- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ha 5$-ba, akkor is 30millió
Amúgy ez Apple, itt 1féle teló van, nem autó ez, h felszereltségek és extrák közül válogass
TheMarci: az mondjuk igaz, bár szerintem a professzionális felhasználók körében elterjedt a Thunderbolt display, ezért rakták bele + mert ugye saját szabvány...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
OK, csak épp a felhasználók 5-10% miatt nem fognak készülékenként minimum 10-20$-t pluszba rákölteni, mivel az csak a nyitóhétvégén minimum 60 millió dollár profitkiesés!
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
"az első kettő reméljük javítva lesz, a második kettő meg nem lett volna túl nagy extra költség"
Csak épp az utolsó kettőnek egyiknek sincs túl sok értelme, tehát minek is....?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
greggggg
aktív tag
azért legyen már valami egység a samsung is sorszámozza a galaxikat meg az ace-eket, meg ezzel a NEW ipad vonallal már befürödtek... mármint mindenkinek ipad 3. sztem bár láttam már úgy h retina ipad mint a macbooknál.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
csak az a baj h az 5S-be lesz csak javítva én addig nem is váltok.
érdemes a párhuzamot megnézni:i4 antenna - rosszul fogod, ios4...gyenge
i4S javítva. sőt "világtelefon", ios5 remek
i5 kopik, pattog - természetes h kopik ios6 gyenge
i5S... meglátjuk...ios7...greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
sagit
veterán
válasz Ragnar95 #21188 üzenetére
mindig lesz fogás, akármit gyárt az apple
és akár melyik másik telefonon is talál az ember ha nagyon akaraz ideiek a szar festés, a maps, nfc+ vezetékmentes töltő
megszokhattátok volnaaz első kettő reméljük javítva lesz, a második kettő meg nem lett volna túl nagy extra költség
de ez van, nincs választása annak aki iOS-en akar maradni
ás új telefont akar[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Ragnar95
félisten
Nem zavar, tőlem annyi fölösleges hülyeséget raknak a telóikba a gyártók, amennyit akarnak
Az az egy zavar, amikor csomóan panaszkodnak a hiányára, miközben úgyse használnák ki, mivel nem is tudják,h mi az, csak fogást keresnek az Apple-ön...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sagit
veterán
válasz Ragnar95 #21185 üzenetére
Annyi értelme van hogy van, belerakják mert miért ne?
Fejlesztgetik szépen, semmi se fullosan készül el.
A technológiákon reszelni kell, tesztelni kell őket.Engem nem zavarna ha lenne ilyen funkció a telefonomban,elfér. Hogy mennyit használnám az más kérdés. Téged miért zavar?
Vagy csak simán opció lenne az i5-höz is mint a többihez, aztán kész.[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Ragnar95
félisten
Ok, de ettől még mi értelme is van a vezetéknélküli töltésnek a mai technológiával?
Még csak nem is tudod normálisan használni így töltés közben a telót, mivel a töltőpadról nem emelheted azt fel
Majd ha mondjuk már 1m lesz a hatótávolság és minimum 70-80% a töltés sebessége a kábeleshez képest, akkor lesz értelme, de az még minimum 4-5 év...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
-
Ragnar95
félisten
És a 64gigásak is elfogytak elvben, tehát már csak 16osak vannak, bár ez asszem csak a Mammutra vonatkozik...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
-
BossBoss
őstag
Mit feszülnek az emberek az i5 topikban az NFC-en!?! Majd kb 5 év múlva mindenhol elérhető lesz.... Már nem tudnak mibe belekötni.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz b4zsi- #21168 üzenetére
Bárki foglalkozik itt a rajongókkal vagy egyáltalán bárkivel? Még a legmagasabb szinten is szarnak bele mit gondolunk hogy mi kerüljön az os-be vagy hogy nézzen ki a telefon. Ha érdekelné őket csak bele kellene olvasniuk nehány weblapba. A T-ről meg jobb nem is beszélni, ismerve nehány ny.europai ország tarifáit.
-
b4zsi-
őstag
válasz icecave #21167 üzenetére
Igen ezt beszéltük a T-Mobileos Iphone 5 topicban, hogy most pont a legnagyobb rajongók fogják megvenni akiknek azért nagyobb az elvárásuk a telefonnal. Nem szeretnének rosszabb minőségűt kapni. Sőt senki se szeretne más minőségűt kapni ugyanazon az áron...
Csak gondoltam van valóságalapja lehet megérni kicsit várni.Amúgy a T-Mobile kezdhetne már valamit az árazásával. Barátnőmnek is szeretnénk venni I4-t , mert lejárt a hűsége, de ez a 150 000 ft-os ár amikor én még 110 ért vettem 1 évvel ezelőtt. Komolyan vicc... Amikor függetlenül 120 már.
-
nagyúr
válasz b4zsi- #21166 üzenetére
Pici botrány lenne ebből.... i4 esetén is elsütötték,hogy majd a térerő miatt jobbak lesznek, nem lettek. Általános ellenszenvet váltott volna ki, főleg a legnagyobb rajongótáborból, akik azonnal megvették/megveszik és még silányabbat is kapnak, mint aki később vásárol. Szóval ez csak szöveg. Ha nem az, akkor legyenek kompenzálva a mostani vásárlók.
-
b4zsi-
őstag
Találtam egy érdekes hírt azoknak akik elsőként szeretnék megvenni az I5-t.
Egyes források szerint egyébként csak 10 százalékra tehető a gyárból teljesen hibátlan állapotban kikerülő telefonok aránya, de már folyik a probléma orvoslása, melynek eredményeképp októbertől várhatóan már jobb minőségű iPhone 5-ösök kerülnek le a gyártósorokról.
-
b4zsi-
őstag
válasz Tibee86 #21157 üzenetére
Én is 4S-re cserélnék vagy még arra se, mert bőven elég a sima 4. Nekem egyszerűen nem tetszik a hátlap, hogy nem összefüggő i5 esetében.
A tesztet én is olvastam, ha az elején Bog tovább folytatja az ömlengését a designról akkor be is fejeztem volna. Szerencsére utána a saját stílusa jobban kibontakozott -
Tibee86
nagyúr
válasz icecave #21158 üzenetére
" Lefóliázom, akkor meg mikor szedem le a fóliát, lekapja végig a festéket,vagy mif*sz? "
De akkor próbáld majd úgy csinálni, hogy leszedje mindenhonnan, lehet még jobban is fog kinézni úgy.
Lehet aztán, hogy épp csak mondjuk egy "vödör festék" volt silány, és ugye abból jó sok telefon kijön, vagy a túlzott rohanás miatt nem lett rendesen felvíve a cucc, vagy ezek után már rákoppintanak a gyártóra, hogy nem jó technikával csináljátok. Persze ezek csak az én tippjeim, mert azt se tudom, hogy hogyan viszik fel rá. De az biztos már, hogy nem az egész anyag fekete, pedig mintha valami olyan videót láttam volna, hogy valami csiszolással érik el ezt, nem is festékkel, de fene tudja.
Remélhetőleg ezt majd a 3., 4., szállítmánynál orvosolják, de az is lehet, hogy nem. -
nagyúr
válasz Tibee86 #21157 üzenetére
Igen, és náluk is kopott pár nap alatt... sőt, valami lepattanás is volt a kereten, amiről nemtudják mikor került oda (remélem, kibontás után). Elég kiábrándító,ha kopik a keret egy hét után sima fogdosástól. Lefóliázom, akkor meg mikor szedem le a fóliát, lekapja végig a festéket,vagy mif*sz? (Én már ebben a "Nem is festés, hanem felületkezelés"-ben sem vagyok biztos, ezért mondom).
-
Tibee86
nagyúr
Tesztet olvastátok már??
Kommentek a legjobbak, mint mindig.
Ha tehetném, akkor se rohannék megvenni, engem nem fogott meg túlzottan ez a telefon.
Inkább cserélném le a sima 4-et egy 4S-re. -
r4z
nagyúr
válasz vadászcsiga #21153 üzenetére
Jó ez. Gépeket kell építeni megadott alkatrészekből, és minden pályán 3 feladatot teljesíteni velük. Szerencsére nem egyszerre kell mindet teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #21153 üzenetére
Ja, de itt most a másik oldalt kell irányítani.
-
Malachi
addikt
-
Blaise
veterán
Kijött a Bad Piggies, próbálta már valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #21147 üzenetére
Azis igaz mondjuk, de azért elég durva,h bármilyen magasra emeli is a T az árakat, nem csökken az érdeklődés, sőt többen vannak ott a premieren, mint eddig bármikor
mondomén: énis tuti megcsinálnám ezt, ha iPhone 5-öm lenne, hagy csorogjon csak a nyáluk Vagy az iPhone 5 box pranket kéne előadni T-s pólóban Amúgy bármilyen jó buli is lehet ez, tuti nem várnék én ott se 1 óránál többet, mivel annál idegölőbb nincs, mint az értelmetlen várakozás, főleg, hogy megrendelheted neten is és a foteledben ülve várhatod a futárt és röhöghetsz azokon, akik ott várnakPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #21145 üzenetére
Persze, de attól még azért valóban kérdéses, hogy érnek rá ennyire az emberek, hogy már több százan odamennek gyakorlatilag 1 nappal előtte
Azt meg nem hinném,h mindannyian csak foglalnák pénzért a helyetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz Ragnar95 #21144 üzenetére
Most néztem én is.... elgondolkodtam, hiába fizetik meg a munkám, másnak mégis egy teljes napja van arra, hogy sorba álljon, ergo munka nélkül is simán megveszi Vagy legyek szemét és mondjam, hogy "Na, utalták a diákhitelt?" Persze, ezek csak szurkálódások, hisz senkit nem ismerek, nincs jogom előítéletekkel kezelni bárkit is.
-
Ragnar95
félisten
-
BossBoss
őstag
Vótmá? [link]
-
SÖ
addikt
válasz greggggg #21138 üzenetére
Megnéztem pár videót videó, de most meg nem mondom melyiken volt egymás mellett egy i4-essel. (1280x720) Nem volt sokkal nagyobb. Kb. i5, csak nem annyira keskeny. A neten arról megy a vita, hogy beépített aksija lesz, vagy sem. Lesz Siri, és a legfejlettebb böngésző,
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz greggggg #21135 üzenetére
Obama is BB-t kapott elnöki telefonnak a titkosítás miatt, de ezek csak érdekességek. Pl. az USarmy Androidot honosított módosított kernellel. Itt van még egy videó, nekem nagyon tetszik, még héjat is adnak hozzá, de úgy nagyon puritán. Az elején a vonalkód ne tévesszen meg, prototípus. Tuti, hogy nem ez a végleges szoft. [link]
-
tildy
nagyúr
Nekem eleg volt az altalam elvart featurekre tesztelni. Az meg hamar ment
Jut eszembe, hamarosan ssd-t kap a prom
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
greggggg
aktív tag
amugy annak idején mikor volt a 2007es iphone launch akkor jobsnak is (jó gondolom akkor nem de elötte) bb-je volt. sőt azt a modellt is mutogatták szal (meg nokia e66ot ) elég jó kis özleti telefonok voltak a kagyló samsung meg slide dizájnos telefonok között. hátha most is alapot adnak vmi újnak.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
tildy
nagyúr
válasz ittakary #21129 üzenetére
Bocsanat. Mint mondtam , nem az enyem a telefon, csak hazakuldtem, orultem, hogy egyaltalan meg tudtam nyomkodni. Szerintem szep kepeket lo .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
SÖ
addikt
A 3GS óta - az volt ez első iPhone-om, Maemo-ról jöttem - mondogatom, hogy a gombmentes hardvereké a jövő, és a Nokia el is indította ezt az irányt az N9-el. A BB10 vezérlése nagyon hasonlít a WP8-éra, csak annál fejletteb. Gyönyörűen oldották meg a felébresztés, és az oldalak mögé kukkantás is tetszik. Tábla mérete ellenére egész jól kezelhető egy kézzel. Szerintem ma ez a legfejlettebb interfész, és az Apple-nek jövőre nagyon oda kell figyelnie az iOS kezelőfelületének fejlesztésére. Ma már nem azon van a hangsúly, hogy unalmas, hanem elavult.
Más
OSX alatt, nekem mindig gondot okozott a Flash. Pedig rendszeresen frissítem az Adobe-t. Találtam egy bővítményt Safarihoz, azóta gyönyörűen lejátszik mindent.
"ClickToFlash prevents the Flash plug-in from running. It replaces any Flash element on a webpage with a placeholder; simply click the placeholder to load the Flash content. ClickToFlash also lets you replace Flash videos from select websites (such as YouTube) with H.264 video. Other optional features include advanced whitelisting."
[ Szerkesztve ]
-
-
tildy
nagyúr
Nem csodalom Igazandibol nekem is valami ilyen felelne meg igazan, ha otvoznek az osszes oprendszer elonyet, tok mindegy ki a gyarto, de olyan oprendszer lenne, amit akar testre is szabhatsz, de akar hagyhatod ugy is, ahogy adjak.
Minap voltam egy html5 vs. nativ app konferencian, es ott is elojott, hogy igazandibol a felhasznalot nem erdekli, milyen rendszer fut a hatterben, ha az kezreall, es gyorsan mukodik.
-
Zjunior
veterán
Már sorban állnak a té-nél...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
tildy
nagyúr
válasz manchester85 #21114 üzenetére
Az ezer ev, es az szolasmondasban hasznalt igy mas ertelemmel is bir. Ha viszont azt mondod, hogy mar vagy 1 vagy 2 vagy 4 eve nem talalkoztunk, az nagyjabol azert megegyezik az idotartammal.
Egyebkent gyonyoru kijelzo, csodaszep kepek, smooth felulet, mint barmely iphone-nal.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz manchester85 #21114 üzenetére
ez jutott eszeme:
Két szőke nő utazik a vonaton, mellettük egy szakállas öregúr olvasgat. Az egyik nő odasúgja a másiknak:
- Te, ez meg itt a Szent István.
- Te hülye vagy? Az már ezer éve meghalt!
Ebben a pillanatban belép az ajtón egy úr és elkiáltja magát:
Szervusz István! Ezer éve nem láttalak!
Mire a nő:
- Na? Ki a hülye?! -
tildy
nagyúr
válasz manchester85 #21108 üzenetére
Lehetetlen az egy ev, ugyanis 2012 marciusaban ( egeszen pontosan marcius 10-en, nevnapomon) vettem azt a telot. Felenk ez kb. fel ev , feletek is?
Amugy lovagolok rajta, csupan megjegyeztem, hogy volt nalam az 5-osm, ebben sincs smartdial, ergo barmennyire is szep telefon, kiesik.Amugy ezen meg nem volt kopas a telefon oldalan, de lehet erdemes lesz ra figyelni idovel: [link]
ragnar: quertynel kisebbek a gombok, joval. Nem mindegy, hogy 12 szamgomb van a kepernyon, vagy 30.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Embereket ki tudsz tenni springboardra ikonként, vannak rá progik jb nélkül is JB-el szerintem még a smartdial is megoldható, bár ez nem biztos. Bár én a smart dialnak nem látom értelmét, miközben ugyanannyiból tart iPhone-on a kontaktokból kikeresni qwerty-vel, mint smart diallal a tárcsázóból tartana...
-
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #21097 üzenetére
Én sokat használtam az igo-t mostanába, de nem volt vele ilyen gondom, se betak alatt se a végleges verzionál. (i4)
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz ittakary #21027 üzenetére
Tobbiek leirtak pontosan mi, nalam naponta legalabb otszor hasznalt funcio, ha nem tobbszor, nem szeretem telefonhivaskor kis gombokon potyogni neveket, vagy kedvenc listabol mazsolazni.
Vagy tudjam kitenni az embert az asztalra ikonkent ( akiket gyakran hivok) , vagy legyen smartdial nagy hivogombokkal, ennyi. Ezert is mentem vissza 2 nap utan 4S-rol a 2 evvel korabban vett es hasznalt desire-ra.
Mar a regi nokiakban is volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz C4mp3r #21102 üzenetére
Nála még ok, na de a mobilarénánál? Ahhoz miközük van....?
Amúgy ha egyszer nem árulja a telót, akkor miért is ne tesztelhetné? Főleg, hogy mint magánember ír blogot....Ráadásul elég szemétség az Apple részéről,h a hatalmával visszaél a kvázi alvállalkozóival szemben...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest