Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Mik a tapasztalatok az iPadOS 16.1 telepítése után? Nekem egy 2020-os iPad Airem van. Akkuidő változásról nem tudok nyilatkozni, mert előző nap töltöttem, százalékosan első blikkre változatlan használati szokások mellett nem merül jobban, mint előtte. A Porondmester, azaz Stage Manager természetesen nem M1 chipes iPaden nem működik, pedig ezt vártam volna legjobban. Viszont ahogy olvastam, ez a multitasking megoldás hasonlít ahhoz, amit a Linuxon Gnome asztali kôrnyezetet használók már tapasztalhatták. A tôbbi apró változást még nem igazán vettem észre, úgyhogy maradhattam volna a 15.7-es verziónál. Apropó, van arra egy hivatalos lista, amely tartalmazza, hogy mely új funkciók nem működnek a nem M1-es chippel rendelkező iPadeken? Én ilyen összefoglalót más oldalakon sem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi haladó szinten
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest