Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
Egy nagy dobás:
[Waze - BKK együttműködés]load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz vadászcsiga #17482 üzenetére
Ez van csak.
Az Év Lakossági Elektronikus Banki Szolgáltatása. Na persze, 2008-ban. Ott kb. meg is álltak.
Böngésző indít - Mobilbank indít - Felh.név beír - Böngésző becsuk - MobilToken indít - PIN begépel - Jelszó generál -Jelszó másol, Ja, nem, mert másolni nem lehet, tehát: - Jelszó megjegyez - Böngészőbe visszalép - Jelszó beír (ha még emlékszel) - És: Voilá, már bent is vagy egy igencsak korlátozott képességű, bűnronda és minden logikát nélkülöző felületen.
Hogy is mondja a Kiscsillag? Engedd meg, hogy gratuláljak!load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz Drughi #17183 üzenetére
Biztos, hogy be vagy jelentkezve?
(Én mobilnettel használom, de szerintem a km-ekért kapott pontokat akkor is jóváírja, ha később - mondjuk wifi-n tud kapcsolódni a szerverhez. szerintem el kell hozzá indítani a programot, amikor internet-kapcsolatod van.)
Trafi, torlódás, baleset, stb. jelzéseket nem tudsz küldeni, ha menet közben nincs net.load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz Mela Kehes #16739 üzenetére
iCloud-os kontaktoknál teljes képernyős, egyébként (pl. Google) kicsi,mint eddig.
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
Messzire hallatszott az anyázás Időkép-ügyben.
Most frissült az app, kis szépséghiba, hogy letöltés után nekem mindig újra visszadobta a frissítést, így egy törlés - újratelepítés lett a megoldás.
Viszont: Ha a program beállításainál kikapcsolod a "Pozíció frissítése a háttérben"-t, akkor csak abban az esetben használja a gps-t, ha elindítod az appot. Fanfár, taps, éljenzés!load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz Digital #15541 üzenetére
GMaps teljesen jó, ha nem zavar az adatforgalom. De ha van egy legalább 500 megás adatcsomagod, akkor azzal se lesz baj. Általában házszám-szinten is elég pontos.
Ha nem kell házszám, akkor a Waze is jó, én inkább azt használom itthon. Rendőr, trafi, baleset, torlódás jelzés, alternatív útvonal. Mindkettőnek vannak előnyei-hátrányai.
Külföldre meg Sygic. Volt már akcióban, biztos lesz is még. Lehet használni ingyen is hang nélkül, de az a pár ezres megéri, jól jöhet a hangos navi forgalmasabb szituációkban.load"elite",8,1
-
to.ca
tag
PhoneClean régebbi (3.0.0) verzióját használnám, de nem indul el frissítés nélkül (az új meg - ugye - ingyen nem csinál semmit). Valakinek ötlete?
(Szoktam ugyan fizetős appokat vásárolni, de légyszi, azt ne írjátok ide, hogy vegyem meg 12000 jó magyar forintért! )[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
Hoppsz! Nemrég volt 50%-on, de most tizedáron, 1 eur. alatt van az iSSH - SSH / VNC Console.
[link]load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz hengelhof #14022 üzenetére
A kategóriákkal nekem is volt gondom. Nem átszíneződés, hanem egyszerűen eltűnt. Beírtam újra, azóta megvan.
A vonalkódolvasó itthon... De melyik az, amelyik rendesen működik? Külföldön volt, hogy használtam, de ott is hol felismeri, hol nem. Nekem egyébként is kényelmesebb listából kiválasztani.
Még évekkel ezelőtt, droidon kezdtem használni, aztán megszoktam, így maradtam. Asszony is használja, egyszerűen szinkronizál, aztán aki olyan helyen jár, bevásárol. De lehet, vannak jobbak is.load"elite",8,1
-
to.ca
tag
Nem próbáltam még, Ti biztos tudjátok: zip fájlok kicsomagolásához külön app kell az iphone-on?
Azért kérdezem, mert ingyenes az iZip+ (máskor se drága, mondjuk, de ha már ingyé' van...)load"elite",8,1
-
to.ca
tag
Ingyenes a JotNot Signature+. Használja valaki? Tapasztalat?
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz CarajoEsp #13395 üzenetére
"Magától" nem csinálhatja semmi, szerintem. Legalább egyszer engedélyezned kellett, bármi is csinálja.
Nem használom a Mobilaréna appját, (van ilyen egyáltalán?) de elképzelhető, hogy egyszerűen "lejár" a süti. De ilyenkor meg általában van olyan beállítási opció, hogy ne legyen időkorlátos.[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz Ragnar95 #13232 üzenetére
Nekem mobilon nem túl jók a tapasztalataim Chrome-mal, annak ellenére, hogy PC-n azt használom. Igaz, hogy a mobilos tapasztalataim androidos telefonnal és tablettel kapcsolatosak, iPhone-on nem is próbáltam. Lehet, ki kéne.
Asus TF300T (droidos) tableten az AdBlock-ot használom, nem a böngészőbe épülőt, hanem az önálló appot.
Teljesen jó, azért is előnyös, mert nem csak a weblapokról szedi le a reklámokat, hanem az appok futtatásakor sem engedi letöltődni őket. Szívesen megveszem a nekem hasznos és tetsző alkalmazások fizetős verzióit, de van, amelyikből nincs is ilyen, vagy éppen - száradna le a kezük - a fizetős appot is volt, aki megpakolta már reklámmal (ld. TuneIn Radio).
Szóval, jó lenne valami ilyesmi iOS-ra is, de az AdBlock for iOS úgy látom, nem ugyanaz a fejlesztő, és úgy tapasztaltam, nagyon nem mindegy, milyen reklámblokkolót használ az ember, ragaszkodnék a beválthoz, ha lehet.load"elite",8,1
-
to.ca
tag
Milyen adblock programot ajánlatátok, ill. használtok? A Weblock most ingyenes... Valakinek tapasztalata vele?
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz vadászcsiga #13160 üzenetére
Cserélni szeretnél? Nézd meg ezt: [link]
mSecure: multiplatform, jelszógenerátor, wifi- Dropbox- és iCloud sync, autokitöltés, vágólap, auto backup, saját böngésző, Safari-támogatás, meg a franc tudja, még mi nem. Ezt használom évek óta. A biztonságosságáról - szerencsére - nem tudok nyilatkozni.
Hátrány: fizetős (10 dolcsi most, de volt már ingyenes is), az asztali kliens is, de legalább ipadra nem kell külön megvenni.[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz polonic #13142 üzenetére
Ühüm, ma reggel piroslott a pötty az Appstore ikonon, mikor beléptem, már nem mutatott semmit. Ráböktem az Updatesre, ott mutatta a Google Maps frissítést, de mellette Open gomb volt, ha rányomtam, el is indította. Becsuktam, újra Updates - Google Maps - Open: erre elkérte a jelszót, és frissítette. Naccerű.
load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz erdoke #13092 üzenetére
Hiányoznak a droidos finomságok?
Amit szeretnél, ahhoz JB kell.
Erdőkének igaza van: én sem érzek számottevő különbséget, ha kikapcsolgatom a rádiókat. (Nyilván van de bőven tűréshatáron belül.) Gondolom, elég okos már az op.rendszer, hogy ne a júzernek kelljen manuálisan birizgálnia ezeket a beállításokat.
Mondjuk, ha már halálán lesz az aksi, akkor minden milliamperóra számíthat, de akkor meg cserélni kell, ha megéri.load"elite",8,1
-
to.ca
tag
válasz FrankMonzano #13087 üzenetére
TeamViewer ingyenes, VNC Viewer nem tudom, most volt valamikor ingyenes, azt hiszem.
Magáncélra természetesen.[ Szerkesztve ]
load"elite",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Diablo IV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nők, nőügyek (18+)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest