Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
Tegnap nem tudom mi volt az iCloude, Numbers párossal de ma megjelent a beállításokban az iCloude használata menüpont és azóta rendesen működik.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
univerzita
addikt
A iTunes kínálatában már állítólag benne vannak 4K HDR filmek. Akkor remélem jön a új Apple TV 4K támogatással.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #28890 üzenetére
De más kap ahogy látom...
Na meg nem életszerű ha telefonon van ilyen opció, a face app ikonnál ha feloldom ott is a piros kis jel hogy van értesítés, de zárolt kijelzőnél meg nincs, ez most hogy van akkor? Ha nincs oké, de akkor fixen nem kell lennie sehol sem, vagy ne legyen opció akkor hogy zárolt kijelzőnél belehet állítani.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Nem szokásom fészre posztolni, de most lecseréltem a profilképem (8 év után)...Értesítés telefonon be van állítva fullra, viszont miért van az hogyha lájkolják nem látom zárolt képernyőn (hangot se ad ki), csak belépve ott van a facebook appnál az értesítő kis jel. Viszont ha írnak a kép alá az normálisan értesít. Volt hard újraindítás, sima is, app újratelepítés. 5let?
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
válasz univerzita #28878 üzenetére
Itt ott van a Numbers és ezen belül ott van a táblázatom is de csak a törlési lehetőséget ajánlja fel. Semmi mást.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz okoska74 #28876 üzenetére
A Numbers súgója iPhone készülékhez ezen belül a Az iCloud Drive beállítása az iOS-eszközén
1. A főképernyőn koppintson a Beállítások elemre, majd tegye a következők egyikét:Ha már bejelentkezett: Koppintson a nevére a Beállítások tetején.
Ha az iOS 10.1.3-as verziónál korábbi iOS rendszert használ: Koppintson az iCloud elemre, és jelentkezzen be az Apple ID-jával.
Ha nem jelentkezett be egy Apple ID-val: Koppintson a „Bejelentkezés az iPhone-ra” lehetőségre, és adja meg az Apple ID-ját, vagy igényeljen Apple ID-t, és jelentkezzen be. Kövesse az utasításokat a hitelesítéshez.
Fontos: Ha elfelejtette az Apple ID-ját vagy a jelszavát, visszaállíthatja azt az Apple ID webhelyen. Több Apple ID-t is használhat, de ez nem ajánlott. Az egyik Apple ID-val végrehajtott iTunes Store- és App Store-vásárlásoknem egyesíthetők másik Apple ID-val végrehajtott vásárlásokkal.
2. Koppintson az iCloud elemre, majd görgessen lefelé, és kapcsolja be az iCloud Drive-ot.
3. A Numbers bekapcsolása.
Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a Numbers eltárolja a dokumentumokat az iCloudban.
4. Koppintson a visszafelé mutató nyílra, amivel visszatérhet a Beállítások első képernyőjére, majd görgessen le a legalsó alkalmazásokhoz.
5. Koppintson a Numbers elemre, majd kapcsolja be az iCloud használata funkciót.
Ha ezen az eszközön az iCloud ki van kapcsolva a Numbersben, a szerkesztések és a létrehozott új táblázatok nem lesznek mentve az iCloudban, és a más eszközön vagy a számítógépen készített új táblázatok vagy módosítások nem lesznek elérhetők ezen az eszközön a Numbersben.
Itt az 5. pontnál akadok el. Mert nincs ilyen elem (Numbers).
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Van egy táblázatom az iCloud -ban. Szeretném elérni az iphone -ommal de nem engedélyezi a megnyitást a Numbers. Az iCloud drive megnyílik látom a táblázatomat is, de azt az üzenetet kapom, hogy nyissam meg a Numbers beállításait és koppintson az iCloud használata elemre. Ugrás a beállításokhoz de itt nincs Numbers elem. Az Apple ID --> iCloud --> iCloud drive bekapcsolva valamint ezen belül a Numbers is.
Iphone SE IOS 10.3.3Mit Rontok el? És hogyan lehetne elérni a táblázatomat?
-
milszab
senior tag
Van egy ipad- om és most egy iphone. Azt akarom hogy a fotókat ugyanúgy lássam mindegyiken, hogyan és mit kell állítanom? Próbálgatom, de nem igen akar összejönni...
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hogy tudom megosztani a vásárlásaim egy másik apple id-vel?
Gond hogy per pillanat nincs bankkártyám fent és a másik id-nak sem?
Nem gond hogy az hu id enyém meg usa?Ha gond akkor váltson régiót az elég?
Hány apple id-vel lehet?
Hogy megy ez a családi megosztás dolog vagy mi?
Appol nem szinkronizálódnak csak neki ks felhő lesz ott amit én már megvettem?
KöszUi: vagy küldjek neki gift cardot olyan összegben mint az app amit akar? Azt lehet usa id-ről hu id-re? Átdobja addig usa storeba?
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz Mela Kehes #28871 üzenetére
Volt mar nalam is, ij...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Mela Kehes
Topikgazda
A Simple alkalmazással járt r valaki úgy, hogy elfelejtette a parkolást leállítani? Nekem sikerült. Szerencsétlen jelzett, hogy 15 perc múlva vége a fizetős szakasznak, de addigra már 1.500 Ft-nál jártam.
Így nem fajin."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Zene lejátszóból mi a legjobb ? Illetve sajnos nincsenek meg itt droidról kedvenc wallpaper appjaim , kivéve a zedge tudnátok ajánlani egyet , kettőt ? Köszi !
Nem baj ha fizetősek egyébként. -
moleculez
veterán
Valami jó kis RTS játékot tudnátok ajánlani? Mint anno az Age of Empires?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
turazasok alkalmaval szeretnem merni, hogy milyen tavot teszek meg pontosan, esetleg a szintemelkedeseket is. Melyik nem tul bonyolitott appot ajanlanatok? Endomondo szimpatikusnak tunik elsore. Koszi.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz bigdady #28857 üzenetére
Szerintem ez a legdragabb app, amit hasznalok (PRO telon meg mac-en is), de naked baromira megeri. Tenyleg a legjobb app a kulonbozo todok/projectek kezelesere, bar az igaz, hogy sok ember az app tudasanak nagy reszere nincs szuksege. De igy, hogy ingyen ki lehet probalni 2 hetre (utana read onlyba megy), ajanlom mindenkinek.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
bigdady
nagyúr
[Omnifocus 2] 44 usd helyett ingyenes
(2 hétig)[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz madgie #28855 üzenetére
Nekem van már igy enyémet megadva összekavarodna, mint írtam a gyereknek kell akinek nincs telefonja és ipadje sem sim-es csak el akarjuk érni andriodról is.
Marad a skype. Bár azon nem találom hol lehet beállitani hogy csak partnerek hivhassák irjanak neki. Legalábbis androidon látok ilyeneket de iosen nem. Ráadásul folyton offlinent ír ios-en igy csak hang és video megy chat nem.
Használja valaki a skypot? Miért offline és miért nem megy a chat rész? Vagyilyen gagyi?[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
sztanozs
veterán
-
Diokhan
addikt
Viszont a messenger egy teljesen más kapcsolattartási lehetőségre alapuló rendszer.
Normális esetben az ember telefonszáma a tudakozón keresztül is elérhető, a facebook-on pedig maga a kontaktolás lehetősége is azon múlik, hogy a partner visszaigazolja, hogy ismer. Ezzel szemben a Viber eleve egy mobilszám alapú szolgáltatás... Ne keverjük már a szezont.
Félreértés ne essék, nem vagyok nagyon viber párti, csak amikor a snapchat formájára elkezdték átalakítani a messengert és az instagramot, mindenki hőzöngött, hogy miért kell minden app-ból snapchatet csinálni.
Van egy ilyan app, ami különbözik a többitől, akkor meg az a baj. Ezen kívül még mindig biztos vagyok abban, hogy jelen esetben maga a telefonszám a ludas.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
nofi
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz sztanozs #28844 üzenetére
Erre nincs beállítás, és jogosan nincs. Ha létezne ilyen beállítás, akkor a nem-kontakt üzeneteket automatikusan blokkolná, ami kizárja, hogy mondjuk egy fontos üzenetet megkapj.
Az első két találat inkább csak bullshit, nem igazi segítség, de ezen az oldalon konkrétan leírják, hogy mi azzal a baj, ha automatikusan blokkolsz midnen nem ismerős számot. Szóba kerül még a meghívásos vagy elfogadásos megoldás, ami már jobbnak tűnik, mint az automatikus blokkolás.
Mert ahogy a példában is említi a linkelt oldalon, mi van, ha mondjuk egy barátod vagy családtagodtól "neaggyisten" el lopják a telefont, vagy elhagyja. Ott a barátja épp, akinek van Viber, onnan rád tud írni, hogy "sorry, elhagytam a telefont, XY".De egyébként lehetne ezen is vitatkozni, nem vagyunk egyformák, nem egyezhet minden vélemény, de szerintem nem hiányzik az a beállítás, a szám pedig tuti, hogy régebben volt használva valami hasonló célra, ha valóban "ismerkedős" üzenetek jönnek. (még akkor is, ha már évek óta nálatok van, mert előtte tuti másé volt.)
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
sztanozs
veterán
válasz Diokhan #28843 üzenetére
Nem az app hibája, hanem a rendszer hibája (mégpedig az, hogy nincs olyan beállítás, hogy kizárólag a névjegyként felvett emberekkel kommunikálhasson). Nézd végig az első néhány találatot és látni fogod, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Nem random ismeretlenek zargatnak (akiknek megvan valamiért a szám), hanem konkrétan SPAM és kéretlen ismerkedős üzenetek jönnek.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Diokhan
addikt
-
sztanozs
veterán
válasz Diokhan #28838 üzenetére
Ez a szám nagy valószínűséggel nem volt másé, mert évek óta megvan. Ráadásul két angol nyelvű üzenetet kapott, nem magyart.
-
Diokhan
addikt
válasz #05304832 #28839 üzenetére
Én ezt nem is vitattam, és nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy azt tartom elképzelhetetlennek, hogy majd valaki találomra beír egy számot és ráír az illetőre remélve, hogy a másik oldalon majd egy olyan embert talál, aki erre vevő. A hirdetés pedig mint említettem, az ingyenesen letölthető matrica csomagok hozadéka, az ellen is megvan a megoldás, nem kell letölteni semmi ilyesmit.
(#28840) Kokusz91: VLC player...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Kokusz91
csendes tag
Sziasztok!
Tudnatok nekem tanacsot adni, hogyan tudnek wma formatumot lejatszani iphone-on/ ipaden?
Elore is koszi!
-
Diokhan
addikt
válasz sztanozs #28837 üzenetére
Valamint az eredeti kérdésben benne van, hogy SIM kártya nélkül, a viber pedig telefonszámhoz kötött.
Mondjuk a két kéretlen üzenetet nem is volt annyira kéretlen, ugyanis azzal, hogy letölt mondjuk egy ingyenes matrica csomagot, máris feliratkozott egy-egy bot csevegésre, ahonnan időnként jönnek üzenetek. Csak úgy, találomra senki nem fog neked üzengetni ismeretlenül, vagy ha mégis, akkor a számot előttetek már használta más viberre. (Az én lányomnak vett vodás kártya beállításánál pl egy tök idegen fickó képe jelent meg alapból a viberen, szóval volt már használva a szám korábban, hiába "újonnan" rendeltük a vodától.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Viberben nem lehet korlátozni a kontaktokat (pontosabban nem lehet letiltani, hogy ismeretlenek írjanak neked). Ezért töröltem is a lányom telefonjáról. Fél órán belül már volt két kéretlen üzenet ismeretlenektől.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Milyen appal lehetne videokapcsolatot létesíteni sim nélküli ipad és egy android teló között?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a tippeket, kipróbálom őket.
-
sztanozs
veterán
válasz r3dsnake #28824 üzenetére
Elég, ha csak simán bekapcsolva hagyod a telefont - a cég úgyis trackel téged
Sajna nincs tapasztalatom egyikkel sem [link]
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Keresek appot, ami háttérben logolja az útvonalat, mozgásokat. 3-4 napos túrát szeretnék végigtrackelni (utazásokkal), és tök jó lenne, ha térképre is kirajzolná, meg lépéseket, megtett távot is írna. (Külön gyalog, külön járművel.)
Nem kell folyamatos gps és full pontos lekövetés. Inkább akkukímélő legyen.
-
Bkrisz9
őstag
Régebbi youtube verziót nem lehet feltenni valahogy? Ha lehet akkor hogyan? A mostani használhatatlan, mindent csak 360p-ben játszik le felette csak karikázik. (Az értékeléseit elnézve nem csak nálam vacak.)A nettel nincs baj, megnéztem.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Viper26
nagyúr
Player extreme nem folytatja a lejátszást, ha újra megnyitom az adott részt, vagy épp nem onnan ahonnan kéne, erre van megoldás?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
moleculez
veterán
iPhone vs Nissan Connect:
BT-n összebarátkoztak, minden funkció szépen működik, bejön a hívás felveszem, de engem nem hallanak. Mikrofon nincs némítva, hang tökéletesen átmegy, csak engem nem hallanak egyáltalán. Van erre valami ötlet, megoldás?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
nofi
addikt
Nekem nagyon ügy tűnik, hogy mostanában m.facebookos linkek nem töltődnek be Messengeren. iPad és iPhone ugyanezt csinálja nálam, másnál is ez van?
Xbox GT: nozsolt
-
lacy86
addikt
Outlook!
Nalatok az update utan nem lett lassabb az alkalmazas?
(iOS ) -
Bkrisz9
őstag
válasz univerzita #28802 üzenetére
Képben vagyok a tech világgal és itt sem a bonyolultság a gond hanem, hogy nemes egyszerűséggel nem működik. Ki fogom, köszi!
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz univerzita #28800 üzenetére
Nem régóta van meg a telefon (amit alapvetően szeretek) és még nem volt időm beleásni magam a dolgokba. Megnézem ezeket, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest