-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BeZo81
üzenetére
"Még lehetséges, hogy akinek Air 3-as készüléke van az is fog 1-1,5 év múlva találkozni a jelenséggel."
Most emiatt rákerestem (hiszen az Air 3 már kint van 1 éve a piacon), de nem hemzsegnek a fórumok ettől a hibától (példa van rá, de messze nem az a szint, mint a Pro 2017-nél). Az iFixit szerint egy kicsit áttervezték a problémás részeket az Air 3-ra (de nem atombiztos az sem). Hozzáteszem ezért kell olyan helyről venni, ami nem feketézik meg szürkézik.
Én elhiszem, hogy instant 15% spórolás sokaknak csábító, hogy a sarki GSM-től vegyék meg, de egy laminált kijelzőt javíttatni a gazdasági totálkár kategória. És nem mondom, hogy minden sarki GSM egy lókupec, de megnézem melyik marad majd a gazdasági válságban inkább talpon, egy Media Markt vagy amelyik a körúton a kebabos és a szexshop között nyitott boltot.
A kijelző foltosodás meg sajnos tömeges hiba a notebookoknál is, elég most felmenni az apróra és ebben a home office őrületben a jó gépeket már mind lerabolták, amik maradtak azok foltos IPS kijelzős legalja kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- ZIDOO médialejátszók
- Arch Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest