Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
MoneyWiz-ben mire jó pontosan a költségvetés fül?
-
tonyqa23
senior tag
Jófogás frissült, megint f.o.s.
-
domerator
veterán
Ingyenes az ActMonitor
-
Tempes
tag
A legtöbb megvan de kb. 4-5 lemezt újra meg kellene venni 😩
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #26694 üzenetére
Alapvetően de, viszont ugye az iTunes Store párhuzamosan működik az Apple Music-kal, így az iTunes Store-ban plusz pénzért megvásárolt albumok/számok függetlenek az Apple Musictól és azokat ha egyszer megvetted, örökre elérhetőek az ID-dal.
-
Tempes
tag
Sziasztok. Lemondtam az Apple music előfizetésemet és azt vettem észre, hogy korábban megvàsárolt albumaim is eltűntek nincsenek a megvásárolt elemek között sem. Ilyennel találkozott már valaki?
-
univerzita
addikt
10.1 megjelen. Airen mintha gördülékenyeb mint a előző.
-
tundra
tag
válasz
univerzita #26689 üzenetére
Persze csatlakozva volt.
-
tundra
tag
válasz
univerzita #26687 üzenetére
Pc-n iTunes progival is csak a 2.1.2 verziót vehetem meg, de míg a padról nem enged vásárolni(iOS 10!), addig pc-n simán leemelné a pénzem. Az a vicc, hogy a 2.1.1 még iOS 9.3-ra készült. Lehet, hogy így jártam?
-
válasz
univerzita #26683 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy ezt az ingyenes szoftver-csomagot (Garage Band és Apple irodai alkalmazások) az Airrel vagy Air2-vel vezették be; a korábban vásárolt készülékekre nem vonatkozik.
-
tundra
tag
válasz
univerzita #26683 üzenetére
Ajándékba kapott használt gép, ami úgy látszik, hogy nem lett regisztrálva. De végül is mind egy, mert a GarageBand aktuális verziója az iOS 10-et kéri, ami a Pad 2-re már nem támogatott.
Régebbi verziót nem lehet venni? Az is megfelelne. -
tundra
tag
Please!
Ipad 2-re (iOS 9.3.5 és ez a vége) szeretnén feltenni App Store-ból a Garagebandet, ami viszont iOS 10-et igényel, ráadásul 5 Eurot is kér érte. Én eddig úgy tudtam, hogy ingyenes.
Hogy tudnám felvarázsolni bármelyik verziót a padra? -
válasz
ERipley #26674 üzenetére
Nem tudom mennyire van kedved kísérletezni, de ha pontosan arra van szükséged, amit droidon használtál, akkor egy hangszerkesztővel beállítva a zenét, hangot mindent meg tudod oldani, hogy ugyan olyan legyen.
Mented, felteszed telefonra, mint zene, aztán beállítod csengőhangnak.
Tudom, nem ezt várná az ember az Apple-től, de ez egy lehetséges megoldás.
-
domerator
veterán
-
ERipley
tag
Kínlódtam én is sokat az órával, de nem jutottam dűlőre egyikkel sem. (megvettem a Rise-ot IS pl.)
Vagy a hangerőt nem engedi állítani, vagy csak akkor játszik le saját hangot, ha kilépés nélkül zárod le a teló.
(tehát utána másra nem használhatod, mert ha kilépsz, akkor valamilyen alapértelmezett hangon ébreszt)
Egy működött a kipróbált kb. 15 alkalmazásból, de az meg olyan szinten rátelepedett a rendszerre, hogy egy éjszaka alatt 45%-ot merült és a zárképernyőre is rátelepedett fixen.)Az iOS 10-ben is ügyesen mellé lőttek, mert az óra alkalmazáson belül szétválasztottak két ébresztőt, amik csak félig működnek. (az egyikben bármit használhatsz hangnak, a másikban állíthatod a hangerőt....okos.)
-
Shoo
senior tag
válasz
univerzita #26664 üzenetére
Köszi!
Még a Rise-al szemezek, de nem akarom megvenni addig amig nem tudom, hogy van-e benne lehetőség több ébresztést is beállítani...
-
Shoo
senior tag
Hali!
Tudom rengeteg poszt van már róla, de nem tudok dönteni... Szeretnék egy egyszerű ébresztő appot, amit beállítás után ki lehet lőni, külön állítható a hangja, több időpontot be lehet állítani és lehetőleg a csengőhangokat is tudja használni.
Előre is köszi!GPS: droidon Sygic volt és ott tökéletes, iosre is megvettem, de a rendszerhangot használja és tájszólással beszél. Most a here-t használom, de vigyázni kell, mert Dublinban majdnem bevitt az egyirányú utcába, ellenkező irányból... ha a google tudná a sebességet mutatni....
-
zoltanz
nagyúr
Szükségem lenne egy régebbi (kb 7-es) Opera Mini-re, az új az nagyon béta. (száll) A régebbiek szuperek voltak pedig...
Nincs JB-elve a telóm, még is tudtam vele böngészőben megnyitott linken IPA kiterjesztésű file-t telepíteni már. Meg köszönném ha valaki segítene ebben. -
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Ki melyik offline navit ajánlja? Here van fent mert ingyenes, droidon Sygic és Igo is volt, annyira nem vészes az áruk itt sem, de az Igo véleményeket olvasva a store-ban azért meg gondolnám.
-
domerator
veterán
Masodszor probalok zoldagra vergodni az Outlookkal, sokan allitjak hogy milyen jo, de nekem az istennek se akarja elfogadni a ceges IMAP email beallitasait! Mindent ugy allitok be, ahogyan a laptopon a Thunderbirdben, megse jo ennek a retek Outlooknak. Van valami titok amit en nem tudok?
-
Ngtx
aktív tag
Létezik valami applikáció amivel a telefonbeszélgetést fel tudom venni? Vagy van erre valami mód egyáltalán?
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77 #26645 üzenetére
Vagy mondd azt Sirinek: turn off mobile data. Vissza meg turn on mobile data.
Ja de várj, csak a messenger számára szeretné engedélyezni/tiltani szerintem, azt nem tudom megoldja e Siri.
-
Nus
tag
Sziasztok!
Nemrég kérdeztem tőletek, hogy vajon a messengerem miért generált nagy mobil adat forgalmat abban a hónapban 1,5 Gb volt, és azt hiszem rájöttem miért. Video hívás miatt! Először is én sose kapcsolgatom a wifit és mobil adatot ki-be. Másodszor a wifi asszisztens ki van kapcsolva. Harmadszor mindig wifi hálózaton bonyolítom a videohívást, és ami durva, hogy a messenger akkor is használja a mobiladat forgalmat csak azt tudnám, hogy mi a francért? Felfoghatatlan számomra miért használja a mobiladatot mikor 100Mbites neten vagyok itthon, ráadásul nem is kevés adatforgalmat generál. Tudom kapcsolgassam ki a mobiladatot, csak nagyon nincs kedvem állandóan a beállításokba bóklászni, persze a night shiftnek akkora kapcsolója van kint mint egy ház az nélkülözhetetlen! Írok majd a messengernek egy hibaüzenetet, mert szerintem elég gáz, hogy ok nélkül több száz Mb mobiladatot generál!
Üdv...
-
domerator
veterán
válasz
univerzita #26641 üzenetére
Koszi akkor kiprobalom
-
domerator
veterán
Urak
A zene app eseteben meg mindig el a 90 napos kiprobalas?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #26637 üzenetére
Valóban volt ilyen. De mi változik azt sosem tudjuk
-
Software0013
csendes tag
Köszi srácok jó mind 2 app
-
vadászcsiga
félisten
-
VMatteo
őstag
Frissült a face, mik az újdonságok?
-
-
ERipley
tag
Üdv !
Az outlook alkalmazás hova menti a csatolt képeket ?
Két opciót ajánl fel. E-mail vagy felhő. Nálam alap esetben google fiók. Ezen mit ét?
Nem találom semelyik googl alkalmazásban. (drive, google fotók) 🤔 -
Eclips21
őstag
akkor nem frissítek mert tuti megszívnám így elég fasza most, nekem bejön az új kinézet főleg így hogy nincs a story-s hülyeség
-
törölt tag
válasz
Eclips21 #26623 üzenetére
Nincs, raadasul mostmar minden elkuldott uzenet melle odarak egy kamerajelet, ha esetleg az aktualis elkuldott mondathoz szeretnek sztorit kesziteni.... ultra gaz, majdnem mindenkivel iMessage-en beszelek tobb dolog miatt is, de van par ember akik miatt messengerezek, viszont az app igy mar lassan elviselhetetlen. Biztos lesz hamarosan kapcsoloja..
206 cc: Is-is, olyan kene ahol mindkettovel lehet.
-
Eclips21
őstag
Az uj v93.0-s ma kijott messengert probalta valaki? Nekem most 92.0 van fent es nincs story mod. Nem merem frissiteni xD hatha nekem is beleteszi. Esetleg nincs benne valami kapcsolo hogy ki lehessen kapcsolni?
-
univerzita
addikt
válasz
Software0013 #26619 üzenetére
SHAREit
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Software0013 #26619 üzenetére
-
Software0013
csendes tag
Sziasztok sziasztok, létezik egy olyan app IOS-ra meg Android-ra is hogy a két készülékkel wifin keresztül képeket lehet megosztani a két telefon között?
-
törölt tag
Szoktatok mobilon pokerezni?
Melyik appal? -
FhRossi
tag
Na, most meg próba mail küldés és megkaptam azonnal... semmit nem állitottam. Érdekes.
-
FhRossi
tag
Sziasztok!
A gyári Mail klienst hogyan tudom rávenni, hogy az icloud-os címemre azonnal megkapjam a levelet! Ha nem lehet, valami magyar klienst tudnátok ajánlani? Lényeg, hogy a levél azonnal megérkezzen, és az app magyar legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest