- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Tisztelt fórumtársak. Nagy érdeklödésel olvastam a felvettet problémát a böngésökröl. Elhiszem hogy ez menire bossantó. De természetesen erre is van megoldás. Pl. sokan as hiszik hogy a iPad nem tud Flash videókat lejátsani. A Puffin böngésövel ez lehetséges. És ami a oldalak újratöltését illeti ez valoban a zöménél így van ahogy írtátok( nálam nem ekkora mértékben). Körül néztem a stórban és ma vettem egy böngésöt(1,80€). A neve iCabMobile. Betöltöttem 7 oldalt. Meg se kotyant neki és mindegyiknél ott nílik ahol abbahagytam. Super jok a konfigurácios lehetöségek,download manager,oldalak lementése akár pdf-ben. Még sorolhatnám , de olvassatok utána. Aki Safarit hasnált ( ami számomra nem ross) le fogja cserélni erre. De mielött lerohannátok a stórt olvassatok utána mivel nem free. Ez egy jó alternatíva.
-
erdoke
titán
Én évek óta Mercury-t használok, aminek egyébként azonos a motorja a gyári böngészővel. Eleinte kétkedve fogadtam a Safarival kapcsolatos problémákat, aztán megnyugodtam, hogy az új OS verzióban javították. Ha mégsem, akkor el kell felejteni.
Egyébként én PC-n se tartok nyitva 10-12 fület a böngészőben, mert nem látom semmi értelmét. Sőt, könyvjelzőket se használok már. Néhány másodperc alatt bármit megtalálom a neten, majd pár pillanat, és a legdurvább oldal is betöltődik újra, a böngészési történetben pedig ott van minden.Nekem pontosan a mókolásból, testreszabásból, állítgatásból lett pár éve elegem. Működjön, és kész.
-
Meg lehet azért szokni
itt is sokan Android mellett használjuk és tudjuk miről beszélsz. A rutinosabbak szokták ajánlani az nPlayert (és a VLC-t) filmekhez, illetve Documents 5 by Readdle alkalmazást fájlkezeléshez. Én telepítettem őket, de nem használom, mégis egész jól megvagyok. iPhone-t azért még nem vennék - több okból sem.
-
erdoke
titán
-
Süvi
őstag
Köszönöm.
Akkor örülök ha lehet.Eddig csak a Microsoft Outlook programot használtam (táblagépen a beépített naptár alkalmazást).
Érdeklődnék, ha a telefonom wp7.8, asztali gépen MS Outlook, van windowslive-om és gmail-es emailem, a naptárat és leveleket tudom majd szinkronizálni gond nélkül az AIR-rel?
Köszönöm
-
erdoke
titán
PC-n iTunes alatt is megvásárolhatsz dolgokat, aztán csak fellököd az eszközre.
Gmail nálam kiesik az Exchange támogatás miatt (gagyi szarrágás szerintem), úgyhogy nincs sok tapasztalatom vele. Hotmail/Outlook kiválóan működik bármilyen állítgatás nélkül, ahogy a céges Exchange is. -
kivlov
aktív tag
A válasz ebay ott kb max 3-4000 ft-nak megfelelő összegért tudsz beszerezni utángyártottat ami szintén jó, ráadásul nagyobb a választék mind színben mind stílusban de pár hetet rá kell szánni mire ideér...nekem is mióta megvan a sima mini azóta abban van és karcmentesen tartja... Ha sokat teszed le különböző helyekre illetve kocsiban is használod akkor nem árt védeni a hátulját is
Persze csak ha fontos az állapot megörzése a későbbi eladás szempontjából... -
goldnarmz
aktív tag
Ezt meg tudom érteni. Nekem is nagyon fájt, de sikerült túllépni rajt'.
Azt mondom, ha már hülységet csinálsz, csináld normálisan, és ne a cover-t vedd.
Mindjárt úgyis megkapjuk, hogy ez hülység, mert a család is azt használja, de hidd el, jobb a békesség.
Részemről egy notebook táskában hurcolom majd' 2 hónapja, és most, hogy ránéztem, pont azon a részen van sérülve a bőr, ahol a cover nem védené. Sz'al hajrá! Egy hónap koplalásra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest