Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
válasz
lugosi
üzenetére
"Emellett én úgy látom, hogy a tervezett felhasználásra nem kap semmi pluszt az ipad pro-tól"
Ezt én épp ellenkezőleg látom, de szerencsére nem kell egyetértenünk.
Hatalmas a különbség a két készülék hangszórói között, és a promotion is figyelemre méltó: [link]Ezek épp az ő felhasználási területén nyújtanak plusz élményt.
Ez pont olyan hogy egy full extrás suzukival is el lehet jutni a-ból b-be, de ha mercedessel is mehet, miért ne tenné meg? (Ne kérdezd miért ezeket a márkákat írtam, írhattam volna fordot és ferrarit is, hiszen az a hangzás tényleg gagyi a pro-hoz képest.)Annyit kell tennie hogy alternatív megoldást keres néhány gigabajtra. Na bumm..
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest