Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
btudos
üzenetére
Értem, végül is nincs nagy jelentősége a lényeg hogy nem tudok venni jelenleg. Már végig telefonáltam minden boltot amit a neten találtam, sehol nincs készleten. Az is megfordult a fejemben hogy lehet Némterországban kellene nézzek, vagy valahol úgymond a közelben. Itt a ph-án lévőek drágabbak mint az alapár, kicsit hasonló helyzet mint a ps5 esetében.
Ha nem karácsonyra kellene ,simán várnék januárig úgy megvehetném a 2db 252k ért. Vagy a másik opció, hogy veszek samsung tabot nincs mit tenni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos cigaretta 🔞
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem karácsonyra kellene ,simán várnék januárig úgy megvehetném a 2db 252k ért. Vagy a másik opció, hogy veszek samsung tabot nincs mit tenni