-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Nekem FMA elég bugos iPaden. Folyron kirak olyan sponsor appokat random, amiket már ezer éve megcsináltam. Majd mikor frissítek egyet rá, már nincs ott...
-
válasz
Tibee86 #1946 üzenetére
Szerintem az 1 jobb.... kevesebb ugyan a lehetőség, de változatosabbak a pályák. Egyedül az a para, amit írtam, hogy a fegyverválasztó panelt nem rajzolták újra, így az nem HD, csak pixeles felscale-zett ikonok. Ennek tudatában is előbb az 1-et venném meg, és csak utána a 2-t.
-
joey04
titán
Lane Splitter. Hiába kétkerekezek rekordot, nem megy át az eredmény a game centerbe. nem tudom, hogy a game center a bugos, vagy a játék?
-
Leárazták a Worms Crazy Golf HD-t, mondom megveszem. Nekem nagyon bejön, simán megérte a 0,79 euro-t. Változatos feladatok, jó pályák, aki szereti a golfos játékokat és még a worms-öt is, kötelező darab
Egyébként az összes Worms rész akciós még! 4 euro helyett most mindegyik 0,79, iPadra.
-
Mela Kehes
addikt
Készítek egy documentumot. Bemásolom a dropbox-ba, majd QuickOffice-ban megnyitom. Na és most jön az érdekes dolog. Szerintem amit a QO nem tud (hasábok, kép, lábjegyzet...) azt nem is jeleníti meg. Ezt hogyan lehet orvosolni?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #1936 üzenetére
El sem jutottam odáig, hogy lássam a méretet, mert át kellett jelentkeznem USA-ba. Mire visszamentem, meg már nem volt ott.
-
BossBoss
őstag
Tudtok ajánlani olyan alkalmazásokat amik "kötelezőek" ipad-re?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #1938 üzenetére
Igen, úgy
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #1934 üzenetére
Én használom és nekem nagyon bejött
De pár dolgot azért tudj róla: csak az éppen a háttérben futó progikat mutatja a gyári multitaskinggal ellentétben, illetve nincs benne a balra húzással elérhető zeneirányító- és hangerő sáv. Én úgy állítottam be Activatorben,h a képernyő bal felső sarkából behúzás legyen a Multifl0w, szerintem így még látvánosabb -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1935 üzenetére
Máskor töltsd le mobilnettel én is voltam már így. Vagy túl nagy volt?
-
Mela Kehes
addikt
Most jutottam el oda, hogy tele van a hócipőm a FMA-al.
Felmegyek mobilnettel, látom ott egy sponsor app. Gyorsan átmegyek wifi-re, visszamegyek. Nem lehet csak az USA store-ból letölteni. Rendben. Átjelentkezek. Visszamegyek, nincs ott az app. -
Totheground
addikt
Multifl0w-t (JB) használ valaki? Tetszik, amit csinál, meg youtube alapján jól is néz ki, de mielőtt kipengetek 5 dollárt, gondoltam megkérdezem.
-
Blaise
veterán
FMA-ra kerültek fel kisebb címletű Amazon Gift Card-ok is:
1 USD - 300pont
2 USD - 600pontVegyétek amíg vannak
Én PC-re szoktam digitálisan játékot venni tőlük, persze csak olyat, amit be tudok aktiválni Steam-en vagy Origin-en, néha nagy címeket áraznak le 5-10 dollár közé, érdemes figyelni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1929 üzenetére
Kéthetente ingyenes, semmi extra, 12 egy tucat.
-
Mela Kehes
addikt
Ez a fajta todo volt már? Most ingyenes.
-
FefeeX
veterán
Nos, ez az amazonos buli nem volt rossz ötlet...
Meg is vettem a Civilization IV Complete-et, Steamen aktiválva van már...
Kellett hozzá egy 1$-2$-5$ gift card...Összesen 2400 credit
Sajnos egy fajta kártyát csak egyszer enged vásárolni... -
Totheground
addikt
Bele lehet valahogy varázsolni az IntelliscreenX-be a Sparrowt a default mail app helyett?
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok olyan progit ra, amit azt mutatna, hogy melyik progi mennyit fogyasztott? (nem JB keszulekre kellene)
-
Blaise
veterán
Az előbb beváltottam 1500 pontot egy 5 dolláros Amazon Gift Card-ra, majd megvettem ezt, és a sorozatszámot beaktiváltam Origin-en, nem volt semmi probléma
-
Totheground
addikt
Visszarakják valaha a Pages-t FMA-ba?
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes #1913 üzenetére
most van négy új ahogy látom: Tiny Zoo Friends, Textfree Voice, Wikets, HauteLook mind a négy 80 kreditet ér...
egyébként szerintem most direkt nem adnak ki nagyobb szponzor appokat h ne tudjon mindenki most szerezni sok kreditet és tudja megvennia gift cardokat csak az akinek van rá éppen kreditje és amikor ezek eltünnek akkor jönnek majd vissza a 95 120 240 kredites appok legalábbis szerintem
-
norbi2010
őstag
Már amazon-os gift card is van FMA-n
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1904 üzenetére
2 -es sokkal jobb...
Én is végigvittem, remélem hamarosan jön a 3. -
válasz
Mela Kehes #1908 üzenetére
En szoktam vele neha nyomni
-
Mela Kehes
addikt
A Reckless Racing HD jó választás?
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes #1904 üzenetére
Szerintem a második rész sokkal jobb. Miért nem azt veszed meg?
-
Mela Kehes
addikt
Ha most megveszem a Real Racing HD-t nem lesz nagy visszalépés a 2. rész után?
-
OsmosHD megveve. Ez az elso dolog amit vettem az FMA-s 10$ giftcardbol...
Zoltan: ment PU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest