Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
üzenetére
"Értem, mások használjanak átalakító baszokat, hogy neked ne kelljen"
Nem tudom érezted-e az iróniát, én sajnálom azt aki átalakító tengerre van kárhoztatva, de az érvelésed teljesen nonszensz. Most konkrétan az elavult csatlakozó áll szemben a naprakésszel, amire így is úgyis le lesz váltva a Lightning. Az ilyen átállásokat nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen. De a Type-C pont arra garancia, hogy az Apple nyerjen egy olyan csatlakozót, ami a következő szabványra átálláskor is megőrzi a visszafele kompatibilitást (pl: USB 4.0 specifikáció már kint van és 2.0-ig visszamenően megvan a kompatibilitás). Nem olyan rossz ám ipari szabványokat felhasználni, szemben a senki más által nem támogatott csatlakozókkal, főleg ha már ennyire szeretsz a dolgok nem eldobálásával és a környezetvédelemmel érvelni.
Sőt tovább megyek: Nekem az sem fájna, ha egy iPaden lenne Lightning és Type-C is, sőt! De ugye ez a bilibe lógó kéz esete, miközben a munkára szánt Pro laptopokról is takarítják el a csatlakozókat, hogy elosztó baszokba kelljen minden gyömöszölni.
"Van ez a környezetvédelem nevű dolog, hogy ami működik, azt nem feltétlen kell kidobni azért mert elmúlt fél éves, és a youtuber véleményvezéreknek az már ciki."
Nem fél éves múlt. Húsz éves szabványra épül a Lightning. Amúgy senki nem mondta, hogy dobd ki, de nem hiszem, hogy folytatnom kéne a vitát olyannal, aki egyetlen mondatban három szalmabábot is elrejt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest