Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Ipad Air 2 [only WiFi] vásárlás előtt állok, de valami nem tiszta.
Az eredeti Apple Store-ban a 64gb-os 199.990Ft, a 128gb-os 234.990Ft.
A http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=apple -n viszont a 64gb-os 154.000Ft, a 128gb-os 185.000Ft.Értem én, hogy az eredeti forgalmazónál mindig drágább egy kicsit minden, de akkor sem értem ezt a különbséget.
Ha jól láttam, akkor az Apple Store-ban is csak 1 éves jótállás és 90 napos ingyenes telefonos terméktámogatást írnak.
Ha jól tudom (javítsatok ki ha nem) egy Apple terméket bármelyik ilyen szervízbe be lehet vinni, mert valami saját kód alapján azonosítják be, tehát nem feltétlen a vásárlás helyére kell visszavinni.Namármost, ezen a PartNeroGSM oldalon pedig azt írják, hogy "Tisztelt Vásárlók! Az általunk forgalmazott készülékekhez, minden gyári tartozék megtalálható pl.: adatkábel, fülhallgató, memóriakártya, töltő, illetve minden készülék magyar nyelvvel rendelkezik. ", illetve "Bolti Garancia: 1Év", "Apple Garancia: 1Év".
Szóval.. Ha én az utóbb említett helyen vennék egy 128gb-osat 185-ért (ami eredetileg csak egy 64gb-osat forr ki), akkor az szinte teljesen olyan, mintha az Apple Store-ban vettem volna?
El vagyok veszve, nem lehet ilyen egyszerű.. Valaki világosítson már, milyen hátulütője lehet a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Doom Eternal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest