-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
zaskar
üzenetére
Akkor máshogy kell megoldanom a vásárlást. Ha már kiadok érte több százezer forintot akkor legyen meg a 3 év garancia.
Az új iPad Pro 13"-os méretben minden szempontból jó választás lenne, kivéve az a fránya ár. Bár nekem Air is tökéletes lett volna, csak kapott volna nagyobb képfrissítést a kijelző. Az a baj hogy a sima 9. gen iPad-nél is zavaró néha az alacsony Hz. Nagyobb kijelzőn ugye még jobban előjön az alacsony Hz hátránya, úgyhogy akkor marad az hogy böngészek itthoni shopoknál hátra ráakadok egy jó árú 2022-es verzióra, vagy rászánom a pénzt egy 2024-es verzióra ami sokáig elég lesz minden szempontból.
Nem az egész EU-ban van a kötelező jótállási szabály hogy 250k felett 3 év gari van?atees
Én ESR billentyűzetes tokot néztem ki magamnak ha összejön a Pro valamikor. Nyilván a gyári jobb lenne de az árából kijön basszus simán egy 10. gen iPad ami durva számomra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendszergazda topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest