Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Redeckt
tag
válasz aizen92 #16781 üzenetére
Nincs mit!
(#16782) Totheground: A még vasárnap délutáni csendtörő poszt alapján, úgy néz ki visszakerül!
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
Redeckt
tag
-
lacy86
addikt
válasz aizen92 #16609 üzenetére
Nem tudom mirol beszelsz! ( annyira nem vagom meg az iOS-t )
De nekem tetszik , nem laggol , siman jatszato!Ragnar95
Most mar ezt is tudom!
Meg kb. 10 percet jatszottam vele de amugy nem szoktam vasarolni jatekon belul! ( eddig meg nem vettem ra magam )[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
válasz aizen92 #16609 üzenetére
Kb annyira, mint minden más ilyen versenyzős játékot. Ha csak elcseszel egy versenyt, és restartolsz, már azért is levon fizetőeszközt.... Fizetnék én a játékért 1000 Ft-ot, csak akkor ne csináljon ilyeneket. Mondjuk van, amiért fizettem 1k-t, aztán mégse bírok normálisan játszani IAP nélkül
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Ragnar95
félisten
válasz aizen92 #16503 üzenetére
Végülis az elmúlt több hónapos betázás nem volt elég nekik, hogy teszteljék, működik-e az appjuk iOS8 alatt és a GM több, mint 1 héttel ezelőtti megjelenése sem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
-
Wlac
Ármester
-
gabor0077
aktív tag
válasz aizen92 #16290 üzenetére
Összesen 5 bolygó van a KotOR-ban a dantooine-i akadémián kívül. Plusz ugye az utolsó helyszín, ami nem bolygó Én anno PC-n rengetegszer végigvittem ezt a játékot, és amikor megjelent iOS-re egyből töltöttem is le... Régi álmom vált valóra vele.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
gabor0077
aktív tag
válasz aizen92 #16288 üzenetére
Én tolom 5s-en. El lehet vele lenni, kicsit recés a grafika, de annyira nem vészes. Az irányítás, célzás elég nehézkes viszont. Teló melegszik közben, de nem durvábban, mint bármelyik másik játéknál, és elég szépen fut a már említette 5s-en. 4000 Ft-ért kicsit drága, mivel PC-re, meg Xbox-ra is olcsóbban be lehet szerezni.
-
-
-
aizen92
addikt
válasz aizen92 #16190 üzenetére
Update!
Rémlett amikor először telepítettem, sokat szarakodott a telepítés és másodszorra kellett letölteni.
Úgyhogy letöröltem az egészet, nyomtam egy géprestartot majd újra letöltés.Most letöltöttem, minden leválasztottam wifiről, majd úgy töltöttem le újra. Pikk-pakk felrakta és azóta már jó is! Úgy látszik telepítés/letöltés közben volt valami hiba.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Wlac
Ármester
válasz aizen92 #15964 üzenetére
Baldur's Gate II.
Amúgy tegnap kezdtem el az Oceanhornnal játszani. Olyan, mintha a Beyond Good and Evilt keverték volna egy fantasy világgal, szóval akinek PC-n/konzolon bejöttek Jade kalandjai, az ezzel is tehet egy próbát.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Autószerelők, autószerelés
- Xbox Series X|S
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone mobilszolgáltatások