Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Nyomtató topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Direkt kétszer írtam, hogy a saját szemszögemből indulok ki, hátha úgy feltűnőbb: az én véleményem: én ezekből az Air 2022 5G 256-ot venném.
Szerintem (figyelem! Saját vélemény, saját szemszögemből!), a tárhely soha nem lehet feleslegesen nagy egy olyan gépben, amely utólag nem bővíthető. Ha a felhasználási cél utazás közben filmek nézegetése is, akkor jól tud jönni a nagyobb tárhely. A Pro hardveres képességeire nem biztos, hogy szüksége lenne, szerintem (figyelem! Saját vélemény!) a 2022-es air-é se rossz. Igaz, a 11” pro-nak 4 hangszórója van, de legvalószínűbb hogy filmeket fekvőben néznek rajta, és úgy az air is biztosan sztereo, de nem próbáltam. Nem tudom, hogy filmnézésre, 1-2 oktató játékra miért venné meg a fele akkora tárhelyű, de nagyobb teljesítményű ipad pro-t, én a magam részéről úgy gondoltam (figyelem! Ez is saját vélemény!), hogy a nagyobb tárhelynek nagyobb hasznát veszi. De persze lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest