhetik meg maguknak az egyre jobban terjedo , olcsobban is kaphato keszulekeket (sok teruleten ugyanez van), es egyre tobben vannak azok is akiket egyaltalan nem erdekelnek a muszaki kerdesek, csak azert vesznek bonyolultabb cuccokat mert mindenkinek olyan van, nomeg a gyartok sem restek ebbe az iranyba terelni a vasarlokat, hiszen alig kapni mar hagyomanyos telefont, vagy olyan tv-t ami nem led-es hattervilagitasu, vagy 3D funkcioval is rendelkezik...es a legtobb fele muszaki cikknel ez van, igy lassan azok is "szakertokke" avanzsalnak akik egynel tobb keszuleket hasznaltak mar eddig. Raadasul ha belegondolsz ahhoz kepest aki most veszi elso muszaki cikket barmilyen teruleten tenylegesen tobbet tud az akinek mar van, persze altalaban keves ismerettel is sokan jol megmondjak a tutit, de ez van. Termeszetes folyamat, es majd idovel letisztulnak a dolgok, csak most epp az elvadulas fazisa van
-
-
Cyberpunk
félisten
-
agabe
addikt
válasz Cyberpunk #30877 üzenetére
+1 azokra a kerdezokre, akik meg olvasni sem igen olvastak teszteket, de egy valasztol azt varjak megtudjak a tutit. En sem nezegetek arrafele nagyon, de inkabb azert, mert nem probalgatok mar telokat surun igy nem sok kategoriaban tudnek hozzaszolni.
Van olyan eset (pl ha nekem kellene ismerosomnek egy 50-70ezer forintos uj telot ajanlani) ami miatt olvasokent beneznek oda is.
Visszaolvasnek parszaz hsz-t., (hacsak nem nagyon surgos valamiert, vagy nincs idom) es lenne kepem miket ajanlgatnak ami megis jobb mintha csak vaktaba kezdem el olvasgatni a teszteket (ami siman lehet csaloka is) meg azutan leginkabb a topikjaikat, mert ott derulnek ki a fontos aprosagok...szoval azert van haszna annak topiknak most is. -
legenda
válasz Cyberpunk #30873 üzenetére
persze, mindig csak a szakértőkkel van baj, mi?!?!
én is nagyon ritkán szólok ott hozzá, inkább csak szélsőséges esetekben, mert - mint korábban is írtam már ott - sokan úgy ajánlgatnak típusokat, hogy nem is használták még a telefont, inkább csak mert azt szokás javasolni, jobb esetben olvastak azokról teszteket, netán volt is a kezükben valamennyit...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #30873 üzenetére
Ilyen helyekre már be sem teszem a lábamat.
Azért fura és kissé szomorú belegondolni, hogy pár éve (5-10) még milyen rendszerességgel látogattam itt is és a többi forumon a szakmai topicokat, mára pedig mennyire kerülöm.
Egyrészt nyilván időm és kedvem sincs már annyira hozzá, de félelmetes mennyire felhígult az összetétel.Pl a legjobban beszeljukmac-en estem vissza. Régen ahogy időm engedte próbáltam ott hasznosan tevékenykedni, mostanában pedig jó, ha hetente egyszer ránézek a site-ra és havonta egyszer a forumra. 2-3 havonta talán még commentelek is egyet.
-
-Ben-
veterán
Na, indulok az i5 -ért. Kíváncsi vagyok mennyiben lesz más, mint az i4 volt. Volt "S" is, de legutoljára már az i4-et használtam, így ahhoz lesz viszonyítva....
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #30868 üzenetére
Ebben igazad van. De sajnos mostanában nem csak a kérdések idétlenek 1-2 embertől hanem a válaszok is.
-
Malachi
addikt
nekem egy nagyon emlékezetes van az ősidőkből, a kalocsai laktanya füves alakulóteréről, éjjel, egy féltégla Nokiával, amit a gazdája úgy lopott be. az akkori barátnőmet hívtam, fél óráig. nem tudom már, hány ezresemmbe (vagy elcserélt hétvégi ales szolgálatomba) került. valamikor 98 nyarán lehetett...
-
bigdady
nagyúr
Én az első hívást a Philips Fizz-emről indítottam '99 környéken.
Mégpedig dominó csomagról 116 Ft/perc áron. Brutál drága volt -
SÖ
addikt
Én arra is emlékszem honnan indítottam el az első hívást. Az Őrsről, 1 Nokia 5110-ről.
-
Teszla_
senior tag
válasz r3dsnake #30854 üzenetére
Nekem volt egy Nokia 9300i-m. Az már annyira nem volt nagy darab, de azért önvédelemre még jó lett volna
Rezgő nem volt benne, cserébe nagyon lassú volt, a netezés is csigalassan ment, a wifi egy óra alatt leszívta az amúgy jó állapotu akksit, programot pedig nagyon nehéz volt rá találni. A kedvencem az az ébresztőóra volt, ami a belső kijelzőn full képernyős volt és piros számokkal írta az időt. Este nagyon hangulatos volt, de érdemes volt töltőte dugva használni, mert merült tőle a telefon rendesen.
A billentyűzetét és a joyt szerettem rajta és a duplájáért adtam el, mint amennyiért vettemSzinte minden telefonomhoz van valami szép emlékem, kevés olyan volt, amit ne szerettem volna. A Nokia N90-ben nem volt rezgő, de volt helyette forgatható kijelző és kamera (egyik kedvencem volt), a Samsung G800 jó hangzású fém dög volt (sajnos gyenge, zárt oprendszerrel, mégis nagyon szerettem), a Nokia 6230 egyszerű, de nagyszerű, akkoriban szokásos Nokia telefon volt jó összeszereléssel, nagy tudással (és nekem kifejezettem tetszett a 128x128-as kijelzője), a Samsung D900i a kevés újonnan vett telefonom egyike volt, nagyon szép fémhatású műanyag előlappal (ami hamar elkezdett kopni), a Motorola V80 az egyetlen, amiben kárt tettem (ittas állaptban kettétörtem, azóta vettem egy másikat, ami a fiókban pihen), az SE K800-zal több száz órát neteztem, a vakuja pedig fantasztikus volt (a qcif video már nem annyira), a második SE P800-am le volt kódolva és dán nyelvre volt állítva, de mindkettőt megoldottam, SE K320-on a Doom rpg-t toltam sokat, a HP iPaq 514-nek brutális akksija volt (4 napot simán ment wifizéssel), a Motorola C261-nek a kicsit gumiszerű borítását szerettem (ez is a fiókban van), az MPX200 volt a hekkelős telefon, mindenféle oprendszer és program megfordult rajta és ekkoriban volt divat az 1000 sms-es csomag a vodánál, a Nokia 3230 az egyetlen telefon, aminek biztos, hogy oxidálódott a fém középkerete és szinte mind rossz állapotú volt használtan (ehhez ingyen jutottam, mert nem ment tovább a Nokia logonál bekapcsnál, egy reset segített neki), a Nokia 3650-en sose tudtam háttérnek képet betenni, így mindig fehér volt, a 6680 egyszerűen tökéletes volt, viszont az utángyártott ház egy óra alatt lekopott, a 8800 gyönyörű hanggal nyílt ki és csukódott be, a Samsung Galaxy 3-mal rengeteg szívtam, főleg a térerővel, ami olyan volt mint a mese, hol volt, hol nem volt, a Sony J6-nál belefutottam a hangszóró problémába, mert ennél ennek a rezgése volt a telefon "rezgőmotorja" és emiatt mindben tönkrement, az SE K750-nél ismét felfedeztem az utángyártott ház szépségeit, az ugyanis kicsi volt a telefonra és az alaplap nem fért bele, az SE T300 volt a Pannon egyik első színes telefonja és ezzel csináltam majdnem 20 ezres számlát a wap miatt, az SE T230-at apám adta makulátlan állapotban, tartozékokkal és 7 óra beszélgetéssel (pedig évekig használta), a Nokia 3210-est találtam, fél évet használtam, aztán egyik nap suliból hazafelé menet elázott a táskámban a nagy esőben, az LG KP502-t valamiért sosem szerettem, a rezisztív kijelzője maga volt a borzalom (inkább elcseréltem a Nokia 8800-ra egy rendőrrel, a Voda 845-nek pedig a navigombját kellett takarni napsütésben, mert különben össze-vissza ugrált a menüben.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz peugeotmate #30794 üzenetére
Hát úgy gondoltam, hogy amoleden belül az egyik legjobb ahogy a Nokia belövi őket. Feltéve persze, hogy hibátlan darabról beszélünk.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #30858 üzenetére
1 év alatt nem javították. (lényegében 90ft-ért neteztem eddig ezzel a simmel), viszont az tényleg ciki, ha utána nem tudok visszaváltani a régi csomagra.
Tommy Da B1G: szerintem fölösleges volt külön topicot nyitni, pláne hogy van egy aktív ipad 3, és egy ipad mini topic is. A többi meg megy az iPhone szakmaiba (bár szerintem szerencsésebb lenne az iOS szakmai topicnév)
Viszon arra gondoltam, hogy nem kellene egy jailbreak topicot nyitni? Oda mehetne mindenféle tweak, gányolás, shsh, stb. Akkor a szakmai megmaradna az átlag témáknak.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ezzel is lehetett kutyát dobálni éjjel hazafelé menet. Ezek még egy atomtámadást is túlélnének kis szerencsével, persze a tulaj nem biztos.
r3dsnake: több típusért az egyik vesém odaadtam volna anno. De pénz kereső nem voltam még akkortájt. E90 meg elmaradt. Pedig akkor, mikkor megjelent nagyon kellett.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
Nokia Communicator nem volt senkinek közületek? Mindig csodáltam azokat a darabokat.
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #30851 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Nokia 350-t is. Nekem az maradt meg, hogy lóbáltam az antennájánál fogva. Valami hihetetlen elbaszott egy konstrukció volt a fix hosszú antenna. Cserébe legalább rugalmas volt és strapabíró. Szóval simán lehetett volna vele embert ölni pár jó kis lóbálás után.
-
Cyberpunk
félisten
Én sosem felejtem el az elsőt egy Nokia 2190 volt. Na ha valami tégla hát az az volt. Azután egy Alcatel One Touch Club, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony CMD-J70, SonyEricsson F500i, Nokia 6133, Nokia 5800, Motorola Milestone, HTC Desire HD, Samsung Galaxy Note, és most a Nokia Lumia 920. Nem sok korábban 2-3 évig is kibírta nálam egy készülék. Manapság ürülnek ha 1-et.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #30847 üzenetére
Megtarthatom, viszont most van olyan akció, hogy 2 hónapig 490ft az 500 megás csomag, ami viszont nagyon jól jönne. Csak utána nem tudnék visszaváltani a csomagomra...
(Viszont, ha még mindig bugos a rendszer, mint az elmúlt 1 évben, akkor lemondással/újra előfizuval újraindul a 2 hónap kedvezmény megint.)
Xero: tökmindegy volt igazából, mert nincs túlforgalmazási díj. Viszont így elég volt a legkisebb csomag is.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Úgy látom a Té megszüntette a mobilnet csomagom... (GoNet S 30MB 600Ft)
A legolcsóbb így a 100megás egy ezresért.
-
legenda
válasz vadászcsiga #30842 üzenetére
igen, mert emlékezetes nap volt!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #30839 üzenetére
Az én elsőm '95-ös modell és '96-ban jutott el hozzám. Szóval inkább 17-18 az.
-
legenda
válasz vadászcsiga #30839 üzenetére
én 16 éve vettem, azt nem tudom, hogy icecave mikor, de 1996-ban már árusították.
-
Ragnar95
félisten
Ja ok, akkor én gondoltam túl sok mindent bele
Amúgy valóban így van, mindegyiknek volt valami hiányossága, de ettől még mindegyik remek teló volt, főleg a K800i-t imádtam, annak a kameráját néha még mindig visszasírom, főleg a xenon vaku miatt....
Malachi: hát én nemrég visszakényszerültem 2 napra az Arenára, az a 2 nap is kínszenvedés volt, amikor használnom kellett, én nem bírnám ki már nem okostelóval...
Möhe: nyilván, aki az idősebb generációhoz tartozik, akik már 30-40 körül voltak, mikor egyáltalán az első mobilok megjelentek vagy mikor kezdtek elterjedni, azok teljesen máshogy viszonyulnak a telefonokhoz, mint mi, akik beleszülettünk ebbe a korbaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz vadászcsiga #30826 üzenetére
icecave, és az általam használt első telefon idősebb, mint 15 év!
-
DanielK
addikt
Én nem teszem ki a telefonjaimat....
1. sokkal több lenne mint icecave-nek
2. sokat már el is felejtettem, annyi volt
3. meguntam a sk kép nézegetést a fórumban -
Möhe
addikt
válasz Ragnar95 #30832 üzenetére
Anyu ilyent koptat (az enyém volt) , és más kicsit kehes. Neki nem kell másik mert ezt már megszokta és ilyent is akar továbbra is! Hiába mondom neki hogy ez a teló tizen x éves, örülj hogy eddig működött hiba nélkül! De ő másra rá sem hajlandó nézni, lassan kikerget a világból evvel!
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #30831 üzenetére
LOL Erről az a sztori jut eszembe, amikor az USA-ban egy csávót ki akartak rabolni és átnyújtotta az Androidját, mert drágább volt az élete a telójánál, erre a rabló visszaadta,h ez nem iphone, nem kell
Amúgy ismerek pár embert, akik szintén ilyen telókkal mászkálnak és más szórakozási cikkekre meg simán kiadnak havi 5-10ezret is, miközben simán vehetnének már olcsó Androidos telót is ezen dolgok elhagyásával...Bár igaz,h mindenkinek más fontos,de akkor se tudom megérteni, hogy lehet ilyen butatelóval meglenni, ha beleférne az embernek egy normális is, de nem akarok természetesen senki pénztárcájában sem turkálni....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HarryPotter
őstag
Srácok ez komoly? Minden mobil őse nem volt senkinek? Az alap, az etalon, a kiindulópont, az Origo, a mertek, nem mellesleg az első telefonom: https://www.google.hu/search?q=nokia+2110&hl=hu&client=safari&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OthVUYe5Iomh4gTmooCgDw&ved=0CDAQsAQ&biw=320&bih=504#biv=i%7C20%3Bd%7CuCWg6vsNEE7yjM%3A
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
vadászcsiga
félisten
Hú milyen lavinát indítottam el telefon tulajdonlás témában. Most a újak is eldicsekedhettek
Es ahogy látom a legrégebbi telefon sincs 14-15 évnél idősebb de az érzés olyan mintha az 1800-as években lett volna
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Apropó: Láttátok az új HTC One -t? Szép kis darab. Szerintem a következő iPhone -ba is kerül már valami komolyabb vas, de a 4 magos proci biztosra vehető (meg a memóriabővítés is sanszos lehet).
-
Malachi
addikt
lehet, hogy elsiklottam felette, de Nokia 8810 senkinek nem volt? az álomtelefon volt, a 7110 után nagyon akartam, de szerintem drága lehetett, vagy nem tudom...
