Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronaldohun
tag
válasz
umfrider
üzenetére
Nekem ugyanilyen tabletem van. 1 hónapos, max. 8-9 órát bír (100%-ról 10%-ig merítve). Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 80%-ban este használom egy éjjeli lámpa mellett, vagyis a fényerő többnyire minimumon van. Amúgy youtube-on vannak fent akkuidő tesztek. Emlékszem egy olyanra, amin folyamatosan videót játszanak le a készüléken, ott valami 6 óra üzemidő rémlik.
Megvan, ez volt az (5h 57min, csutkára lemerítve)
[link] -
Ronaldohun
tag
Sziasztok! Szeretnék iPad 9-hez egy Logitech Combo Touchot.
Visszaolvasva a kommenteket jól értem, hogy ha eddig a magyar billentyűzethez szoktam (főleg ékezetes betűk), akkor akkor az ominózus billentyűzetből a németet érdemes választani, mert az áll a legközelebb a magyar elrendezéshez? -
Ronaldohun
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor még azt elmondom, hogy évekig úgy töltöttem a telefonjaim, hogy amikor már 1-2% ig lemerült, akkor felraktam egy teljes éjszakára tölteni. Számomra ez a folyamat volt magától értetődő, aminek kapcsán többen is felvilágosítottak, hogy hát azt úgy nem szabad... És így utólag belegondolva, mintha tényleg hamar amortizálódtak volna az akksik. Tehát emiatt vagyok bizonytalan, és próbálnám letisztázni, hogy akkor hogy...
Tehát annyira kifacsartam az akksit, hogy amikor már szinte kikapcsolt, felraktam tölteni, de ehhez képest még te is azt mondod, hogy 20 alá azért ne menjen, szóval azért egy kicsit mégis csak figyelnem kell
-
Ronaldohun
tag
Sziasztok! Gondolom alap kérdés és ezerszer ki lett tárgyalva, de iPadekre (Pro 2021) is ugyanaz a töltési metódus vonatkozik, mint iPhone-ra. Tehát lehetőség szerint 20%-nál töltsük 80% környékéig?
(Kerestem itt fórumban, de a "töltés" szóra általában program töltéssel kapcsolatos kommentek jönnek fel
) -
Ronaldohun
tag
Sziasztok. Használt iPad Prót (2021) vennék. A garanciaidőn túl mire érdemes figyelni egy használt iPad vásárlása esetén (akkuállapot esetleg?).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest