Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Megint kifutottam az időből, nem igaz!
Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Honor Magic V3
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt is felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá megoldást. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy az iCloud-ba töltött képek ne törlődjenek le, amint letörlöm valamelyik eszközről. A másik topic-ban arra jutottunk, hogy megosztom és csókolom, nem törlődik le. De azt az iCloud oldalán nem tudom megnézni. Az is szóba jött, hogy használjak alternatív tárhelyet, pl Onedrive. Oké, ez is megoldás, csak furcsa, hogy az iOS-ben nincs megoldva, hogy rendesen meg tudjam oldani, hogy ha feltöltök valamit, az ott is maradjon és ne csak szinkronizálva legyen. Pontosabban meg lehet oldani, de csak Apple eszközzel tudom megnézni, vagy felteszem az iCloud for Windows-t.