Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Az USD ár (nettó) nem annyira érdekel, az itthoni áremelkedés zavar. 100-120 eFt környékén pár éve az iPad 8 meg 9 jó vásár volt. Most a 10 pont ennek a duplája. És ebben nincs benne a pencil... Annyiért normális notebookot is lehet kapni, de ha jegyzetelni kell androidos tabletet is a feléért, amihez adnak tollat. Értem én, hogy nem Apple, de lassan nem is nyújt már többet az Apple... Én a MacBookot már lecseréltem Windowsos gépre, az iPhone kb. ebben a hónapban megy háztól és csak az iPad marad Apple termék, amíg működik. Utána meg nem lesz tabletem, mert így is egyre kevesebbet van használva...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest