Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
Általában pár főverziót még azt lehet mondani, hogy biztosan támogatnak az appok, kivéve ha valami olyan új funkció jön be, ami köré épül egy-egy app (pl. AR).
Nekem van egy ipad 2-m, úgy emlékszem olyan kb 11 éve vettem (amikor új modell volt). Fejből írom a specifikációt, azt hiszem fél giga ram van benne. Ez azért erősen behatárol. Nagyjából a beépített appok használhatók benne nagyon-nagyon kompromisszumosan (vannak olyan oldalak, amiket a böngésző már nem tölt be, mert olyan régi), de összességében nem nevezném használhatónak ma már az ipad 2-t. Technikai értelemben működik persze, azaz áramot felvesz, képe van, merül, reagál (idővel), bizonyos funkciók működnek, de nem nevezném mai értelemben használható táblagépnek. Így abszolút megértem, ha fejlesztők felhagytak a támogatásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest