-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Na végre láttam egy épkézláb összefoglalót a Pro-ról.
iPad Pro bemutató
Meglepve olvastam, hogy kétmagos az A9X. Brutális egymagos teljesítménnyel de multiban egyáltalán nem 1.8x gyorsabb az A8-nál. 3213/5480 Egymagos(szálas)-ban igen. Inkább azt vártam volna, hogy négymagos lesz. A leírás lényegében a méretből fakadó előnyöket járja körül és, hogy nem is túl nagy az új tablet.
Szívesen használnék ekkora tabletet, de most nem érzem azt a musthave rohamot, amit az Air2 megismerésekor iPad4 tulajként éreztem.
Az ikonokkal valamit kezdenie kellene az Apple-nek. Kezd nevetségessé válni, ahogy a képernyőn szorványosan ikonok fedezhetőek fel...
A nyomásérzékenységet, ujjlenyomat olvasót... használva lehetne egyfajta startikonja adott tevékenységtípusnak. Pld ikonérintés mellett egy adott ujjnyomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest