Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
SkyFall
üzenetére
Szia. Szerintem válóban hagy némi kívánnivalót maga után a minőség, ahhoz képest, hogy nem egy belépő kategória. Azért ne arra gondolj, hogy kínai gagyi. Nekem egy dolog szúrta a szemem, hogy ha hátul megnyomod, vagy elöl erősebben törlöd/írsz rá, akkor jön a szivárvány szín néhol a kijelzőn. Erre egyébként alakult egy per csoport Amerikában, ha jól tudom, azt nem tudom, mit érnek el vele. Viszont a mindennapokban semmiben nem akadályoz vagy gátol. Tok nélkül én úgysem használnám. Használat után pedig egy bivaly gép, mindenre elég tartalékkal. Szerintem nagyon profi cucc. Én a stage managert használva külső kijelzővel teljesen váltottam asztali gépről és notebookról. Arra még rá kell jönnöm, hogy nem felejti el a képernyő tükrözés beállítást, mert mindig be kell lépjek, de utána számomra egy teljes értékű munka eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest