Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
üzenetére
Először is, én nem vettem támadásnak. Azt se értettem sose, hogy más miért veszi támadásnak, ha valaki igazságot ír egy termékről.
Én nem bántam meg, hiszen kaptam egy rendkívül gyors, jó üzemidejű gépet. Most is ezen írok, pedig van egy ROG laptopom is. Csak azt körülményes használni itt az ágyban. Én inkább alkalmazkodom. Pl az iCloud-ot nem tudom használni androidos telefonomon, így használom az OneDrive-ot. Így most minden fotómat tudom minden eszközön használni. Azzal nincsen bajom pl, hogy zenéhez iTunes kell, hiszen eddig is kellett laptop a zenék menedzseléséhez. A Google megcsinálta ugyanis az öntökönlövését az új zeneszolgáltatásával, így már az Apple kapja a pénzem, ha már a Google-nak már nem kell.
Torrentet nem használok, azt sem értem, hogy te miért használsz, de gondolom van rá okod. Bár én ezt is megoldanák a router alkalazásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest