Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bTr
tag
válasz
lmaresz
üzenetére
Ha tollal való jegyzetelésre használnád főleg az iPad-et, akkor csak az számít, hogy laminált legyen a kijelző.
A többi extra, amit nyújt a Pro nem éri meg szerintem a Te esetedben. Egy dolog csak ami a jegyzetelést érinti: a Pro-n kisebb a toll késleltetési ideje, sokkal folytonosabb az írás érzete.
Nekem egy 2018 Pro van, szinte én is csak sulihoz használom... gondolkodtam, is hogy lecserélem egy olcsóbb modellre, de végül nem öltem bele időt.
Új Air a legjobb megoldás Neked szerintem, itt talán még a toll késleltetésében sincs észrevehető különbség a 2018-as Pro modellekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest