Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok,
tapasztalt ipad és az apple ökoszisztémát használókat kérném meg, hogy tapasztalataikkal segítség viszontagságos napjaimat
Adott egy iphone és egy ipad.
A telóval videókat készítek, az ipaddel pedig go pro-s és mobilos videókat vágok és mentek el. Na most állandóan be vagyok jelentkezve mind a kettő készülékkel az icloudba.
Ez azt jelenti, hogy mind a kettő eszköz feltolja a fotóit és videóit az icloudba?
Mi van akkor ha törlöm pl. az iphone ról a képeket, akkor ezek törlődnek a cludból is ha már egyszer oda felszinkronizáltam őket?
Vagy az icloudba feltöltött cuccok az alapértelmezettek és ha onnan törlök valamit, akkor azok az eszközeimről is eltűnnek?Az eszökökön az icloud-fotók fül nekem nincsen bekapcsolva, az mit jelent?
Most itunes-t használva nem tudtam képet szinkronizálni az ipadra, hanem az icloudba kellett feltöltenem a képeket és onnan próbálom meg leszinkronizálni az ipadre.
Ha lenne egy külső vinyóm, akkor mindent ott tudnék tárolni és onnan videókat és fotókat is elő tudnék hívni, szerkeszteni, nézegetni? Jól tudom, hogy ebben az esetben exfat vagy milyen formátumúra kell formázni a vinyót?
Sorry a sok kérdésért de nagyon nem látom át
További szép estét mindenkinek és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Horgász topik
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest