- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Alex91
üzenetére
Az én 3-4 éves okos TV-m sem kezel mást, csak FAT32-t, erre meg azt mondtam, hogy dugja fel magának aki ezt kitalálta és ott rohadjon meg ahol van. Egyszer-kétszer jól jött volna, ha tudom is arra használni a nyomorult USB portot, amire való egy TV-n, de amúgy is hálózati eszközről játszom le a média tartalmakat.
(#27642) Noxy: Egy 32 GB-os iPad-el meddig jutsz mondjuk egy utazás alatt, ha az appok mellett megmaradó helyre még filmeket is pakolnál? Szerintem erre pont hasznos, ha el tudsz vinni egy nagyobb méretű pendrive-ot, megtöltve néznivalóval. Erre még az ósdi USB 2.0 sebesség is megfelelő, hogy legalább lejátszani tudd ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- LEGO klub
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest