Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
Ohh bizony teljesen más a nyomtatott szöveg feldolgozása, és ami olyan azt én is könyvből olvasom
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.
Viszont ma a tanulás már nem csak könyv + füzet. Nemértesz valamit, megnézel 2-3 tutoriált YT-n, 3D animálva meg amit el tudsz képzelni. Különböző forrásokból összevágni úgy ahogy neked jó. Plusz fileokat rendezgetni, kezelni, appokban dolgozni. Mind az iPadon. Őszintén, a laptopot már csak akkor vettem elő, mikor az anyagot össze kellett rakni begépelni, vagy a programozás/fejlesztés rész jött ahova kell a teljes asztali OS, bill, meg “nagy -az ipadhoz kepest” kijelző.Szerk.: mindezek ellenére az oktatás nagyon le van maradva vagy 40 évvel, és alig vannak kiaknázva ezek a lehetőségek, nem csak Magyarországon, globálisan. Pl én is angliában tanultam, de a lecture + powerpoint megoldáson még mindig nem sikerült túljutni. Miközben iszonyat technikai potenciál lenne abban hogy intuitív módon tanítsanak matekot, természettudományokat. De nem, még mindig tantárgyak, és tantermek, és tábla…
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz a kézzel írt jegyzet, sokkal hatékonyabb mint a gépelt jobban megragad, más a mechanika. iPad itt hoz nagyot a Pencillel. Minden elképzelhető írószer benne, plusz egy számítógép.