Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én évek óta Mercury-t használok, aminek egyébként azonos a motorja a gyári böngészővel. Eleinte kétkedve fogadtam a Safarival kapcsolatos problémákat, aztán megnyugodtam, hogy az új OS verzióban javították. Ha mégsem, akkor el kell felejteni.
Egyébként én PC-n se tartok nyitva 10-12 fület a böngészőben, mert nem látom semmi értelmét. Sőt, könyvjelzőket se használok már. Néhány másodperc alatt bármit megtalálom a neten, majd pár pillanat, és a legdurvább oldal is betöltődik újra, a böngészési történetben pedig ott van minden.Nekem pontosan a mókolásból, testreszabásból, állítgatásból lett pár éve elegem. Működjön, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 11 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest