Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Köszi mindenkinek a véleményeket/ötleteket.
Igazából a másik oldalt is megértem, én sem szeretnék lopott készüléket venni, ha használtat vennék (igaz, gondolom az kiszürhető azzal apple eszköz esetén, hogy ha a find my device/account lock ki van kapcsolva, az előző user ki van jelentkezve, stb.).
Igazából nem tudom, hogy egy tablet adásvételnél mennyire jellemző az adásvételi szerződés, még sosem adtam el telefont/tabletet (általában mindent addig használtunk, amíg meg nem adta magát, vagy telefon pl. el lett téve tartaléknak, vagy ment valamelyik családtagnak, akinek gyengébb készüléke volt).
Megnéztem az istyle visszavásárlás kalkulátorát is, hát, elég alacsony áron vásárolnak vissza, kb. a használt piaci ár -30-40k volt annál a két eszköznél, amit megnéztem, egy nem 0 perces ipad6 32G wifi-ért akár 41k-t is adnának

Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest