- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
-
Totheground
addikt
Életbiztosításod van?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
TheMarci
addikt
válasz Totheground #20997 üzenetére
A kettő azért nem ugyanaz, egy T-pontot nem rámolnék ki.
Egy szolgáltatás, amiért fizetek a biztosítás, olyan, mint a havidíj, azzal sem spórolok, hogy nem küldöm el mind a 100 sms-t, mert hogy akkor megkárosítom a céget. Ha nem fizetne érte az ember, hanem a T csak úgy cserélné a telefonokat, akkor más lenne a helyzet.Do You Dream?
-
mondomén
őstag
válasz Totheground #20994 üzenetére
A szánalmas húzásokról T-nél többet tudnának mesélni...
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #20989 üzenetére
Szerintem úgy érti, hogy nem sajnálja őket,ha kárrendezniük, cserélniük kell, vagy tévedek?
-
mondomén
őstag
válasz Totheground #20982 üzenetére
Én szó nélkül földhöz csapnám. Ott húzzák le az embert ahol tudják, nehogy már a biztosítás pénzt is benyeljék...
-
-
TheMarci
addikt
LedobtadLeejtetted, képernyő betört, bevitted, mondtad, hogy leesett, és cserélték simán? (Nincs biztosításom, mielőtt bárki rosszat gondolna)Korrekt céget / embert én sem szívesen verek át. Ha rosszul adnak vissza étteremben, stb, szólok. A telekomtól valahogy nem sajnálom a pénzt.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Jojo5
őstag
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #20984 üzenetére
Gondolod? Én már nem vagyok benne olyan biztos.
-
nagyúr
Még alszom erre a biztosítás dologra de lehet élni fogok a lehetőséggel. 2 évre most ellövöm a hűségem (hosszabbítok), meg nagy eséllyel úgyis iPhone 5S jön majd, szóval... Ha meg valami nagy durranás lesz, majd megveszem kp-ra, i5-öt megkapja asszony (bár az i4 sem kell neki).
-
Totheground
addikt
Nem tudom, én egy jól működő valamit, amit egy évig elégedetten használtam, nem lenne pofán földhözvágni, hogy gariba cseréltethessem. Nem vagyok elég élelmes.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #20975 üzenetére
"A szándékosnak tűnő eseteket kivizsgálják". Mégis hogy? Nyilván nem fogom dobálni, nem az a fajta vagyok, de ez a biztosítás nem rossz dolog szerintem, mármint ha elfelejtjük, hogy 790 volt az alapdíja, mikor elkezdték, mostmeg 2590.
-
Jojo5
őstag
válasz vadászcsiga #20975 üzenetére
miért pont a gari lejárta előtt ?
bármikor csinálod a dropp tesztet kicserélik
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
vadászcsiga
félisten
válasz icecave #20969 üzenetére
A biztosítások már csak ilyenek, a még be nem következett kárt lehet vele bebiztostani. Ha nem történik vele semmi, a T jól jár. De mivel mi jó magyeri emberek vagyunk, arra is jó hogy a gari lejárta előtt egy héttel csinálsz egy jó kis drop tesztet vele
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Zjunior #20972 üzenetére
én nem mondtam, hogy baj van avval ha valaki hitelre veszi mivel a 0% THM-el nincs ráfizetés, a telót meg úgyis használod...
Ugyanezt írtam, hogy addig az ember tud költeni és egyben termelni is pénzt ha csak havi ~3-5k-t vonnak le
Viszont a színen való "vergődés\zsongás" akkor is vicces volt...
veszel feketét>megvéded az oldalát, veszel fehéret megvéded az oldalát, tök mind1, szerintem az a legkevesebb ha oldalra vesz az ember valami ragasztós cuccot meg 1 fóli\bumper\tok kombó és ennyiszerintem sem elég a 16-os I5-nél, viszont a 32-es ára még horrorabb
nekem aztán tök nyolc, hogy mit veszel\nem veszel, nem hat meg
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Azt direkt csináltam és amúgy is nem olyan egyszerű dolog kiválasztani!
Saját pénzemnek én sem vagyok az ellensége..Nem tudom az miért bűn ha valaki hitelez
Megvan rá egyösszegben a pénz de ha kilehet fizetni részletre akkor nekem úgy jobb abból a 120k-ból veszek mást...
JAH A 16GB nekem nem elég....
IGO, FIFA, Eleve 4GB és a 9GB nekem nem elég...SRYHa nem lesz 32GB akkor jó lesz a 64GB is!!!!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Jojo5
őstag
válasz Blaise #20967 üzenetére
ja, hogy Zjunior, hát igen, nem is szóltam, de kicsit vicces volt a "vergődése" amit előadott a szín miatt, de belefért szerintem, ha őt ennyire megfogta hát lelke rajta...
(valszeg akkor félreértettem mert sagit-nak válaszoltál)
BTW: az a kib@szott nagy igazság, hogy haverommal aki Lufinál van, és telefon\ipad\apple b*zi, ő is azt mondja, hogy most azért csalódott, az árképzésen meg az "innováció"-ért elkért új áron... és kurvár@ egyet értek vele...
nekem pl. a Lumia 920 is nagyon bejön, neki még 1-2 új Xperia is, de az Appstore "kényelmességét" nem szívesen cserélném le meg a jól megszokott és bevált rendszert, mint ahogy ő sem...icecave: én is agyalok még, hogy kell-e ez nekem és nem-e jobb ha várok, földhöz kúrom az I4-em és eladom jobb áron, vagy nem is váltok és később esik le a telóm... mert igenis ilyen patkányul magas árazás mellett lesz@rom a T-vel szembeni becsületességem...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Blaise #20963 üzenetére
én is részletre vettem az I4-em, már miért ne vennék a népek arra ? úgyis használod 1-2 évig, addig meg a havi ~3-5k nem vág hanyatt és nem is kell leperkálni annyit egy összegben
az I5 árát még részletre se akarom benyelni az az igazság...
sagit: a 0% THM ezért is jó dolog, mert nincs átb@szás, és ha rendben fizeted a témát, nincs gond...
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz bobooo #20959 üzenetére
Aki komolyan gondolja a marketinget annak muszáj, szerintem a nagy kuponos oldalak is ráugranak.
Több százezer iOS rendszerű készülék van az országban, és akiknek ilyen van, azok általában nem a legszegényebb rétegből kerülnek ki, ergo többet tudnak költeni mindenféle hülyeségekre
-
Blaise
veterán
válasz bobooo #20957 üzenetére
Elolvastad a cikket?
A http://passkit.com/ oldalon keresztül bárki készíthet ilyet
-
Zjunior
veterán
Pffff olvasom a szifon.com kommenteket!
Azt írják h nincsen 32gb és nem is lesz a T-nél!!??
Ez most komoly??
Szívatnak???
Lesz akkor 64gb legalább?
Tud vki vmi infot??Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
greggggg
aktív tag
http://www.origo.hu/techbazis/20120924-megeri-biztositani-a-meregdraga-mobilt.html
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #20945 üzenetére
Most próbáltam több appal is, nálam jó. -58dBm
Ráadásul egy érintéssel látom a pálcikákat is.
-
C4mp3r
addikt
en is megcsinaltam, most kiprobaltam 3 jatekkal es lent szol mindegyik
-
nagyúr
Az a szép.
-
vans?
őstag
udv,
ha valakinek van elado jo allapotu, nem T-s (vagy hivatalosan fuggetlenitheto) i4-e, ne tartsa magaban, koszi! megbizhato embertol szeretnek venni, ugye nagy zsakbamacska ez a hasznalt iPhone vetel.
koszi!
hábm bábm
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #20942 üzenetére
Pont ezt mondtam/mondogatom,hogy ha van olyan, mint i4-ben, nekem bőven ok, rosszabb ne legyen, jobb lehet tőlem,de nem muszáj.
-
SÖ
addikt
Van egy okos cikk a szifonon. Nem kell hozzá jb, már be is állítottam [link]
jegeskávé
Ez a tippem az új hangchippre CS43L21, ....22 alacsony fogyasztás, de semmi extra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
blokad
senior tag
LCD hibás, zsír új akkumlátorral és fehér digitizerrel (szintén új) szerelt 32GB-s független fehér iPhone 3Gs-ért vajon mennyit lehet kapni? (Nem iPad bb)
-
SÖ
addikt
válasz icecave #20936 üzenetére
Igazából a hangjáról keresek valami tesztet, de idáig csak a hangszóró, és a telefon funkciókról találtam. Kíváncsi lennék nálunk melyik szolgáltató fog nyújtani 4G alatt HD hangot. Kint is csak a Spirit,
szerk. fórumokon eltérőek a vélemények, amin nem is csodálkozom, mert maradtak a Cirrusnál.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
A Nokiának egyértelműen szebb képe van, de képstabilitásban az iPhone verhetetlen. [link] 5 vs. 808
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ez mekkora f@szság
De azért vannak benne jó részek Pl a bodytime, meg amikor telefonál és egyszercsak előtűnik a telefon további 1méteres része, meg a végén "iPhone 5, the tallest thing to happen to iPhone, since iPhone"Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
-
C4mp3r
addikt
na ilyet tudtok? kicsit megkergult
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Tomics
addikt
válasz Zjunior #20921 üzenetére
Nekem is szerdán jön alig várom csak kéne tanuln is, edzeni meg melózni is fasz kivan
Most az jutott eszembe hogy részletre megveszem a vodától az i5öt úgy hogy megmarad a jelenlegi előfizum. Remélem lehet így. Ha nem akkor várok decemberig a független vásárlásásával pénzbiány miatt mert számot nem akarok cserélni sok vele a macera. Csak azt nem tudom hogy bírom ki addig
PH! addikt since 2004
-
greggggg
aktív tag
nincs vmi info mikor lesz fifa13? azt mondták vmikor szept végén lesz...lassan vége...xboxra meg már lejött...izé...kijött.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
Ragnar95
félisten
válasz Ragnar95 #20908 üzenetére
Most,h hazajött apám megnéztük a telóján és valamiért ha ugyanannál az SMS-nél rányomott a továbbításra, a teló a mail címemet adta hozzá címzettként és a telefonszámomat sehogy se akarta...Másik sms-nél meg teljesen jó volt...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zjunior
veterán
Megy az i5 Élő adás PHTV-n elég gyenge...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
L.L.
senior tag
válasz szekfizsolt #20901 üzenetére
Nekem jól mutatja, a hiba nálad van.
-
szekfizsolt
senior tag
Használ valaki itt "vatera" alkalmazást Iphone-on??? Az normális, hogy minden termékemet lejártnak mutatja állandó jelleggel (már vagy fél éve biztosan ilyen)? Nem hiszem el, hogy nem képesek kiadni erre valami javítást...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest