Hirdetés
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Ez sajnos ismert probléma, majd a 4.3.1 orvosolni fogja. De hogy az mikor jön, arról még nincsenek információk...
Zjunior: Én is smart 200 csomagban vagyok. Tartalmaz 200percet, 50sms-t bármely hálózatba és 1giga adatforgalmat. A havidíj viszont nem lebeszélhető, mint a T-nél.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Szia! Pontosan nem tudom, de egy időben nekem is csinálta. Sajnos, ha előjön, csak ezzel tudod orvosolni. Illetve én arra gondolok, hogy az iTunes-on belül valamilyen authorizálás vagy szinkronizálással kapcsolatos bug. Jól gondolom, hogy iTunesra csatlakozás után jött elő? Importáltad a letöltött programjaidat iTunes-ra, vagy van, ami csak telón van meg? Azt hiszem, ez zavarja be, mármint, ha csak a telódon vannak meg a progik, iTunes-ba meg nincsenek importálva.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Az a baj az ilyen jellegű problémákkal, hogy csak a már kialakult helyzetet írjátok le, amivel még egy hozzáértő sem tud mit kezdeni, csak ha esetleg konkrétan találkozott már vele.
Nem lehet tudni mit nyomkodtál előtte, konkrétan arra gondolok, hogy milyenek a telefon nyomkodási szokásaid, érzékeled e hogy korábban már voltak előjelei stb.
A hiba nem hinném hogy orvosolható lenne, mivel az újraindítás sem segített.
Nyomj egy restore-t az iTunes-ban, más megoldás nem hinném hogy lenne.
Biztos hogy valamelyik progi csinálta a gondot, főleg ha ész nélkül telepítgetted őket.
Én adott témában 1 progit használok mindig, nem pedig pl. 20 fajta RAM felszabadítót. -
zack
nagyúr
Szia!
Én is T-s vagyok, de nálam minden rendben frissítés után, olyan mint előtte. Mondjuk a jailbreak bekavarhat, de nem tudom van e...
Az a meglátásom, hogy akinek bármilyen gondja van, nyögje már be hogy "jailbreak" vagy "no jailbreak" mert az a meglátásom, hogy a problémák nagy része jailbreak után jönnek elő. -
Bár ezzel nem segítek, de leírom, hogy USB-n minden gond nélkül szokott menni, de előző rendszeremen volt olyan, hogy hiába kapcsoltam be, nem történt semmi. Leszedtem az illesztőprogramokat, hogy tegye újra magának a win amit akar, telefont felismerte, telepítette amit akart hozzá, de hiába kapcsoltam be az internet tetheringet, nem lett netem a telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
a gond ott kezdődik, hogy a find my iphone-t minek futtatod saját telefonon, ha ellopják attól te még nem fogod látni, hogy hol hagytad el. Azt úgy kell használni, hogy ha ellopják akkor másnak a telefonjára telepítitek és megnézitek jelenleg merre van a telefon és kész, utána ki lehet lépni a programból.
Oké 1-szer jó, hogy megnézed merre van a saját telefonod, de akkor sem értem mi értelme van amikor ott fogod a kezedben.
-
D@niel
addikt
Hello! persze:
We learned earlier that Android 2.3 could be launching on December 6th, but a new rumor suggests that Google won't be the only company releasing an OS update next month. According to the folks at MacStories, Apple is planning to launch iOS 4.3 on December 13th, shortly after introducing subscription billing in the iTunes Store. As I'm sure most iDevice owners know, however, iOS 4.2 was originally scheduled for release early in November was delayed due to WiFi issues. The source isn't sure if that delay will end up pushing back the launch of iOS 4.3, too, but it's entirely possible.
Considering that iOS 4.2 just launched yesterday, I'm kind of surprised to learn that Apple is planning to send out another upgrade so soon. iPad magazine subscriptions could be huge for the platform and the magazine industry, though, so it's understandable that Apple would want to get the ball rolling as soon as possible. If I had to guess, I bet that even if iOS 4.2's delay pushed back 4.3's launch, Apple is going to work around the clock to get things back on schedule to give all iDevice owners a nice, early holiday gift.
forrás: phonedog
-
manchester85
veterán
-
cigam
titán
MissingSync for iPhone Van benne egy Migration Assistant, ami régi telókról szipkázza át az adatokat. (•Nokia S60 rev 3 device (if migrating from a Nokia device))
A contaktokat simán összeszinkronizálod a windows/osx címjegyzékével. Az iPhone-ra meg áttöltöd a gép címjegyzékét.
Esetleg gmail-el szinkronizálva is működhet a dolog.
De elötte mentsd el a Nokia adatait annyiféleképpen ahogy csak tudod.
-
drfirsty
tag
Annak idejen en is sokat vacillaltam az iGo es a Navigon kozott. Alapbol iGo-t szerettem volna, de sok forumozas es utanaolvasas utan Navigon lett belole. Azota nem tudom mennyit valtozott a helyzet a software frissitesekkel... Osszehasonlitasi alapom nincs, es kulso GPS-es autos tartoval hasznalom de a Navigont csak ajanlani tudom. Tobb ezer km-t levezettem vele otthon is kulfoldon is es sokszor volt nagy segitseg. Navigonnal kapcsolatban ha van kerdes szivesen valaszolok.
-
atirag
őstag
Ha magyarországon használod akkor inkább Igo.Nekem máshogy tervezett mint a navigon.
Pedig tényleg igényesebb a navigon.De azért fagyásról meg hold eldobálásról nem tudok beszámolni.Pedig nap mint nap használom.Az egész iphone-nak rossz a vétele.Még a sima hálót sem tudja rendesen megtartani akkor ezt hogy tudná. -
manchester85
veterán
Hali!
Elsősorban az, hogy az IGO iPhone-os változata egy lebutított navigáció, nem iGO 8, ráadásul számos panasz van rá, fagy, nem talál jelet, stb. A navigon szoftvere sokkal használhatóbb, okosabb és a felülete is igényesen meg van csinálva. A jelet pedig jobban, biztosabban tartja.
a000!
Próbáltam javítással kapcsolatos oldalakra rákeresni, és bizony az alkatrészeknél az LCD és az üveg+digitizer elég sok helyen együtt van említve. Persze én se tudok semmi biztosat, csak neten talált infókra hagyatkozom, de mivel nekem is volt pl. buborék az üveg alatt, így eléggé parás lenne, ha egy évig azon kéne remegni, mikor történik valami a telóval... Az hagyján, hogy leejted, és 50k bukó, de LCD hibáról meg üveg alatti buborékokról nem a felhasználó tehet... Lehet, ezért jött be a T-hez a mobilbiztosítás?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...