Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronaldohun
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor még azt elmondom, hogy évekig úgy töltöttem a telefonjaim, hogy amikor már 1-2% ig lemerült, akkor felraktam egy teljes éjszakára tölteni. Számomra ez a folyamat volt magától értetődő, aminek kapcsán többen is felvilágosítottak, hogy hát azt úgy nem szabad... És így utólag belegondolva, mintha tényleg hamar amortizálódtak volna az akksik. Tehát emiatt vagyok bizonytalan, és próbálnám letisztázni, hogy akkor hogy...
Tehát annyira kifacsartam az akksit, hogy amikor már szinte kikapcsolt, felraktam tölteni, de ehhez képest még te is azt mondod, hogy 20 alá azért ne menjen, szóval azért egy kicsit mégis csak figyelnem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- SONY LCD és LED TV-k
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- Elden Ring
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest