Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Mekkora memóriát kap a pro? 2Gb? Ezt még nem hallottam megerősíteni.
Véleményem:
- Kisebb kávákat fabrikáltam volna, hogy elegánsabb legyen. Az Air2 képernyő/káva arányait javítani kellett volna, nem csak felnagyítani. Alul a home gomb vastagságát kellett volna elhelyezni és felül is. Jó centivel nagyobb most a pro, mint a szükséges.
- Négy hangszóró: diszkózni kevés, hallgatni sok. 4 mikrofon is van?
- Teljesítmény cpu oldalon van előrelépés, hány mag, mennyi Ghz? szerintem 4 és kábé 1,8, vagy 3x 2.2Ghz.
- Gpu-a megnövekedett képméretet leköveti és cseppet rátesz. Szóval nem lassabb az Air 2-nél. Ez jó.
- Toll. Személy szerint favorit. A Wacoom 77$-os tolla mellett ez érzékenyebb és dőlésszöget is érzékel.
Ez bőven profi. Aki használja, tudja, milyen príma. Ennyi az ára, megéri, kész. Többieknek érdektelen.
A lag azért lényeges. A bemutatón általában lassan dolgoztak vele... Legyen villám...
-IOS9 - Air2-vel jó vagyok rá teljesen, ugye?
Mini4- jó, hogy kisebb és egy 4G-s verzióban el tudnám képzelni a bicajomra téve de annyit nem ér.
Az Air-2 teljesítményét nem használja ki az átlag mini retina használó. Elég a mini3 is bőven..
Telefonok: Szarok. Nagy a káva. kicsi az akku. feleslegesen sok a cpu-gpu erő- csak fogyasztja az áramot.
Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs