Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Sziasztok!
Régóta gondolkoztam már egy olyan tablet beszerzésén, amin jól lehet használni egy tollat jegyzeteléshez az egyetem miatt. Most hogy minden online megy, elgondolkoztam nagyon.
Egy iPad 6-ost néztem, 100k-ért belehet szerezni, ami szerintem korrekt, tekintve a lehetőségeket és a konkurenciát a piacon.Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok ezen a téren ? Mennyire természetes egy iPaden jegyzetelni és milyen a szoftveres felhozatal ezen a téren ?
Illetve néztem az Apple 1. gen Pencilt, ami diákkal 29k Ft. Van esetleg third party pencil olcsóbban, vagy csak és kizárólag Apple saját tollával működnek a dolgok ?2017 óta használok egy iPhone 7-est, és az iOS teljesen elnyerte a bizalmam, viszont néztem a konkurenciát is, de Android fronton 100k-ért nem találtam használható megoldást. Ha esetleg valakinek van amúgy valami jobb tippe, akkor ne tartsa magában!
Ami még tetszett, és jó megoldásnak tartom az a Microsoft Surface tabja, de az bőven meghaladja az iPad 7 árát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest