Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
én ódzkodnék a használt Penciltől ha hosszútávra kell... nem cserélhető aksival ki tudja hogy volt tárolva, mélylemerülés stb.. Nekem is egy csomószor merült le csutkára és maradt úgy hetekig, mert az Apple Pencil Gen1 nem volt kikapcsolható az az egyik véglet, ha meg mindig feltöltöttem (a mágneses ezt csinálja) az meg mindig csutkára lett volna töltve az iPadre csattintva
.Klónok között van olyan ami jó Gen1 Gen2 Pencil helyett is
. Amit én vettem és itt volt rá javaslat az nem nyomásérzékeny de az nem is kell, legalább dőlésszöget tud, nem rajzolok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Amit én vettem és itt volt rá javaslat az nem nyomásérzékeny de az nem is kell, legalább dőlésszöget tud, nem rajzolok vele.