Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ashiyo

csendes tag

Ipad Air 2 [only WiFi] vásárlás előtt állok, de valami nem tiszta.

Az eredeti Apple Store-ban a 64gb-os 199.990Ft, a 128gb-os 234.990Ft.
    A http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=apple -n viszont a 64gb-os 154.000Ft, a 128gb-os 185.000Ft.

Értem én, hogy az eredeti forgalmazónál mindig drágább egy kicsit minden, de akkor sem értem ezt a különbséget.
    Ha jól láttam, akkor az Apple Store-ban is csak 1 éves jótállás és 90 napos ingyenes telefonos terméktámogatást írnak.
    Ha jól tudom (javítsatok ki ha nem) egy Apple terméket bármelyik ilyen szervízbe be lehet vinni, mert valami saját kód alapján azonosítják be, tehát nem feltétlen a vásárlás helyére kell visszavinni.

Namármost, ezen a PartNeroGSM oldalon pedig azt írják, hogy "Tisztelt Vásárlók! Az általunk forgalmazott készülékekhez, minden gyári tartozék megtalálható pl.: adatkábel, fülhallgató, memóriakártya, töltő, illetve minden készülék magyar nyelvvel rendelkezik. ", illetve "Bolti Garancia: 1Év", "Apple Garancia: 1Év".

Szóval.. Ha én az utóbb említett helyen vennék egy 128gb-osat 185-ért (ami eredetileg csak egy 64gb-osat forr ki), akkor az szinte teljesen olyan, mintha az Apple Store-ban vettem volna?

El vagyok veszve, nem lehet ilyen egyszerű.. Valaki világosítson már, milyen hátulütője lehet a dolognak. :)

Új hozzászólás Aktív témák