Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
Sziasztok!
4.3 frissítés óta egy újabb hiba jött elő
Naponta 1x-2x hiába csöng a telefon, nem tudom felvenni (nem tudom elhúzni a csíkot) -
Sziasztok!
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy a 4.3-as frissítés óta sokkal jobban merül az Iphone4 akkumulátora?
Reggel vettem le a töltőről, már most csak 45%-on áll.
Nem fut semmi alkalmazás, Wifi OFF-on áll, GPS-se megy. Nincs feltörve, gyári T-Mobilos.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Pár hete, ha rádugom a PC-re az Iphone 4-et, akkor az Itunes mindig kér Authorizációt. Utána persze kiírja, hogy ez már Authorizált gép.
Mitől lehet ez szerintetek?Köszi
-
válasz
manchester85 #46153 üzenetére
Nem, már régebbi telepítés, a Iphone4-est azóta vettem.
-
válasz
manchester85 #46151 üzenetére
Szia!
Valami eszembe jutott.
Pár napja, ha rádugom az Itunes-ra, mindig kér Authorizációt. Pedig a programok is szinkronizálva vannak állandóan a Pc és a teló között, és soha nem volt másik PC-re dugva a teló, és soha nem használtam másik account-ot.
Esetleg valaki tapasztalt mostanában ilyet? -
válasz
manchester85 #46146 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm, megoldódott ezzel!
Mi volt ez a hiba szerinted?Még egyszer köszi ezt a tippet, ez másnak is hasznos lehet a későbbiekben.
Üdv.
-
Sziasztok!
Köszi az infókat.
Szerencsére nem vagyok ilyen agyontelepítgetős, ésszel használom.
Ma vidéki útra mentem, csak a céges levelezés, és a Navigon navigáció futott.
Elakartam indítani a Camera+-t, és az már ezt produkálta
Mint látjátok, a Safari is működik, a restore-t majd csak este tudom kipróbálni.
3éve használok Iphone-t, de ilyennel még nem találkoztam
Üdv. -
Sziasztok!
Iphone4-m van T-Mobilos, 4.2.1 szoftverrel, semmi JB nincs rajta és nem is volt.
Az történt ma egyszer-csak, hogy egyik feltelepített program se indul elCsak azok, amik gyárilag is rajta vannak (pl, mail). Kikapcsoltam, újraindítottam, de semmi
Egy pillanatra beugrik az adott program képe, de aztán ki is lép, de a multitasking listán viszont ott marad.
Mi történhetett?Köszönöm a segítséget!
Üdv. -
Ma reggel iTunes frissítés érkezett.
Csak nem valaminek az előjele.......... -
-
Sziasztok!
Akinek T-s iphone4 készüléke van és használja az ingyenes Navigon navigációt, a tegnapi frissítés óta működik neki?
Nekem elindul, csak épp a városneveknél egy város sincs benne, sőt a térkép is eltűnt
Írtak valami hibajavításról, de az nem erről szólt.Várom a tapasztaltaitokat ezzel kapcsolatban, letörölni és újratelepíteni egyenlőre nem szeretném, rengeteg POI, címek vannak benne elmentve, és nem akarom ezeket egyenlőre elveszíteni.
Köszönöm
-
Sziasztok!
Sikerült már valakinek az Internet tethering funkciót használni Bluetooth-on keresztül?
Windows7 32bit + Iphone4 T-Mobile eszközt szeretném együtt használni.
Lehet valahol találni valami kis leírást erről a folyamatról?
Bluetooth-on összepárosodnak, zenét pl tudok is hallgatni, de az internet az nem megy.
Köszönöm
-
Sziasztok!
T-Mobilos Iphone4-em van.
Be lehet úgy állítani a Navigont, hogy akkor is magyarul beszéljen, ha angol nyelven használom a telót?Köszi
-
Sziasztok!
Iphone4 4.2.1-et használok. Amióta bekapcsoltam a Find My Iphone alkalmazást, azóta az akksim sokkal jobba merül.
Ti is tapasztaltok ilyesmit?
Köszi,
Puru -
Hello!
Megnéztem a vodafone árakat.
Szerintem semmivel se olcsóbb, mint a T-nél.
A Smart 400 = Ikon 400. A Voda is, meg a T-Mobile is 79.990-ért adja a 16Gb-os Iphone4-et 2 év hűséggel. -
iTunes 10.1 elérhető és letölthető.
Üdv.
-
válasz
manchester85 #39300 üzenetére
Köszönöm.
Üdv. -
Sziasztok!
Hogy lehet screenshot mentést csinálni az Iphone4 kijelzőjéről?Köszi
-
-
Sziasztok!
Ismertek olyan alkalmazást, mely a háttérben futva, jelzi, ha nem fogadott hívás/sms érkezett a telefonra?
Sokszor csak azért nyomom be a iphone képernyőjét, hogy megnézzem, nem kerestek-e.Köszönöm
-
Sziasztok!
Bluetooth headsetet keresek az Iphone-hoz.
Ti milyeneket használtok, miket ajánlotok?Nekem jelenleg Sony Ericsson van, de már valami baja van, pl ha a zsebemben van a teló, sokszor szétbontja a Bluetooth kapcsolatot.
Köszönöm az infókat!
Üdv.
-
Sziasztok!
iTunes szinkronizációval kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha zenét szinkronizálok, hogy lehet megoldani, hogy ne szedje szét előadók szerint az adott mappát? Pl van egy 100 számból álló válogatásom, 100 különböző előadóval. Hiába van egy könyvtárban az összes mp3 file, az iTunes szétszedi 100 mappába, előadónként.
Remélem értitek a kérdésemetKöszönöm,
Gábor -
válasz
GeneraL_XTX #36301 üzenetére
Szia!
Ez keménytok, 6.000Ft volt az ára.
Apróhirdetésből vettem, ha érdekel, megadom a srác számát.(Óbudán lehet átvenni)Üdv.
-
válasz
icecave #36221 üzenetére
Szia!
Jó kis írás
Én is vettem IS-t, a teljes védelmet (elől-hátul, + oldalt).
Tényleg nem ördöngség feltenni.
Ami nekem nem tetszett ( a rengeteg pozitívum mellett):
- a Home gomb környékén a szöszök nagyon könnyen ottmaradnak, naponta többször kiszedem (engem idegesít, még
- a szélein is eléggé szedi a szöszöket
- a fóliát kiszedni a sablonból (főleg az apróbb elemeket) nem könnyű, a présgép mehetett volna még egy tized mm-et, volt olyan elem, aminek a szélét ollóval kellett kisegíteni.Amúgy egész mobilos időszakomban (97 óta) használok valamilyen védőeszközt telefonon, de a Zagg fólia messze a legjobb.
-
válasz
manchester85 #36151 üzenetére
Szia/Sziasztok!
Köszönöm a multitaskingos válaszaitokat.
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok hülye az alkalmazások bezárását illetően
Ez így tényleg nagyon fura, de biztos megfogom szokni, vagy a 4.2-ben már kitalálnak rá valamit.Üdv.
-
Sziasztok!
Eddig még 3-as szoftverrel használtam csak Iphone-t (no multitasking).
Azt kérdezném meg, hogy 4.1 IOS alatt mi a legegyszerűbb módja egy program bezárásának? Ugyanis ha 1x nyomom meg a HOME gombot, akkor kilép a főképernyőre és fut a háttérben, ha 2x nyomom akkor előjön a multitask lista.Köszi
-
Sziasztok!
Mi most a legjobb/leghatékonyabb megoldás Nokia telefonról Iphone-ra vinni a névjegyzéket.
Ha vezetéknév/keresztnév sorrend megmarad, az nem lenne baj
Gondolom SMS-t, jegyzeteket nem lehet átvinni.Köszönöm
-
válasz
manchester85 #33626 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Amúgy mi a baj az IGO-val?Eddig IGO fun voltam más platformon
Üdv.
-
Sziasztok!
Iphone3gs-re keresek navigációt, de nem tudok dönetni.
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? IGO, Navigon, stb?Köszönöm,
Puru -
Sziasztok!
Van egy fekete Iphone 3G-m.
Már elég karcos elől hátul, lehet valahol cseréltetni a borítást rajta?
Mivel lehet megoldani, hogy PC-n tudjak netezni az Iphone-on keresztül?Köszi
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...