meg kifelejtettem, a k610i előtt egy T630-am volt, szóval valamennyire mégis márkahű voltam
-
Ragnar95
félisten
Diamond mekkora teló volt HTC már akkor is zseniális volt UI készítésen és átszabásban Nekem az volt az álomtelóm, asszem icipicit jobban jártam volna, ha azt veszek az Arena helyett
Blyan: ezt most ironikusan értetted? Írásban nem jön át olyan könnyen, h valami ironikus vagy sem[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
Ilyen kinek volt? Szerettem de olyan kicsi volt hogy mindig elhagytam
-
r4z
nagyúr
Ilyen listák mellett én már szinte szégyellem magam
Kórtörténetem talán 2005-től:
SE K550i (2 hónap alatt ellopták )
SE K750i
SE W300i - vele párhuzamosan Mio A701
SE W610i
SE C905 - vele párhuzamosan HTC Diamond2, majd HTC HD2
HTC Desire
HTC One XAz utód pedig vagy Xiaomi MI-2 vagy HTC One lesz. Nem vagyok márkahű, áááá...
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r3dsnake
nagyúr
válasz korpicschess #30816 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy a HD2-t lefelejtettem az "álomtelók" listámról.
-
korpicschess
veterán
Bemásolom akkor már az adatlapom :
Először: Nokia 3100, majd Sony Ericsson Z530i utána,
Kórtörténet (kb az utolsó 5-6 évben):
HP h6340
FSC T830
Asus P525
LG KS20
HTC Diamond
Sony Ericsson Xperia X1
HTC Diamond2
Acer S200 neoTouch
HTC HD
Nokia N97
Nokia N96
Samsung i8320 (H1)
Nokia N86 8MP
LG Aréna
Nokia 5310
Sony Ericsson K770i
Sony Ericsson W995
Samsung Galaxy S
HTC HD2
LG O2X
SGS II
Sony Xperia S
LG Nexus 4Mondjuk biztos volt közte más... volt amikor C45-öt használtam 1 hétig.. Nokia 6120 classic is volt több is, most egy E51 volt másodtelefonnak, de odaadtam bátyámnak, helyette van egy Samu B2100. iPhone 3G-m is volt kb. 2 napig, de hozzá sem nyúltam, csak eladtam.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ragnar95
félisten
Nálam 7 év termése:
Sharp GX10
Motorola V3x
SE K800i
LG Arena, aztán később emellé iTouch 4G
iPhone 4S
Eddig nem voltam márkahű, mert 1-1 sikeres modell után az adott márka mindig kicsit visszacsúszott, de mostmár "sajnos" az Apple rabja lettem
Amúgy ezek közül egyedül az Arenat bántam meg, mert multimédiásan egy remek teló, de sajna szoftveresen kevés sz@rabb van, ráadásul épp kezdett elterjedni az android az iOS mellett, úgyhogy a zárt oprendszer Store nélkül kínszenvedés voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blyan
félisten
Nem kronológiai sorrendben.
Nokia 1611
Ericsson GH337
Nokia 2110i
Ericsson GA628
Nokia 5110
Siemens C35i
Ericsson 2618
Motorola V720
Siemens ME45
MotorolaV525
Sony J70
SE K700
Motorola V3i
Nokia XM5800
Samsung Spica
HTC Trophy
i4
i4S[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
r3dsnake
nagyúr
Nyomkodtam tegnap Kindle Paperwhite-ot. Most láttam először élőben. Hát tesztek alapján eddig is sejtettem, hogy ez a kindle fog kelleni, de élőben...
Volt mellette egy sima kindle 4 is (annak 800x600-as a kijelzője, a paperwhite 1024x768). A paperwhite legkisebb betűmérettel is tökéletesen olvasható, nem megterhelő a szemnek, szép sima betűélek voltak. Mellette kicsit recésnek tűnt a kindle 4. A kontraszt háttérvilágítást teljesen lehúzva meg kb pont olyannak tűnt, mint a sima kindle, de feltolt világítással sokkal kontrasztosabb volt az egész. Súlyra/méretre nagyon ideális, a lapozás gyors (még oldalankénti forced refresh-sel is). Úgyhogy jöjjenek FMA-ra az appok, mert megy az összes pont amazonra. Nagyon musthave kütyü.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
azta mennyi kütyüb*zi van itten
az én sorrendem: (13 év alatt)
Ericsson R320
Nokia 3310
Nokia 6230
Nokia 6280
Nokia 2600
Samu S3310
i5[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz joey04 #30780 üzenetére
A One X is nagyon szép megjelenítőt kapott, a One pedig annál is jobb a tesztek szerint.
Nem hazudnak a tesztek. Egymás mellé téve tényleg látszik, hogy jobb lett az SLCD3, pedig az SLCD2 se számít low-endnek.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
peugeotmate
őstag
Haha, nekem is volt egy iTouch 2g az e52 mellett! Jó páros voltak.
Amúgy pl. ezzel, hogy Nokia már nem is gyárt a finneknél telefont, meg Európában is alig, ezzel elásták magukat. Értem én, hogy Ázsia (főleg India és Kína) most nekik a célcsoport, de akkor is milyen jól bírták a finn honban legyártott telóik. (Mondjuk az e52 egy kicsit kilóg ebből a szempontból.) Hülye globalizáció.6230i: A középső gombot sokan felhozzák, de nálam minden ok vele. Például a Sony Ericsson K300i gombja sokkal rosszabb volt. 2 év alatt megadta magát, pedig alig használtam a készüléket. (Első mobilom volt.)
[ Szerkesztve ]
meg
-
nagyúr
Na akkor az én listám:
1. Ericsson GA318
2. Nokia 3210 (ebből volt kettő is, mert elsőt ellopták).
3. Nokia 33104. Nokia 3330
5. Siemens c35i: Nagyon tetszett annó, de a gombjai miatt utáltam...
6. Nokia 7210i: Ezt nagyon szerettem, első telefon, amire ki tudtam tenni az asszony érettségi fotóját háttérnek
7. Motorola V525
8. Motorola V3X:
9. Nokia 6288:A kis lötyögős, nem szerettem.
10. Siemens EL-71
11. Nokia 6500 slide black
12. Eten x500: Rémes volt...
13. Nokia N95
14. iPhone 2G
15. Nokia E71 (iPhone után nem tetszett, csak külsőleg, 3 vagy 4 napot volt meg)
16. Nokia 5800 (mondom akkor kipróbálom a Nokia érintős favoritját, nem jött be, 3-4 napot maradt... mérges lettem, elmentem, vettem egy iPhone 3G-t).
17. iPhone 3G
18. iPhone 3GS (képet nem teszek újat, úgy néz k, mint a 3G ugye)
19. Samsung Galaxy S (gondoltam, újabb kitérőt teszek, nézzük meg milyen az android, 2 hétig bírtam).
20. iPhone 4 (Ebből volt kettő is).
21. iPhone 5
Itt tartok most. Mostanában megint szoktam késztetést érezni, hogy majd elkalandozzak, mondjuk egy HTC One felé, de félek, úgy járnék, mint a 3GS és 4 között, hogy megbánnám. Elvagyok most, míg régebben sűrűn cserélgettem a telefonjaimat, most azért az 1 év amíg marad minimum jellemző.
-
vans?
őstag
válasz peugeotmate #30803 üzenetére
Akkor mi egy verbol valok vagyunk. En E52+iPod Touch komboval nyomtam, csak egy kenuturan nem birta a vizet szegeny, es ujonnan nem tudtam mar venni Mo.-n sehol, HongKongbol tudtam volna venni 60k-ert, akkor meg mar inkabb iPhone-t vettem.
De 6230-at biztos fogok meg venni. 6230i-m is volt, csak a kozepso gomb nem tetszik rajta.
hábm bábm
-
peugeotmate
őstag
Húú, az e52-t még a mai napig visszasírom néha. Eszméletlen jól néz ki szvsz. Még fél éve el is gondolkodtam rajta, hogy visszatérek megint, de inkább hanyagoltam. A galéria nézegetése igencsak szaggatott rajta, meg az összeszerelése sem volt az igazi szegénynek.
Fesztiváltelónak meg a mai napig használok egy 6230i-t. Karcot is alig látni rajta.meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Filmvilág
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest