Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
SkyFall
üzenetére
Szia. Szerintem válóban hagy némi kívánnivalót maga után a minőség, ahhoz képest, hogy nem egy belépő kategória. Azért ne arra gondolj, hogy kínai gagyi. Nekem egy dolog szúrta a szemem, hogy ha hátul megnyomod, vagy elöl erősebben törlöd/írsz rá, akkor jön a szivárvány szín néhol a kijelzőn. Erre egyébként alakult egy per csoport Amerikában, ha jól tudom, azt nem tudom, mit érnek el vele. Viszont a mindennapokban semmiben nem akadályoz vagy gátol. Tok nélkül én úgysem használnám. Használat után pedig egy bivaly gép, mindenre elég tartalékkal. Szerintem nagyon profi cucc. Én a stage managert használva külső kijelzővel teljesen váltottam asztali gépről és notebookról. Arra még rá kell jönnöm, hogy nem felejti el a képernyő tükrözés beállítást, mert mindig be kell lépjek, de utána számomra egy teljes értékű munka eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest