- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Hasznos választ nem tőlem fogsz kapni, mert még nem jártam így, de mivel épp a múlt héten csináltam hasonló költözést (2020-as Pro-ról 2024-es Pro-ra, meg korábban telefonról telefonra is), leírom az én módszeremet.
Az új készülékbe be szoktam lépni a költözés megkezdése előtt, hogy megnézzem, melyik iOS verzió fut rajta. Amennyiben frissítésre van szükség, azt elvégzem. Utána kezdek csak az átmásoláshoz. De ezt a módszert szoktam követni akkor is, ha biztonsági mentésből állítom vissza az új készüléket. Ez egy régi beidegződés nálam, ugyanis korábban jártam úgy párszor, hogy az iTunes már az elején jelezte a műveletnek, hogy előtte frissítsek, addig a visszaállítas nem hajtható végre. De kíváncsi leszek a tőlem rutinosabbak válaszára, ők ezt hogy csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest