Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95 #13410 üzenetére
Végülis igen, de az a férfi is már milyen, aki nem tud főzni ezt-azt, csak tojásrántottát pl... Bár, a mostani leányok jó része is csak idáig jut el a főzni tanulásban (tisztelet a kivételnek). Hála Istennek az én párom még abból a generációból való, amikor a lányok megtanultak főzni az anyukájuktól. Arról már nem is érdemes beszélni, hogy alapból nem kellene olyan nő, aki rosszabbul főz mint én, de olyan sem, aki hülyébb mint én. Nem azért, mert olyan okos vagyok, hanem mert egy idő után kiütközne, nem volna miről beszélgetni, stb, és itt most egyáltalán nem a tárgyi tudásról beszélek, hanem egy alap elvárható intelligenciáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztalos klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest