Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Az USD ár (nettó) nem annyira érdekel, az itthoni áremelkedés zavar. 100-120 eFt környékén pár éve az iPad 8 meg 9 jó vásár volt. Most a 10 pont ennek a duplája. És ebben nincs benne a pencil... Annyiért normális notebookot is lehet kapni, de ha jegyzetelni kell androidos tabletet is a feléért, amihez adnak tollat. Értem én, hogy nem Apple, de lassan nem is nyújt már többet az Apple... Én a MacBookot már lecseréltem Windowsos gépre, az iPhone kb. ebben a hónapban megy háztól és csak az iPad marad Apple termék, amíg működik. Utána meg nem lesz tabletem, mert így is egyre kevesebbet van használva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest