Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Eddig a levelezésre az Outlook appot használtam, de az utóbbi időben nem jelezte jelvény ikonnal ha új levelem jött. A gyárit nem szeretem. Most a Gmail appot szedtem le, de jelvény ikon ennél sincs. A beállítások/értesítéseknél minden engedélyezve van!
Más is tapasztalt ilyet? Van megoldás? Köszönöm. -
Ragnar95
félisten
-
ERipley
tag
Üdv!
A Zene alkalmazásban hogyan lehet kikapcsolni a keverés opció? A lejátszási listában fixen ott csücsül a keverés ikon és mindig, minden körülmény között random keverget. Nem tudom rávenni, hogy sorban játsszon le fájlokat. iTunes szinkronizálásnál kell valamit állítani?
(eltűntek a a Totalcar égéstér posztok és letöltöttem őket a honlapról. Fontos lenne, hogy sorban játsza le őket....)
-
MOZTAAP
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy offline is használható túra-útvonal alkalmazást. Tudnátok ajánlani párat? Ingyenes és fizetős is jöhet egyaránt. Köszönöm előre is.
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Jobb fajta zene lejatszo app. esetleg a gyárin vagy vox on kivűl akad?
-
delon
tag
sziasztok
hogyan tudom lementeni az email eket mert a hatalmasra duzzadt a könyvtár
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a kontaktokat, nem akarja szinkronizálni a icloudba.
Rengeteg névjegyem van, de csak egyetlen egyet töltött föl.A beállításoknál be van állítva, hogy szinkronizáljon. Egyébként csak a kontaktokat, és a fényképeket állítottam be hogy szinkronizáljon, a fényképeket töltögeti is de a névjegyeket nem.
Többször kikapcsoltam és vissza a kontakt szinkront, és a készüléket magát is.
Van valakinek ötlete, hogy mit tudok csinálni?
Nekem az is jó ha valahogy a google névjegyekbe bekerül, csak a telefonról le tudjam szedni, mert telefont fogok cserélni.5s-em van ha esetleg érdekes.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ERipley
tag
üdv!
Ha a gmail-es leveleimet átirányítom az iCloud.com-os címemre, miért nem kapom "push" a leveleimet?
A telón az iCloud az elsődleges. -
Carasc0
őstag
válasz
Praetorianus #27479 üzenetére
Szia!
Igen. gigabites net van itthon. Tegnap egész végig nem működött a cica, ahogy most sem. Mi ilyenkor a teendő? Lehetőleg adatvesztés nélküli megoldás kellene.
-
ERipley
tag
Üdv!
A töltési ciklusok számát megjeleníti valamelyik (akku)alkalmazás?
És ha igen, akkor melyik? -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy anyukámnak van egy Iphone 4s telefonja. Rajta van neki lassan több mint másfél éve a My Talking Tom játék. Hiábtlanul működött neki eddig. Ma jöttem haza és mutatja nekem a telcsit hogy gond van.
Jelenség:
A cicajáték ikonja szürke, semmire nem reagál tapintáskor csak megvillan egy pillanatra de a játék nem indul el. Továbbá a játék neve helyett azt olvasom hogy várakozás. A játék közben löki az értesítéseket. Próbáltam restartot is, net restart az sem.
Ha újratelepítem neki, nem fog elveszni a megszerzett cuccai pénze stb?
Vagy mit tegyek?
Előre is köszönöm!
-
bigdady
nagyúr
Tudtok olyan böngésző appot ami ujjlenyomattal tud indulni vagyis beállitható indításra?
-
GD
őstag
megjelent a 10.2.1 IOS frissítés
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Ios ra valóban van mérleg alkalmazás?
-
Nescafé
őstag
Pixelmator 1 euro
-
lacy86
addikt
Van olyan alkalmazas, hogy pl. reggel 6:30--kor bekapcsolja nekem a radiot telefonon?
Esetleg mas egyeb alkalmazast inditson el? -
buci30
addikt
Van olyan app ami jelzi ha xy személy elérhetővé válik messenger-en?
Régen volt de az utána nem működött és nem is tudom melyik volt lehet megszünt teljesen. -
mrcrnl
tag
válasz
Totheground #27454 üzenetére
A BB HUB a másik, ami a BB OS-t olyan jól használhatóvá teszi. Szerintem. Legalábbis én főként ezért lettem BB-s.
-
lacy86
addikt
Lepesszamlalo app-bol eleg a gyari vagy van "jobb"?
Nem kell fizetos -
Totheground
addikt
válasz
Rage47 #27453 üzenetére
Rootolva tud ilyet szerintem max, akkor meg az ember b*szhatja, mert a legtöbb céges secu profil ellenőrzi ezt és a RootCloak sem mindig cseszi át. Samsungnál meg ugye ugrik a gari is (és sok cég alapból csak Konx-os droidra engedi a céges hozzáférést - főleg ahol PII/SPI is lehet a mailekben).
Egyébként ez kb az egyetlen dolog, amiben a BB10 többet tud. -
mrcrnl
tag
válasz
Praetorianus #27451 üzenetére
Így már teljesen érthető. Köszönöm a részletes választ. Ezek után még tanácstalanabb vagyok, hogy mi legyen BB10 után.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
mrcrnl #27442 üzenetére
Nem hogy a gyári naptár nem tud üzemmódot váltani, de maga az IOS nem támogatja a profilokat. Egyedül a programozható (vagy akár manuálisan bekapcsolható) Ne Zavarjanak mód az, amivel kikapcsolhatóak az értesítések, meg persze a hardveres némítógomb a telefon oldalán. Ebből a szempontból a BB-hez képest buta, mint a tök (én is BB10-ről érkeztem).
-
1eske
tag
Honnan lehet megtudni, hogy egy app milyen régiókból tölthető le? Pl.: ezt nem találom a magyar Appstoreban de ezt ezen az oldalon nem látom feltüntetve sehol sem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
mrcrnl #27445 üzenetére
Az iOS nem a végletekig történő konfigurálhatóságáról, hanem az egyszerű kezelhetőségéről híres. Ráadásul ez eléggé réteg igény, ami neked kell.
DoNotDisturb móddal elég jól beállítható, hogy ki tudjon elérni és ki nem, illetve a bekapcsolását időzíteni is lehet, de magától a naptárból nem tudja behúzni az eseményeidet és ahhoz időzíteni magát. -
swoody
senior tag
Sziasztok,
Tudnatok ajanlani olyan appot amivel egy videot "filmes" kinezetuve mokol? Cinematic filters azt hiszem a beallitasok osszefoglalo neve. Probaltam parat de egyik se volt valami mukodo kepes.
Ha nagyon nem lenne akkor viszont valami editor programmal lehetne olyan latvanyt elerni mint a filmeknel, gondolom ezeket filterek segitsegevel csinaljak.
Koszike a segitseget.
-
mrcrnl
tag
Üdv mindenkinek,
Blackberry-t használok, de az újak Androidos rendszere nem tetszik. Váltanék egy 6S-re, ha fel lehet okosítani annyira a rendszert, hogy közel annyit tudjon, mint egy Blackberry. A lényeg az, hogy nekem az egyik legfontosabb app a naptár, és annak tudnia kell egy fontos funkciót. Ha egy bejezett eseményhez ér a naptár, akkor átvált másik üzemmódba, pl Értekezlet vagy Tárgyalás, és ilyenkor nem tudnak zavarni. Ha az eseménynek vége, visszaállítja a telefont normál üzemmódba. Feltételezem, hogy IOS alatt minden naptár app képes kezelni az online naptárat, azaz szinkronizálni tud pl Neptunból. Állítólag a gyári naptár app nem tud üzemmódot váltani.
Köszönöm.
-
vfeco
aktív tag
Tudja valaki, hogy facebook alkalmazásban hol van az a beállítás, hogy a hivatkozásokat külső böngésző nyissa meg? Kezdő iOS felhasználó vagyok.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #27432 üzenetére
Csak eu-ra vonatkozik asszem a 14 napos szabály
-
GD
őstag
Sziasztok,
Egyszerű költség/kiadás követő app-ot keresek. Nem kell bevétel, bankkártya, miegymás kezelése.
Legyen benne korlátlan kategória felvétel, törölhető gyári kategóriák. Ütemezhető ismétlődő kiadásokat kezelje, 1-2 euróig fizetnék is érte. Külső felhő szolgáltatóhoz sync jó lenne, de app gyártóhoz nem akarok szinkronizálni. Szokásos diagrammok, exportálható xls vagy csv, esetleg pdf, html. Android-on ezt használtam, tökéletes lenne :Expense Manager
[link]
köszi
GD -
vfeco
aktív tag
válasz
vadászcsiga #27410 üzenetére
14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, csak a menüben azt válaszd ki, ahol nincs is lehetőség kommentelni. Szó nélkül visszautalják a pénzt.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mivel tudnék beállitani értesítést a telefonomra arról hogy facebookon értesítést kaptam?
Wokflow-ban nem igazodok el, ifttt-ben meg pont nincs ilyen. Kösz
(Facebook app szar az nem jelez) -
1eske
tag
válasz
vadászcsiga #27424 üzenetére
Ez valami VPN-t akar hozzáadni a beállításokba. Én ebben annyira nem bíznék meg ez alapján. Attól, hogy azt írják hogy nem küldik tovább az adatokat 3. félnek, még nem vagyok ebben teljesen biztos. Egyáltalán azt se értem ehhez minek VPN.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #27410 üzenetére
Én iTunes-en belül visszaigényeltem már vagy 3-at ami nem hozta a szintet, meg se kérdezték miért, utaltak.
-
mandleee
tag
válasz
vadászcsiga #27424 üzenetére
Köszi, hiánypótló alkalmazás!
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az AdBlock, az egyetlen működő ilyen app.
-
vfeco
aktív tag
válasz
Rage47 #27420 üzenetére
Touchdown mail 20€.
Az Enterprise-ba nem tudsz hozzáadni Exchange szervert, gondolom valami céges liszenszet kell venni.
Outlook nem jó, Spark nem jó. iOS 10.2 itt is.De mondom, Android alatt működött szóval én nem hiszem, hogy szerver beállítás.
Neked van almappázott inboxod szabállyal? Oda megjön "push" a levél? -
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Friss iPhone tulajdonos vagyok. Egy hetessel kezdtem és máris gondom van, mégpedig a levelezővel.
Exchange-t használunk a céges levelezéshez.
Az Outlookban a különböző címekről érkező levelek almappákba érkeznek bizonyos szabályok szerint.Sajnos az almappákba landoló leveleket nem kapom meg automatikusan ios-ben és így értesítést sem kapok róluk. (push be van állítva)
Android alatt a TouchDown app ezt simán megoldotta, de itt ez nem igazán sikerül.
Már ios alá is megvettem a TouchDown-t, de csodák csodája itt sem jönnek meg automatikusan a levelek almappákba.Tud valaki erre megoldást?
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
Duet-et használja esetleg valaki? (monitornak lehet használni ipad-et, most pont jól jönne) tegnap megvettem, de elhasal tőle a W10. Driver telepítése után folyamatosan újraindul a gép, csak rendszer visszaállítás segített.
Ha valaki használja esetleg, megnézné melyik verzió van feltelepítve a gépére?
-
ERipley
tag
Hali!
Tudna nekem ajánlani valaki egy (jól) használható hívásidő számláló alkalmazást? Másodperc és kimenő/bejövő hívások opció lenne a lényeg.
-
atompyka
csendes tag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy egy bejövő hívást egy "gombnyomással" átirányítok egy előre megadott számra? Van erre alkalmazás (esetleg gyári beállítási lehetőség)?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #27407 üzenetére
Emiatt? Vicces vagy. Van egy ésszerű határ.
-
He-Nike
aktív tag
válasz
tonyqa23 #27403 üzenetére
Remélem valami időlimit van. Mert egyszer vissza térítettem jó néhány alkalmazást, akkor utána soha többet nem tudok vissza téríteni, azért az durva lenne. És az előző néhány év amíg csak vásároltam tőlük (meg a térítések után is vásároltam), azt gondolom nem veszik figyelembe...
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Apple tv-re kerestem pár számomra megfelelő alkalmazást. Persze mondanom sem kell a fele szutyok ami az app storeban van, viszont cserébe majdnem minden valamire való progi fizetős.. Megvettem egy csomó alkalmazást, és a számomra megfelelőt megtartottam a többit meg töröltem és vissza igényeltem az árát. Erre ma veszek egy újabb appot kiírja, hogy "tudomásul veszem hogyha rányomok a vásárlás gombra nem lesz lehetőségem visszatéríteni az árát".
Most akkor engem letiltott az Apple? Soha többet nem tudok alkalmazást visszatéríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest