- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Lenne egy alap kérdésem? Be lehet állítani, hogy a pdf-eket ne a beépített olvasó, hanem pl. Adobe reader nyissa meg?
-
kalanchoe
senior tag
válasz parandroid #28682 üzenetére
Egyelőre az Air mellett vagyok, 64 giga csak elég lesz.
A 128-as 7. gen és a 64-es Air között gondolkodom, a kettő között nincs egy olyan nagy árkülönbség, viszont az Airben jobb a processzor és a kijelző, hosszabb távra talán jobb. -
tibi206
tag
Sziasztok!
Telenornál vásárolt cellularos IPAD esetében lehetséges a mobilhálózat letiltása, ha nem fizeti az előfizetést a vevő?
Előre is kösz a válaszokat.
-
parandroid
félisten
-
tibi206
tag
válasz parandroid #28706 üzenetére
Ilyen esetben wifitől használva ugyanúgy menni fog igaz? Illetve apple garancia tovabbra is el vagy az is elveszik?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz parandroid #28706 üzenetére
Kétlem, hogy lehetne tiltani, minden iPad gyárilag független.
-
btudos
nagyúr
válasz parandroid #28710 üzenetére
A szolgáltató csak a mobilhálózati kapcsolatot tudja tiltani IMEI alapján, a WiFihez semmi köze, az továbbra is működik ilyen esetben is.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
parandroid
félisten
válasz btudos #28712 üzenetére
Apple rendszerében nem tiltják ilyenkor a készüléket? Ezt én sem tudom, kérdezem. Elvileg ugyanaz a státusz, mint lopott készülék esetében, amire, ha jól tudom, leltiltás után nem lehet már semmilyen apple id-vel bejelentkezni (amíg meg nem hackelik az imei-számot). Vagy ez már régen volt csak így?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Norbi.
őstag
válasz parandroid #28713 üzenetére
Nem ugyan az a kettő, Wifisként lehet szolgáltatói tiltás esetén használni.
-
hmb
aktív tag
udv urak,egy kerdesem lenne:zbrush van ipadre? vagy hasonlo progi
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
VD
őstag
Üdvözlet!
Segítséget kérnék!
Lightning csatlakozós Pendriveból mi az ajánlott típus? Kinek, mivel van tapasztalata?
Filmeket szeretne ismerős tárolni és lejátszani róla. Megy direktbe a dolog, vagy át kell másolni előbb az iPad-re? -
gyendre2
tag
Sziasztok !
Megjött az iPad pro végre, viszont van egy kis problémám. Van egy Airpodsom (első gen) amit egy OnePlus 7 Pro-val használok és szeretném a fülest párosítani a tablethez is. Ez eddig szép és jó de az iPad azt mondja, hogy a füles már párosítva van egy másik eszközhöz és nyomjam a tokon a kis gombot. Én nyomom mint ha nem lenne holnap de nem történik semmi. A kis zöld lámpa a tokban elalszik. (a füleseg benne vannak a tokban).
Valami tipp hogy tudnám egyszerre mind2 eszközzel használni? -
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Egy éve van egy iPad Air 3 a környezetemben, és pár hónapja majdnem napi szinten van, hogy nem érzékel pár érintést a kijelző. Üveg van rajta, de nélküle is volt probléma. Most beküldöm az almáriumba, mivel van még rá pár nap garancia. Remélem nem fogják random visszaküldeni javítás nélkül.. Van valakinek ezzel tapasztalata?
Finn the human
-
Antonio
senior tag
Sziasztok tanácsot szeretnek a következő témában.
A probléma a szokásos wifi csatlakozási hibák azaz ledob a wifirőlAz alany egy ipad pro 2018 as 13.3.1.(nemreg vettem első ipadem) Az az érdekes hogy ugyanezzel az ios verzióval se az iphone 8 om se a feleségem 4es mini ipad je nem problémázik.
Pár napja újraindítottam a wifi routert mert azt hittem nálam van gond, pedig a szolgáltatónál volt mint azt később olvastam (upc/ voda).
Nos azóta rendszeresen ledob a wifiről vagy eppen ra se megy az ipad sőt a legidegesítőbb, hogy néha a wifi jelszót se akarja elfogadni se ha beírom se ha iphonról átküldöm.
Végigjátszottam a szokásos dolgokat, wifi elfelejtése, hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása + wifi modem restart,+ ipad restart stb. De semmi nem vált be egyelőre ( pedig ez mindig bevált korábban) Tudom tele a net megoldásokkal, de esetleg van valami ipad pro specialitás?
Előre is köszönöm a segítségetSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
-
Antonio
senior tag
Megszakad a kapcsolat ( wifi jel megszűnik) ... basszus, most hogy mondod latom hogy van frissebb sw. Nem is értem miért nem jelezte a rendszer ezt. Felrakom
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Még új vagyok iPad fronton, de egy kicsit informálódtam az apple pencil 1st gennel kapcsolatban, és az most valid, hogy az iPad hamarabb feltölti, mintha a chargerrel csinálnám? Furának tűnik nekem, kérlek erősítsétek meg. Köszi!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Van egy iPad mini, amin céges fiók volt jó régen. (Öcsém küldte USA-ból) Mivel már semmi nem elérhető, az e-mail cím sem és nem emlékszik az illető a bejelentkezésre volna egy kis probléma.
Minden okés volt, amíg nem toltunk egy update-et és totál alaphelyzetbe állt a gép.
Most activation lock-al indul azzal a régi email fiókkal ami már nem is él. Mit lehet tenni?
Youtubos woodoo videók nem segítettek a dologban. Mit lehetne tenni? -
SidCorky
őstag
válasz #05304832 #28739 üzenetére
Akkor tessék, én csak iPhone hotspoton keresztül netezek iPaden és még nem volt vele gondom. Amíg nem csatlakozok le róla, vagy telón nem kapcsolom ki a hotspotot, addig rajta marad.
A második bekezdéssel viszont nem értem mi a gond, ha magától lekapcsol az a baj, de ha már nem akarod használni és akkor nem kapcsol le, akkor meg az? Nem gondolatolvasó, kapcsold le ha nem kell
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
r3dsnake
nagyúr
válasz #05304832 #28739 üzenetére
Rosszul tudod, soha nem volt droidom és nem is lesz. Tizenpár iPhone után, plusz több iPad, Macbook, Hackintosh mellett magabiztosan állíthatom, hogy a hotspot mindig hibátlanul üzemelt. Volt hogy egy hónapig iPhone-ról osztottam több eszközre netet költözés után, és soha nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
válasz #05304832 #28743 üzenetére
Most direkt nézegetem már több, mint 5 perce, felcsatlakoztam a hotspotra, az ipad le van zárva, de akárhányszor felélesztem a kijelzőt, ott van az ikon, hogy csatlakoztatva van és a telefonos is látom bal felül, hogy működik a hotspot. Pedig 3 wifi hálózat is van a lakásban amit ismer az ipad és átcsatlakozhatna azokra is. Nem állítgattam semmit, nem is találok ehhez köthető opciót.
De még ha nálad létezik is a probléma, ha a főképernyőn ott van a beállítások ikonja, akkor ha felnézel az állapotsávra és látod, hogy nincs csatlakozva, maximum 2 másodperc újra csatlakozni.
Hozzátenném, hogy nekem a teló és az ipad is ugyanahhoz az icloud fiókhoz van rendelve és az ipaden be van kapcsolva, hogy automatikusan csatlakozzon, sőt a családi megosztás is be van kapcsolva, családtagok is kérdés nélkül tudnak csatlakozni ami meg is marad amíg én nem kapcsolom ki. Hogy nem egy icloud fiókhoz tartozó eszközökkel hogy működik a hotspot, arról nem tudok nyilatkozni, de gondolom nálad nem ez a helyzet.
Szerk: közben már a 10 perc is letelt és még mindig él a kapcsolat Túlzásnak érzem ezt az 1 percet se bír ki ez a fos-állítást
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest