- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
500 eur alatt én még nem láttam itt kint akcióban, normál ára 550-ről indul. Igaz, ez 64 GB, és erősebb a hardver, jobb a kijelző. A ceruza még plusz egy 100-as hozzá, egy normális tok legalább 20, és akkor ahhoz még hozzájön a magyar áfa, meg az elszabadult forintárfolyam. Forintban 200k alatt nemigen fog az megállni...

Ezzel együtt a tipp jó, szerintem is megéri a felárat, nálunk is ez lesz, a 6gen ipad meg megy a nagyihoz internetezni, meg skype-olni. Csak várok most valami akcióra, mert éppen mindenhol ajánlott kisker ár van csak (549 eur).
kalanchoe: Neked is ugyanazt tudom még ajánlani, mint itt fentebb. Sajna kicsit zsebbe nyúlósabb, de időtállóbb megoldásnak tűnik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest