Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Hali,
A nyelvváltásnál van egy kellemetlen problémám iPaden. Windows-on ilyet sose tapasztaltam, egyértelműen nem kívánt működés, a kérdés az, hogyan tudom javítani, ha lehet egyáltalán és nem rendszerbug.
Magyar nyelvű billentyűzetet használok, működik minden ékezet szuperül. Átváltok japán nyelvre, írok valamit, majd visszaváltok magyarra és többé nem működnek a magyar nyelv, olyan, mintha angolra váltana, pedig magyart ír ki a váltásra.
Itt a videó a problémámra: https://share.icloud.com/photos/0b6dZBjwJeIxaFwHJao62wCdQ
Tudtok erre megoldást?
Köszi
-----
UPDATE: Asszem sikerült megoldanom, hogy a billentyűzet beállításokon belül a nyelv beállításoknál minden angol billre való utalást kivettem, még a japán nyelv alatt is a magyar karakterkészlet van beállítva. Talán így jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Apple asztali gépek
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest