- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
Még pár fontos különbség (nekem van mindkettő)
Az MK-t elég nehéz. Nem tudod az iPad mögé visszahajtani, emiatt rém kényelmetlen, ha pencillel akarsz írni rá. A billentyűk jobbak mint a folión, de valami bug folytán néha nem ír a billentyűzet, miközben a touchpad működik rendesen, de egy iPad restart megoldja. (ezt több tulajdonostól is olvastam már)
Mivel nem lehet az MK-t visszahajtani íráskor, ezért vettem egy foliót. Ezt meg nem lehet abban a lapos, de mégis ferde, fektetett helyzetben döntve használni, mint a régit, mert a hajtása nem ugyanolyan mint az előző verziónak. Illetve a ceruzát is folyton "lelöki", mert kicsit laposabb, szűkebbre záródik mint a MK. A folio egyébként könnyű, kb mint az elődje és szintén minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest