Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Nekem 1-2 oldalnál is újratölt, ha böngészőből átlépek másik appba majd vissza. Ami külön idegesítő, hogy forumnál pl nem jegyszi meg a pozíciót.
Lassan egy hónapja van meg a mini retina, de hatalmas csalódás nekem ez az egész ios ökoszisztéma. Maga a cucc gyönyörű, a kijelző felbontása is jó ( a színei már annyira nem ) de az ios kiborít. Gyűlölöm a korlátai miatt, nekem ennél több szabadság kell. Nehogy már egy filmet ne másolhassak rá, vagy ma mégis akkor is csak egy app lássa... Remélem nem csak pletyka a Nexus 8, és a Hearthstone is jön Androidra

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Video digitalizálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Görkoris topic
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest