Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
Ohh bizony teljesen más a nyomtatott szöveg feldolgozása, és ami olyan azt én is könyvből olvasom
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.
Viszont ma a tanulás már nem csak könyv + füzet. Nemértesz valamit, megnézel 2-3 tutoriált YT-n, 3D animálva meg amit el tudsz képzelni. Különböző forrásokból összevágni úgy ahogy neked jó. Plusz fileokat rendezgetni, kezelni, appokban dolgozni. Mind az iPadon. Őszintén, a laptopot már csak akkor vettem elő, mikor az anyagot össze kellett rakni begépelni, vagy a programozás/fejlesztés rész jött ahova kell a teljes asztali OS, bill, meg “nagy -az ipadhoz kepest” kijelző.Szerk.: mindezek ellenére az oktatás nagyon le van maradva vagy 40 évvel, és alig vannak kiaknázva ezek a lehetőségek, nem csak Magyarországon, globálisan. Pl én is angliában tanultam, de a lecture + powerpoint megoldáson még mindig nem sikerült túljutni. Miközben iszonyat technikai potenciál lenne abban hogy intuitív módon tanítsanak matekot, természettudományokat. De nem, még mindig tantárgyak, és tantermek, és tábla…
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.