Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
Akelaus #29195 üzenetére
Hát ha megnyitom mutatja, de amúgy nem. Minden jelzés, zárképernyőn stb engedélyezve. outlook, ill gmail is jelez egyből ha felteszem, de elég volna nekem a gyári is, csak nem jelez. gmail jó lenne, de azt ügye a hang miatt nem használom, nem lehet hangot változtatni, a gyárija meg nekem nagyon nem jön be. de már mindent átnéztem, engedélyeztem neki. Ha más nem megy vissza a outlook.
-
bzs73
őstag
Üdv.
A gyári email alkalmazás nem jelzi a beérkező üzeneteket, csak ha megnyitom. Mi nincs jól beállítva? A push üzenetek be van állítva, más emailalkalmazás nincs fent egyenlőre, tisztán raktam most fel a ios11gm-t. -
wolf13
őstag
válasz
#05304832 #29192 üzenetére
Szia.
Milyen típusú file-okra gondolsz? Mert ugye a zenéket , filmeket, dokumentumokat vagy bármilyen file-t amit kezelnek az appok , azok tárolhatóak is. Amit nem, azokat is felteheted, de sok értelme nincs , mert PC-kell a megnyitásukhoz(így igazából pendriveként használnád). És honnan akarod ezeket a file-okat leszedni ,hol vannak ? Ha PC-ről akkor a legegyszerűbb iTunes-al, ott megkeresed a megfelelő appot a iPaden, és a dokumentumokhoz bemásolod. Így amikor elindítod az applikációt meg fogja találni.
-
batai15
félisten
Telefonról hogy lehet spotyra prémiumra váltani ? Rá nyomok a menüben de nem történik semmi. Egyébként havonta le vonja magátol a pénzt ?
-
buci30
addikt
válasz
kagzer #29184 üzenetére
S most jön majd lassan a nagy kérdések már aznap vagy másnap majd az iOS11 jobban merül vagy sem.
Amikor ez is felhasználó függő tehát tuti nincs egyforma adat.
De mindegy is, ilyenkor elég pörgetni a topikot ezt nem lehet kiküszöbölni csak most már nekem is szemet szúrt ,hogy ennyire nem tudnak az emberek magukon segíteni ,hogy szinte naponta hír már mit kell csinálni és google a barátuk lenne vagy ha már ide tévednek a kereső is gyorsabb lenne mint a kérdésre várni. -
buci30
addikt
Nem hiszem el, hogy aki tudja ide kell írnia appstore ügyben az nem tudja a keresőt is használni?
Akár itt akár google? Vicc, hogy napi 20kérdés ez -
Ádám16
addikt
Kb egy hete nem működik az AppStore nálam.
Restart nem sgitett. Mit tudok tenni ilyenkor?-secret-: köszi
-
buci30
addikt
válasz
Bonappetite! #29178 üzenetére
Nem az én gyerekem, ismerősé csak én jártam utána a programnak...
-
wolf13
őstag
válasz
vadászcsiga #29173 üzenetére
Pár napja már van ez a probléma. Viszont olvastam, hogy csak a magyar
Storet érintette a hiba , és nem igazán jelezte senki , csak tegnap szerzett
Róla tudomást az Apple. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #29173 üzenetére
Nálam sem működik. Kilépés/belépés megoldotta nekem is.
Facebook Groups helyett valamit tudtok?
-
wolf13
őstag
válasz
vadászcsiga #29168 üzenetére
Esetleg ha van a családba másnak akinek működik, jelentkezz be annak ID-jével , majd vissza a sajátoddal.
Lányomét így tudtam életre kelteni.
-
lacy86
addikt
válasz
Nalam is OK!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nálam működik.
-
vadászcsiga
félisten
AppStore nem működik.
-
buci30
addikt
válasz
Totheground #29165 üzenetére
Ez azért nem lehet mert mint app link küldtem el páromnak messenger és úgy kattintott rá és szedte le!
Utána delete aztán meg mint családi megosztas nálam a "megvásárolt" résznél kattintott rá és szedte le.
Plusz megnéztuk ugyan az volt a minta kép a fejlesztő stb tehát teljesen ugyan azt szedte le.
Tehát valószínűleg az apstore bolondult meg inkább nagyon komoly volt 😂 -
buci30
addikt
Van ingyenes zene letolto offline zene hallgatás utána !!!!
Music Offline - Mp3 Streamer & Playlist Manager
Viszont ezt ha valaki megmondja hogy lehet!!???
Leszedtem én is és párom is és ez hihetetlen....
Nálam ez van amikor az app megnyitom ami jó is:
Páromnak pedig ez jelenik meg amikor megnyitom:
Letoroltem neki újra leszedtem és ugyan ez a menü fogad teljes más mint az enyém
Mind a kettőnknek i7
Ez hogyan lehetséges hogy ugyan az az app szedjük le és neki más a megnyitás után?????? -
buci30
addikt
válasz
tepenzed #29160 üzenetére
Mert régen volt.
Leszedted a zenét egy ingyenes programmal a telefonra és kész.
Okés most is van torrent oldal és iTunes fel telefonra de az nem játszik azért gondoltam van ilyen.Olyan is volt h ingyenes program nem volt havi elofizetés és lelehetett szedni a YouTube-rol wifi otthon és onnan offline volt. Csak már nincs az a app.
-
buci30
addikt
válasz
Ragnar95 #29155 üzenetére
Egy iskolás gyereknek kell amikor megy a suliba buszon tudjon zenét hallgatni net nélkül.
MP3 iTunes pakolás telefonra nem játszik.Tehát a gyárival letudja szedni a telefonra a zenét s utána onnan offline tudja hallgatni?
Ha reklám van stb az nem baj a lényeg, h otthon letudja wifi szedni aztán suliba menet ne keljen net a hallgatáshoz.
-
buci30
addikt
Melyik zene kereső és lejátszó ajánlott telefonra ami ingyenes és offline is működik és nincs havi díja mint spotifinek meg hasonlónak ?
-
jazzkifli
tag
Most próbáltam ki, nekem működik a gyári emlékeztetők ha egy bejegyzést heti ismétlődésre állítok be.
A lezárt képernyőn megjelent az értesítés és 3D touch-csal rányomva kiválasztottam az "elvégezve" pontot. Megnyitva az alkalmazást, ott volt a listában a bejegyzés, jövő hétre ütemezve. -
BaLee
addikt
Melyik alkalmazással tudom megoldani hogy megadott időben hetente figyelmeztessen a telefon? Androidon tök jól működött a google calendar-ban a teendők, itt hiába teszem fel, sajnos nem működik. Ha beírom az emlékeztetők alkalmazásba és bejelölöm, hogy megcsináltam akkor hiába állítom be hetente ismétlődőre többet nem szól, ha nem jelölöm be akkor folyamatosan mutatja, hogy van még teendőm. A beépített naptár sem akart figyelmeztetni.
Ötlet?
-
wolf13
őstag
Nekem nélküle is helyreállt.
-
lacy86
addikt
Appstore problema:
Ki-be jelentkezes utan OK!
-
nem sikerült kapcsolódni az app storehoz nálam ez megy reggel óta :/
-
Nálatok az app store megy ?
-
tepenzed
őstag
Megőrítenek már a navigációs appok. Nincs egy normális navi sem, ahol teljesen egyedi útvonal állítható be a célhoz, mintha böngészőben google maps-en húznám be az általam preferáltat? Mindegyik a vacak általa ajánlottakat mutatja, holott tudom nagyon jól, hogy az én útvonalamban abban az időpontban sokkal gyorsabban és egyszerűbben juthatok el a célomhoz.
Nem értem miért akar az összes helyettem dönteni. -
válasz
tomyka74 #29125 üzenetére
How to Save Instagram Photos on iPhone/iPad
App sem kell hozzá.
PC-n meg úgy a legegyszerűbb, hogy képen jobb klikk -> oldal forrás megtekintés -> első jpg-vel végződő linket megnyitod, és ott a kép amit tudsz menteni jobb klikkel.
-
tomyka74
senior tag
üdv.
kérdésem lenne! instagramról,milyen progival tudok képet menteni iphone-ra?
rapidsave nem működik egy ideje,valami network error miatt! -
buci30
addikt
Ha Instagram-on valakit block-olok onnan nem látja a képeim semmi ugye? Vagy csak én nem láttom őket? Mert valaki azt mondta csak én nem fogom őket látni ők igen attól még.
-
ERipley
tag
válasz
univerzita #29121 üzenetére
Köszönöm!
-
ERipley
tag
Üdv!
Kerestem az appstore-ban egy alkalmazást (Vatera) és azt kaptam üzinek, hogy nálunk nem elérhető, de a román (???) store-ban elérhető, akarom e megnyitni? Akartam és azóta kvázi román a felület. (pl. lei-ben számol) Hogyan lehet visszaállítani?
-
huan
őstag
Sziasztok!
A gyári mail alkalmazással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Van 1db icloud, 3db gmail, 5db freemail mail-cím használva a mail alkalmazásban. A készülék beállításaiban, a mail>alapértelmezett fiók az icloud-ra van állítva. Azonban a mail-alkalmazást megnyitva, a jobb alsó sarokban lévő új levél írásakor nem az alapértelmezett icloud-ból küldi a leveleket, hanem egy gmail-ból.
Azt szeretném beállítani, hogy minden levélküldés az icloud-ből menjen. (természetesen egy gmail-ra érkező levélre válaszolni gondolom a gmail-ból fog történni, de az nem baj)
Hol és mit kell átállítanom?
Milyen mail alkalmazás van még, ami jól kezeli a pop3-as fiókokat is?
Köszönöm! -
half333
őstag
Üdv! Sehol sem találom a messengerben a játékokat! Valaki tudna segiteni?
-
batai15
félisten
válasz
Totheground #29115 üzenetére
Köszönöm!
-
batai15
félisten
Sziasztok van app vagy oldal ahol az app leárazásokat vagy ideiglenesen free appokat lehet látni ? Régebben kérdeztem de most nem találom. Köszi
-
tibyke75
csendes tag
Sziasztok olyan YouTube alkalmazás érdekelne ami fut kikapcsolt kijelzővel is.
-
szekra
addikt
Hali! Tudtok ajánlani ingyenes fotós alkalmazást amivel szebb képeket lehet eszközölni, mint a gyárival?
-
molnartom
aktív tag
Sziasztok!
Ma leadtam garanciális javításra az 1 hónapos telefonomat a MM-be. Nem működik benne a mikrofon.
Van valakinek tapasztalat, hogy kb. mennyi a javítási idő? Hány hét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest