Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Akciókamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez amúgy egy LTE+WiFi modell, tehát nem a 130 ezres. A három fő mobilszolgáltatónál amúgy erre a modellre eléggé eltérő árakat adtak meg (én is körül néztem, hogy tudjam, miről alkudozunk). Ez az enyémnél 184 ezer volt, utólag, amikor szerződtem velük újabb két évre, akkor került a szerződésre a 211 ezer forint. Hogy ez miként jött ki, nem tudom, de nem is érdekel. Nagyjából én elmondtam, hogy mit akarok tőlük - és ennek nem volt része az iPad alku. Amit akartam, azt 95 százalékban meg is kaptam, ezt fejelték meg a 60 ezres "ajándékkal". Plusz egy készülékbiztosítással. Szóval, ha úgy nézzük, te erre a modellre írtál 180 ezret egy Apple értékesítőnél, úgy helyben is vagyunk a 184 ezerrel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest