-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Köszi mindenkinek a véleményeket/ötleteket.
Igazából a másik oldalt is megértem, én sem szeretnék lopott készüléket venni, ha használtat vennék (igaz, gondolom az kiszürhető azzal apple eszköz esetén, hogy ha a find my device/account lock ki van kapcsolva, az előző user ki van jelentkezve, stb.).
Igazából nem tudom, hogy egy tablet adásvételnél mennyire jellemző az adásvételi szerződés, még sosem adtam el telefont/tabletet (általában mindent addig használtunk, amíg meg nem adta magát, vagy telefon pl. el lett téve tartaléknak, vagy ment valamelyik családtagnak, akinek gyengébb készüléke volt).
Megnéztem az istyle visszavásárlás kalkulátorát is, hát, elég alacsony áron vásárolnak vissza, kb. a használt piaci ár -30-40k volt annál a két eszköznél, amit megnéztem, egy nem 0 perces ipad6 32G wifi-ért akár 41k-t is adnának

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Napelem
- GL.iNet OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött Samsung telefonok /A16/A12/
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest