- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronaldohun
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor még azt elmondom, hogy évekig úgy töltöttem a telefonjaim, hogy amikor már 1-2% ig lemerült, akkor felraktam egy teljes éjszakára tölteni. Számomra ez a folyamat volt magától értetődő, aminek kapcsán többen is felvilágosítottak, hogy hát azt úgy nem szabad... És így utólag belegondolva, mintha tényleg hamar amortizálódtak volna az akksik. Tehát emiatt vagyok bizonytalan, és próbálnám letisztázni, hogy akkor hogy...
Tehát annyira kifacsartam az akksit, hogy amikor már szinte kikapcsolt, felraktam tölteni, de ehhez képest még te is azt mondod, hogy 20 alá azért ne menjen, szóval azért egy kicsit mégis csak figyelnem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest