Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Sziasztok!
Régóta gondolkoztam már egy olyan tablet beszerzésén, amin jól lehet használni egy tollat jegyzeteléshez az egyetem miatt. Most hogy minden online megy, elgondolkoztam nagyon.
Egy iPad 6-ost néztem, 100k-ért belehet szerezni, ami szerintem korrekt, tekintve a lehetőségeket és a konkurenciát a piacon.Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok ezen a téren ? Mennyire természetes egy iPaden jegyzetelni és milyen a szoftveres felhozatal ezen a téren ?
Illetve néztem az Apple 1. gen Pencilt, ami diákkal 29k Ft. Van esetleg third party pencil olcsóbban, vagy csak és kizárólag Apple saját tollával működnek a dolgok ?2017 óta használok egy iPhone 7-est, és az iOS teljesen elnyerte a bizalmam, viszont néztem a konkurenciát is, de Android fronton 100k-ért nem találtam használható megoldást. Ha esetleg valakinek van amúgy valami jobb tippe, akkor ne tartsa magában!
Ami még tetszett, és jó megoldásnak tartom az a Microsoft Surface tabja, de az bőven meghaladja az iPad 7 árát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest