Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birki
tag
Sziasztok!
De jó, hogy feljött ez a HUB téma! Én is már egy ideje keresgélem a tökéleteset.
Az lenne a célom, hogy hazaérve egy valamilyen állványra téve az iPad Air 4-et, bedugva a HUB-ot, "asztali gépként" szeretnék tovább dolgozni monitoron. (Bluetooth egér, - klaviatúra van)
Ehhez kellene egy állvány és olyan HUB, amin van HDMI kimenet (4K 60 Hz), 1-2 USB-A 3.0 kimenet és USB-C bemenet, hogy töltse is az iPad-et.
Eddig nem találtam meg a megfizethető, egyszerű és kielégítő megoldást. Mindegyik elvérzett valamiben.
Az fentebb említett Baseus például azért nem jó nekem, mert nem akarom állandóan levenni a Apple Smart Keyboard-ot. (bár ha nem lesz másképpen megoldás, ezt el tudom engedni.
)
Ami 7 vagy több az egyben HUB, annál az árban is megmutatkozik a többlet funkcionalitás, és ki sem használnám. (kártyaolvasó pl.)Az említett oldalon nézelődve ez nem tűnik rossznak, de nem tudja a 4K 60 Hz-et.

Van ötletetek mi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)