Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Hali,
A nyelvváltásnál van egy kellemetlen problémám iPaden. Windows-on ilyet sose tapasztaltam, egyértelműen nem kívánt működés, a kérdés az, hogyan tudom javítani, ha lehet egyáltalán és nem rendszerbug.
Magyar nyelvű billentyűzetet használok, működik minden ékezet szuperül. Átváltok japán nyelvre, írok valamit, majd visszaváltok magyarra és többé nem működnek a magyar nyelv, olyan, mintha angolra váltana, pedig magyart ír ki a váltásra.
Itt a videó a problémámra: https://share.icloud.com/photos/0b6dZBjwJeIxaFwHJao62wCdQ
Tudtok erre megoldást?
Köszi
-----
UPDATE: Asszem sikerült megoldanom, hogy a billentyűzet beállításokon belül a nyelv beállításoknál minden angol billre való utalást kivettem, még a japán nyelv alatt is a magyar karakterkészlet van beállítva. Talán így jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest